Peiling week 47: draagt Benk Korthals (VVD) een toupet?

Wat later dan u van ons gewend bent maar ons datacenter had nog het nodige uit te rekenen. Wij danken iedereen voor het niet schenden van het embargo. Belangrijkste hot item deze week was natuurlijk het VVD-congres. Wij hebben even voor u de hoogtepunten van dit historische congres op een rijtje gezet:

Het is duidelijk, van Benk Korthals hoeven we verder niks te verwachten

Dan was er daarnaast natuurlijk het indrukwekkende optreden van JOVD-voorzitter Jarico Vos, die de immense druk van het VVD-hoofdbestuur had weten te trotseren en alsnog zijn nu al historische toespraak mocht houden:

97 procent van de VVD kiezer ziet in de JOVD voorzitter de opvolger van Mark Rutte. De rest is statistisch niet meetbaar.

Verder moet er eens gepeild worden in hoeverre we hier eigenlijk op onze privacy gesteld zijn. 61% blijkt immers geen probleem te hebben zijn of haar DNA in een database te laten opslaan. Dat zegt althans onze grote concurrent Maurice de Hond.

Krijgt u ook zo’n zin in spinazie van deze grafiek?

 

Tenslotte is het belangrijk voor de diverse politieke partijen om te weten of hun electoraat eigenlijk wel een fuck geeft om mensen die niet uit Nederland komen. Voor wat dit onderwerp betreft liggen de diverse partijen gewoon op schema:

Asielzoekers hebben hier niets te zoeken, zelfs geen asiel

U ziet: weinig nieuws. Eerdere peilingen staan hier en tot de volgende keer.

4 gedachten over “Peiling week 47: draagt Benk Korthals (VVD) een toupet?”

  1. De voornaam van de JOVD voorzitter kan afgeleid zijn van Jericho. Kijken we naar de verschillende betekenissen dan staat op plaats 13: Vurig Vos
    Wat een beetje dubbelop is gezien zijn achternaam.

    Mocht Jochie Vos als opvolger van Markio Rutte gezien worden binnen de VV(D) dan………………ach hou toch op met die baarlijke nonsens. Zo gek zijn ze toch niet bij die Volkspartij!

    JERICHO
    1) Bijbelse plaats 2) Bijbelse figuur of naam 3) Bijbelse opgraving 4) Bijbelse stad 5) Bijbelse opgravingen 6) Jehudi 7) Plaats in israël. 8) Plaats in judea 9) Plaats in Oud Palestina 10) Plaats in israël 11) Stad in de oudheid 12) Stad uit de oudheid 13) Vurig ros

Reacties zijn gesloten.