Full of shit: gerommel en gereutel bij bruinrechts

imagesCAN8N039Kent u de film La Grande Bouffe? Daarin sterft acteur Michel Piccoli een gruwelijke dood in een afgrijselijke schijtaanval. In eerste shot na zijn dood ligt hij in een grote bruine plas dunne poep. Dat is ongeveer de staat waarin momenteel onze bruinrechtse landgenoten verkeren; weinig verheffend.

Hoe anders was het op 10 juni, toen de commentaar rubrieken in (sommige) kranten zich vulden met opgetogen reacties. Het mantra was “WE hebben gewonnen”. Met “we” bedoelden ze “rechts”. Waar ze zich in vergisten was dat het ene rechts het andere rechts niet is.

Op dit moment schreeuwt men op de rabiate websites moord en brand over het Paars Plus kabinet wat momenteel geformeerd wordt. Het “Volkert van der Graaf heeft gewonnen!” en “Constitutionele staatsgreep!” is niet van de lucht. Wat er nu gebeurt schijnt het ALLERgrootste kiezersbedrog uit de geschiedenis van de parlementaire democratie te zijn.

Het is zelfs zo erg dat de (letterlijk) uitgerangeerde politicus Geert Wilders op zijn bekende kansloze wijze informateur Tjeenk Willink wil laten ontslaan als vicepresident van de Raad van State. Deze informateur had het namelijk aangedurfd om iets op te schrijven over discriminatie. Dat we dat niet willen hier in dit land. Je weet wel. Wilders voelde zich natuurlijk direct in zijn kruis getast. Terecht natuurlijk dat ie zich aangesproken voelt; we moeten hem niet.

Hoezeer men ook vol afgrijzen walgt van het Paars Plus kabinet, zelfs die andere, “extreem-linkse”, variant PvdA, CDA, D66, SP en Groen Links is ook nog mogelijk! Daar gruwelen ze van. 86 zetels meneertje! At your service.

Zo zie je maar, na die eclatante overwinning op rechts blijkt nog zomaar een “extreem-links” kabinet zomaar mogelijk. Zo zit in Nederland het democratisch bestel nu eenmaal in elkaar. Dat heeft helemaal niks met “constitutionele staatsgreep” te maken.

Beter is dat de 1,5 miljoen bruinrechtsen eens inzien dat ze met 1,5 miljoen zijn, en niet met 15 miljoen. Een paar jaar geleden was zelfs de SP nog groter en die kwamen ook niet in de regering! Toen hebben we niemand horen jammeren en piepen over “ondemocratisch”.

Dus, in plaats van a La Grande Bouffe zichzelf op zelfdestructieve wijze vol te proppen met moeilijk te verteren darmbezwaarlijke ontploffingsgevaarlijke rabiaatrechtse bruine bagger, om vervolgens jammerlijk te verzuipen in een pool of shit, kunnen onze bruinrechtse vrienden beter hun zegeningen tellen met Paars Plus (met immers als grootste partij de rechtse VVD) en samen met de rest van wel weldenkend Nederland opgelucht ademhalen nu blijkt dat standpunten als bijvoorbeeld de “strijd tegen de islam als kernpunt van ons buitenlands beleid” (verkiezings programma PVV blz. 47) zelfs door “rechtse” partijen worden beschouwd als gevaarlijke onrealistische lulkoek waarover niet onderhandeld kan worden, zelfs al gaan alle Henken en Ingrids van Limburg op hun kop staan.

64 gedachten over “Full of shit: gerommel en gereutel bij bruinrechts”

 1. JvdHeuvel wil dus graag weten waarom we de islamisering van NL niet willen?
  Nou,kijk maar over de grenzen,in welk streng islamitisch land is er nou geen stront aan de knikker?
  Om maar even in de term “La Grande Bouffe” te blijven.
  Willen wij in de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen ook zo’n land worden?
  Dacht het niet.
  Vergeet niet dat er straks WEER een nwe generatie moslims bij komt in NL.
  Het worden er steeds meer.
  De 1ste idee-en voor een moslim partij zijn al ge-oppert.
  Is dat echt wat we straks willen?
  Gelukkig zal ik dit vanwege mijn leeftijd niet meer mee hoeven maken.
  Maar ik schaam mij voor mijn mede NL-ers dat we dit zomaar laten gebeuren.
  Erg naief om te denken dat het zover niet zal komen!!
  Onze toekomst staat wel degelijk op het spel.

 2. @1

  Hysterisch half-dement gezeik. Flikker toch op.

  Verreweg de meeste moslims in NL komen uit Turkije en Marokko waar geen stront aan de knikker is (heel veel Nederlanders gaan er deze zomer op vakantie, zo eng is het).

  Dus volgens jou gaat de volgende generatie Turken en Marokkanen, die nog meer ver-Nederlandst zal zijn en liberale landen als voorbeeld hebben, Nederland omvormen in een rampgebied als Somalië of Irak.

  Pas op, er zitten allemaal enge moslims onder je bed verstopt.

 3. Waar ik me als Nederlander voor schaam is de p.v.v, die zich steeds meer als de meeste ondemocratische partij neerzet. Al aanhangers gelezen A. Kemp, die graag de straten willen schoonmaken,(lees de moslims en de linksen in elkaar slaan of het land uitzetten), ik ben erg blij dat het er maar 1,5 miljoen stemmers waren, maar nog 1,5 teveel. Als je hoort hoe zich die roeren, dan schaam je je toch te pletter. Ik leef in een buurt met moslims, als 20 jaar lang en ik heb nergens last van en ik ben een single moeder met een goth dochter. Zeker er zijn problemen, maar die kunnen ook op een andere manier worden opgelost, ik zit niet te wachten op een losgeslagen p.v.v’er die graag en veel met geweld dreigt en er op kickt.
  Ik schaam mij voor u, dat u het geweld van uw medegenoten niet wenst te zien en op een lichterlaaier hebt gestemd, die alleen maar narigheid veroorzaakt. Het blijven geloof ik mensen met het verstand van een borrelnootje.

 4. Onzin. Ten eerste hebben wij hier in Nederland een rechtsstaat het is niet zo dat we over 50 jaar overgeleverd zijn aan de wreedheden die daar gebeuren. Het zal in NL nooit worden zoals in Afghanistan of Saudi Arabie. En ten tweede die moslimpartij deed mee met de verkiezingen en dat is geen succes geworden aangezien ze niet eens 1 zetel hebben gehaald. Waarom zou elk ander geloof wel een partij mogen oprichten, maar raken Henk en Ingrid in paniek als ze het woord moslim horen? Heb je de moeite genomen om het partijprogramma te lezen? Stond daar in oprichting van Shariarechtbanken in Nederland? Stond daar in het bevorderen van vrouwenbesnijdenis en nog meer van zulke dingen? Kortom weer een verstijfde angstreactie van Henk en Ingrid.

 5. De toestanden in bepaalde steden met betrekking tot de M.jeugd gebeurt dus niet?
  Goh,ben ik verkeert ingelicht.Dat we mogen verwachten dat de jeugdige marokkanen zullen veranderen in de nabije toekomst?
  Dat hoop ik van harte.
  Elke x blijkt maar weer dat juist die groep voor veel ongemak zorgen.
  Verder wil ik met mijn statement niet zeggen dat het net zo’n puinhoop als Irak en Afganistan zal worden.De samenleving zal veranderen. 😎

 6. Tja,als jullie grof willen zijn,dat kan ik ook hoor.
  Heeft niks met discussie te maken.
  @Jos b.v.

 7. @ Mon:

  Wat een gelul…. De allochtonen in Nederland lenen zich ook niet meer voor dit soort werk.
  Kijk voor het gemak eens naar de bemanning van vuilniswagens, veelal gewone autochtone Nederlanders.

  Vooral de Marokkanen zitten liever thuis met een uitkering als werk te doen waar ze moe of smerig van worden.

  Ik ben helemaal niet anti buitenlanders, maar dat eeuwige linkse gejank over dat de allochtonen het werk doen waar wij onze neus voor op halen, wordt ik toch echt beu.

  Dit hele stuk hierboven druipt overigens van links gezwets, hoe blind kun je zijn om zo dom te kunnen schrijven!

 8. @A. Kemp in bovenstaand artikeltje wordt als 1 van de niet onderhandelbare punten de “strijd tegen de islam als kernpunt van ons buitenlands beleid” genoemd.

  Het onderwerp Marokkaanse jongetjes, moslimpartij, islamitische landen en aanverwante crap staat niet ter discussie.

  Jij voelt je kennelijk geroepen om hier het punt “strijd tegen de islam als kernpunt van ons buitenlands beleid” te verdedigen.

  Ik stel voor dat je daartoe beperkt. Leg eens uit wat Henk en Ingrid in Limburg er mee opschieten als de strijd tegen de islam het kernpunt wordt van het Nederlands buitenlands beleid.

  Succes.

  Daarnaast wil ik iedereen wijzen op de REGELS op deze site. Met name ook Bart.

  Wij hebben een spamfilter vol met off topic lullende PVV-kneuzen die van voren niet weten of ze van achteren leven en daar kunnen er nog wel een paar bij.

  On topic dus vanaf nu.

 9. @ Bart

  Als je begrijpend had gelezen, had je gezien dat mon iets anders bedoelt met schoonmaken van de straten.Lees wat er tussen haakjes staat. Dat heeft niks te maken over het werkethos van allochtonen.

  En als jij het gevoel hebt dat jij een goed rechts stuk hier tegenover kunt zetten, is er altijd de mogelijkheid om jouw stuk in te sturen. Wie weet wordt je artukel wel geplaatst, daar is krapuul niet te beroerd voor. Maar zolang jij nog niks hebt opgestuurd, niet miepen.

 10. Met welk recht betitel jij mij als PVV kneus eigenlijk jvdheuvel?
  Omdat ik niet links denk zoals jij, omdat ik wel degelijk gevaar zie in de betutteling door links van allochtonen of omdat ik sommige punten van Wilders wél wat vind hebben??
  Misschien ben ik wel gewoon een VVD stemmer die NIET blij is met Paars+!

  Jij hebt commentaar op Wilders maar bent zelf geen haar beter, na 1x andere mening als jij dreig je al met uitsluiting en je plaatst mij direct in een hokje…
  Was dat niet precies wat je Wilders verweet?

  Maar je hoeft mij niet te verbannen, ik voel me te goed om mijn energie in zo’n ultra-linkse loser als jou te steken.
  Mensen die niet tegen de mening van anderen kunen, zijn eigenlijk te zielig voor woorden.
  Jij dus ook, huichelachtig stumpertje!

 11. Eigenlijk is het geen gewoonte van mij op dergelijke comments te reageren, maar eens in de zoveel tijd ben ik in een cynische bui waarin ik dergelijk gezwam niet verdragen kan en een reactie plaats. Ik heb het uiteraard over reacties 1 en 5, de illustere heer Kemp.

  Ten eerste is het interessant dat opeens het doemscenario van dhr Kemp lijkt te veranderen in een zonnige toekomst; misschien heeft hij inderdaad onder zijn bed gekeken na wekenlang slapeloze nachten te hebben gehad, en heeft hij geen enge Marokkanen aangetroffen, tot zijn niet te onderschatten opluchting.

  Voorts komt hij met een opmerking over de enge Jeugd in de grote steden, waar hij ongetwijfeld middenin woont en waarover hij waarschijnlijk niet zijn informatie uit een zekere ‘krant van wakker Nederland’ heeft. Uiteraard is het zo dat er problemen zijn in bepaalde steden, zeker ook met Marokkanen. Misschien zou een positievere houding tegenover hen van een bepaalde bevolkingsgroep al een klein deel van de problemen oplossen, maar waarschijnlijk is dit wishful thinking. Hoe deze problemen wel op te lossen laat ik aan grotere intellecten over, maar keihard ingrijpen door de politie lijkt mij een negatief effect te hebben; zie de Franse banlieus waar in sommige gebieden de bevolking in staat van oorlog leeft met de politie en waar de situatie mettertijd alleen maar slechter lijkt te worden. Wanneer ik ’s vrijdagsmorgen met de bus ga zitten hier vaak jongeren van rond de 18 in, die een MBO opleiding doen. Zij gaan bijzonder schokkend en asociaal met elkaar en met de andere passagiers om. Zo schold een groep jongens een corpulente medepassagier voortdurend uit voor varken, gevolgd door knorrende geluiden. Enfin, you get my point.

  Nederland is een fijn land om te leven, al wonen er wel Nederlanders in. Deze paradox is kenschetsend voor het probleem waar we hier mee te maken hebben, namelijk de zeikende aard van Nederlanders, die nooit tevreden lijken te zijn met wat ze hebben.

  Enfin, ik heb genoeg gal gespuugd en voel me een stuk beter. Ik wens u allen een fijne dag en veel plezier vanavond bij het kijken van de halve finale.

 12. Mijn excuses trouwens voor mijn incoherente stuk, ik heb helaas geen tijd meer voor herziening.

 13. @ Sjef:
  Ik zag het inderdaad nadat ik mijn reactie geplaatst had.

  Verder doet dat niets aan mijn verhaal af.

 14. @Bart het valt me op dat PVV-kneuzen, zoals jij, niet in staat zijn om coherent on topic te reageren. Ik doe dit nu een jaartje, er staan bijna 20.000 reacties op deze site, waaronder heel veel van PVV-kneuzen, en die reageren, zonder uitzondering, als drammende kleuters. Het lijkt bijna niet eens op reageren. Ik bedoel: ze tikken wel wat in het veldje “reactie” maar dat maakt het nog geen reageren.

  En als jij een domme VVD-kneus bent in de gedaante van een PVV-kneus dan moet je daar niet mijn probleem van maken.

  Ik kan verder prima tegen jouw mening maar ik ben niet verplicht de verdere verspreiding van jouw domme (want off topic en niet beargumenteerde) geklets te faciliteren.

  Hier is geen ruimte voor mensen die alleen maar dom off topic kunnen ouwehoeren. Ga maar weer terug naar Telegraaf. Daar kan dat wel.

 15. Bruinrechts die strijd tegen een mogendheid waar Mein Kampf al jaren een bestseller is deze ligt naasr de Koran op het nachtkastje.
  Wie is bruinrechts dan?

 16. Ik heb Bart maar verwijderd. Hij hield zich niet aan de REGELS en voegde verder ook niet al te veel toe aan de discussie.

 17. vond de reactie van bruinrechtse henkie wel een leuke illustratie

 18. Jouw regels en normen stellen niet veel voor jvdheuvel,een ander neerzetten en het zelf harder roeptoeteren als meen of geen.

  Je moet je schamen met dit inhoudloze stuk crap.
  Een ander afzeiken terwijl je het zelf doet je lijkt wel een paard met oogkleppen op.

 19. Ach je moet ’t maar zo zien. Ik woon in Beverwijk, waar in het weekeinde naar de zwarte markt busladingen vol met mensen vanuit ’t land komen. En het grootste aandeel verkopers is; allochtoon en/of moslim. Dus in het weekeinde stouwen ze zich vol met shoarma/kebab/of patat, kopen leren jassen of andere spullen en gaan volgeladen weer naar huis.

  Het maakt mij niet uit hoor, op de oosterse markt zijn de kruiden en groenten veel goedkoper, dan bij de groenteman, die de helft meer er voor vraagt.

  Eigenlijk geloof ik dat we het hier tegoed hebben, je komt bijna nergens mensen tegen, die gewoon tevreden zijn met ze wat hebben. Overigens mijn dochter had een uitstekende, lieve wiskundeleraar, die graag zijn leerlingen beloonden als zij een goed cijfer haalden. Ik vond het jammer dat hij ziek werd, het was een marrokaan en de geschiedenisleraar een turk, die even enthousiast is.

 20. Kijk Ruud is een leuk voorbeeld. Reactie 16 is on topic dus niet tegen de regels. Ook al is het een reactie die duidelijk tegen mijn mening ingaat. Er is veel op af te dingen op die reactie maar hij kan gewoon blijven staan. Je ziet dus dat het argument dat ik geen meningen zou toestaan waar ik het niet mee eens ben, nergens op slaat.

  Reactie 20 daarentegen toont het soort Ruud wat we hier niet willen hebben.

  Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Gewoon aan de REGELS houden.

  Succes verder.

 21. Rechts, links of midden, paars, groen of bruin: de democratische rechtsstaat in dit land wordt op oneigenlijke wijze door benoemden en hooggeborenen onder druk gezet. Censuur is een ander woord voor media-code, beperking van meningsuiting; alle moet in het geniep.
  Staatsbelang gaat boven partijbelang is een andere uitdrukking voor: eigenbelang van de majesteit gaat voor. De ontmanteling van de laatste resjes soevereiniteit gaat gestaag door, zijn en worden nog steeds verraden door een ongekozen persoon die kjeihard eedbreuk heeft gepleegd, anders hadden we hier geen verraad van Lissabon.
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2010/05/31/de-gestolen-troon/

 22. Nu heb je een van min favoriete films beledigd door de karakters uit de film met briun rechts te vergelijken 👿
  Hoewel … Rutte heeft wel wat van de o zo nette schoollerares die doorging waar de de hoertjes walgend vertrokken 😈

 23. Een nogal grafische opening van een aardig stukje (die film heb ik als voedselliefhebber nooit willen zien), waardoor ik het helaas iets te letterlijk nam toen ik “Wilders voelde zich natuurlijk direct in zijn kruis getast…” las. Omdat Wilders niet alleen Tjeenk Willink weg wil maar ook wil dat de grondwet zodanig wordt gewijzigd dat de koning(in) geen enkele bemoeienis meer heeft met de regering, stelde ik mij zelfs even een worsteling tussen Bea en Geert voor.

  Hallo PVV-ers, zijn jullie er nog? Zijn jullie het eens met jullie grote baas in deze?

 24. Alle PVV-ers worden hier verbannen, dus rare vraag of ze er nog zijn….!

  Ik walg eigenlijk meer van het linkse karakter van de deelnemers hier…. braaaaak!

 25. Geweldig stuk!Ik denk dat ik die film maar eens moet gaan kijken:-)

  @Bart
  Weet jij zeker dat je een VVD-er bent?? Zo klink je namelijk niet! Komt niet veel zinnigs uit je (het gebruikelijke PVV niveau)En die opmerking naar Al Bakrastani toe is zo in en in triest dat ik er maar geen woorden aan vuil maak

 26. Bart Schreef:

  @ Al Bakrastani:
  Toch weer typisch dat een allochtoon weer nét films kijkt met hoertjes erin….!
  Herkenbare materie zeker?

  Gut bart , ten eerste ben ik Autochtoon , en is dit een klassieke film waarin de hoertjes eigenlijk de “normaalste ” mensen zijn ..
  Ten tweede , wat zou er herkenbaar moeten zijn ??
  Wat voor antwoord verwacht je op je insinuaties ??
  iets van: ” Jij denk dat alle pooiers allochtoon zijn omdat de pooier van je zus dat is ?? , boos dat ze jou er te zwak voor vond :mrgreen: ??”
  Eigenlijk waardeer ik echte beledigingen meer dan slappe laffe insinuaties ..

 27. Geert zal nooit aan de macht komen in dit land. Geert is een buitelandse agent provacateur, die geen zak geeft om nederland of zijn burgers. Dat is waarom de huidige macht hem altijd zal beletten. Misschien niet democratisch, maar wel erg begrijpelijk.

 28. Ik heb vooral het gevoel dat het volk zich vooral uitspreekt via internet en dat is niet de mening van de straat. Bruin denkt wel dat ze het Nederlandse volk vertegenwoordigen, wat niet zo is. Ik was gisteren na de overwinning van Oranje op straat en Polen, Mocros,Nederlanders vlogen elkaar in de armen. Bruin ziet alleen de negatieve kanten, maar ik geloof dat er toekomst is voor ons land.

 29. Vallen jullie je elkaar in de armen?

  Kijk dat is nou precies de multiculturele nachtmerrie waar Wilders het over heeft!

 30. Veel kiezers wensen een harde migratiepolitiek of zien liever dat nieuwkomers zich aanpassen aan Nederland dan andersom. Zonder op Wilders te stemmen.

 31. Je vindt deze kiezers overal. Ook bij de PvdA, D66 en GroenLinks. Assimilatie is zelfs de voorkeur van meer dan de helft van het electoraat.

 32. wil je echte Nederlander zijn; dan moet je eens drie week met een stelletje bierpunkers gaan pogo-en in de modder .

 33. De overeenkomsten tussen Wilderskiezers en de rest van de stemmers zijn groter dan hier wordt verondersteld.

  Weinige mensen kunnen wat men een kopvoddentax of een verbod op de koran. Ook de achterban van Wilders reageert hier verdeeld.

  Wanneer je kijkt naar de wenselijkheid van de komst van (kansarme) vreemdelingen of aanpassing op cultureel gebied blijkt de PVV wel degelijk een snaar te raken bij grote groepen kiezers. Dan spreekt Wilders eerder namens het volk dan Cohen, Halsema of Pechtold.

 34. Hou eens op met dat domme off topic gelul aub ik haat dat. En het is ook tegen de REGELS.
  😡

 35. Hij spreekt namens een groter deel van de Nederlandse bevolking dan de overige genoemde politici.

  J.v.d. Heuvel: Beter is dat de 1,5 miljoen bruinrechtsen eens inzien dat ze met 1,5 miljoen zijn, en niet met 15 miljoen.

  Misschien is het een ideetje om eens op te houden met doen alsof de Nederlandse bevolking bestaat uit makkelijk te definïeren groepjes?

 36. @Leo Jekkers: gelukkig maar, dat wij dat hier niet doen met de mensen die door de leugens van Wilders ertoe verleid zijn om op hem te stemmen. Henk en Ingrid BLIJVEN onze lieve buren! :mrgreen: 😆

 37. Even een opmerking hoor!!!! Kan mij iemand uitleggen waarom de grijzewollen sokken dragers zo graag willen dat er hier in openbare gebouwen een hoofddoek gedragen mag worden……Moet je eens proberen in Turkije…..daar mag dat namelijk niet.

 38. @50

  Aha … dus Turkije moet een voorbeeld zijn voor Nederland ! En Saoedi-Arabië ook … daar mag je geen kerken bouwen dus hier in Nederland ook geen moskeeën.

  Je kunt niet roepen dat het achterlijke landen zijn (want islamitisch) en tegelijk zeggen dat Nederland er een voorbeeld aan moet nemen. Zwak van je.

  @51

  Goh, meneer heeft een Telegraaf-berichtje gevonden waar Marokkanen negatief neergezet worden. Wat is je punt nou ? Dat de multiculturele samenleving compleet mislukt is, hun paspoorten afgenomen moeten worden en dat ze gedeporteerd moeten worden ?

  Of is dit een excuus om te kunnen kankeren op Marokkanen ?

  Martin:
  ( )Geschikt
  (X)Ongeschikt

 39. Het valt me wel tegen van de Telegraaf dat bij het bericht in nr. 51 geen mogelijkheid geboden wordt voor extreem-rechtse zwakzinnigen als Martin om te reageren.

 40. @jos 52:
  “Wat is je punt nou ? Dat de multiculturele samenleving compleet mislukt is, hun paspoorten afgenomen moeten worden en dat ze gedeporteerd moeten worden?”

  Ik zeg: spijker, kop. Je had het niet beter kunnen zeggen, Jos. Overigens, ik doel dan wel even op de criminelen, op figuren die zich hier niet willen (of zelfs kunnen) aanpassen, figuren die om economische redenen hiernaartoe gekomen zijn en vervolgens onze sociale voorzieningen uitzuigen, etc. etc.. Degenen die niet aan bovengenoemde voorwaarde voldoet, mag van mij blijven. Maar TRAP de rest maar het land uit. die zijn voor NL van geen enkele meerwaarde.

  Jos:
  (X) Geschikt
  ( ) Ongeschikt
  (en die keuze is uiteraard gestoeld op je fantastische visie, die ik in mijn antwoord hierboven becommentarieer)

 41. Enne, Jos 53?:

  Heb je het bericht uberhaupt wel gelezen? Of zit je zo vastgeroest in je onwetendheid over wat er werkelijk gebeurt en leeft in Nederland, dat je alleen maar alles wat rechts is of denkt kunt afzeiken?

 42. @54

  “Degenen die niet aan bovengenoemde voorwaarde voldoet, mag van mij blijven. Maar TRAP de rest maar het land uit. die zijn voor NL van geen enkele meerwaarde.”

  Lastig. Want dan moet je hetzelfde doen met iedereen die in Nederland woont, iedereen wordt in dit land gelijk behandeld …

 43. @55

  Ik heb het bericht gelezen, en het komt op mij over als typisch Hollands gekanker om niks.

  Dus sorry, ik blijf in m’n onwetendheid vastgeroest en blijf rechtse randdebielen afzeiken.

 44. @ Jos 56: DIE eruit trappen wordt inderdaad lastig. Maar ze keihard aanpakken niet. Wil je niet werken? Tewerkstelling in een werkkamp misschien een optie? (uitgezonderd zij die niet KUNNEN werken natuurlijk he?. Het gaat me in ieder geval allemaal te soft.
  @ Jos 57: “Gekanker om niks”.. Tja, dat is jouw visie. Mensen die al jarenlang lid waren van die club “zeiken” erover, en die hebben m.i. alle recht daartoe. Zijn het daarom rechtse randdebielen? Laat wel zien waar jij je hardwerkende landgenoot onder schaart.

  En hop, genoeg geweest Jos. Aan het werk!

  😉

 45. @55

  “Bij elke amateurclub is het normaal dat er mensen overstappen naar een andere voetbalvereniging, stelt secretaris Mohamed Talhoui.”

  Dat is de kern. Hommeles binnen andere verenigingen komt niet in de Telegraaf. Maar hier gaat het om Marokkanen. Zijn er al Kamervragen van de PVVee omtrent deze storm-in-een-glas-water kwestie ?

 46. @58

  Je snapt het niet. Ook keihard aanpakken kun je niet alleen reserveren voor mensen met een kleurtje.

  In nr. 59 leg ik uit waarom ik het bericht maar niks vind. Dit is zelf te veel voor een plaatselijk sufferdje. Een amateur-verneiging waar mensen weglopen, dat komt denk ik wekelijks voor in Nederland. Waarom moet dit wel in de Telegraaf ?

  Ik werk niet, ik ben een linkse nietsnut die profiteert van hardwerkende rechtse landgenoten.

 47. Ik dacht eerst dat bruinrechts sloeg op bruinhemden. Maar nee, het is inderdaad gewoon pure stront.

 48. Dat jullie even weten ik ruim straks als ik even tijd heb alles op wat niet on topic is.

 49. @ J. v.d. Heuvel

  In je column schep je een wereldbeeld. Links-rechts, een leuk staaltje hokjesgeest. Onzin natuurlijk. De onderlinge verscheidenheid is groot. Het is een kenmerk van onze (multiculturele) samenleving.

  Mijn posts moet je zien als een nuancering. Jouw harde scheidslijn tussen Goed en Kwaad bestaat alleen tussen jouw lieve oortjes. De maatschappij heeft er schijt aan.

  Mijn bijdragen zijn dus wel degelijk on-topic.

 50. @63 Ik doelde niet eens zozeer op jou maar het is bij deze veranderd; jij kunt gaan. Manieren leren dat doe je maar ergens anders.

 51. En weer iemand die niet volgens de visie van jvdheuvel wil reageren en tja, dan vlieg je er uit….

  Die jvdheuvel is de grootste nazi die hier te vinden is.

Reacties zijn gesloten.