Hoe gaat de PVV zich democratiseren, nu ze er de tijd voor krijgt?

onvrijheid2In Limburg begint de victorie!

Als zelfs Prins Carnaval in elke gemeente jaarlijks wordt gekozen, waarom kan dat dan niet met de plaatselijke PVV-voorzitter?

Je zou die verkiezingen in 2010 zelfs kunnen laten samenvallen. Nog gemakkelijker!

De grote fractie van prima geïndoctrineerde PVVers hoeft niet met de armen over elkaar te gaan zitten. Hero Brinkman heeft al eerder de weg gewezen. Er is werk aan de winkel! Een democratische partij opbouwen!

Wilders wees dat idee voorlopig af, omdat “we het nog te druk [hadden] met andere dingen”. Die drukte is nu voorbij. De PVV ligt uit de regeringsformatie. “Ledigheid is des duivels oorkussen”, zegt een oude vaderlandse wijsheid. “Voorkomen is beter dan genezen”, zegt een andere. “De handen uit de mouwen!” “Niet bij de pakken gaan neerzitten!”
Dan, ja dan, kun je één van de stichters van onze ethnisch verwante voormalige apartheidsstaat nazeggen: “Alles zal reg kom!”

Nu onze PVV-vrienden langzamerhand zijn uitgehuild over het zogenaamde “cordon sanitaire” dat de PVV buiten de regeringsonderhandelingen houdt, is het tijd om de rug te rechten en de realiteit kalm onder ogen te zien.
Een teken aan de wand: De reageerders bij een site als Nu.nl zijn er in grote meerderheid niet ingetrapt. Ik bedoel: in de laatste manoeuvres van de Grote Leider, om zichzelf af te schilderen als een soort onbegrepen messias.
Kijk maar: PVV volgens NU-lezer terecht geen gesprekspartner meer

Het is terecht dat de PVV geen rol meer speelt bij de onderhandelingen voor een nieuw kabinet.
59 procent van de NU-stemmers vinkte ‘oneens’ aan bij de stelling ‘Het is onterecht dat de PVV geen rol meer speelt in het formatieproces’.
Dat is meer dan de 39 procent ‘eens’-stemmers die dus vinden dat er serieuze onderhandelingen hadden moeten worden gevoerd met de partij van Wilders. 2 procent had geen mening.

Het heeft dus geen zin meer, om onder schuilnamen te komen toeteren in de reactie-rubrieken van De Telegraaf, Nu.nl, Krapuul en deze site. Meld je aan als vrijwilliger bij je regionale PVV-kamerlid en help hem/haar om onze joods-christelijk-humanistische wortels in het land, een PVV-kleurtje te geven.

Nu het nadeel omzetten in een voordeel!
De PVV-kamerleden kunnen hun tijd en ons(!) geld beter besteden aan gesprekken met alle Henks en alle Ingrids die op hun gestemd hebben. Dat kan, als men niet in de rechtse schuilkerk van de Wilders-sekte in het Kamergebouw in Den Haag blijft zitten, om daar idiote schriftelijke vragen aan de regering te stellen.

Samen met Hero Brinkman het land in!

 • Partij-afdelingen oprichten.
 • Uitleggen, waarom de AOW toch niet op 65 jaar moet blijven.
 • Uitleggen, waarom op uitkeringen moet worden gekort.
 • 4-mei herdenkingen organiseren, waarbij ook de “slachtoffers van het socialisme” (van de PvdA dus) worden herdacht.
 • Uitleggen, waarom het hoofddoeken-verbod (of-taks) een zwaarder breekpunt is dan de hypotheekaftrek.

Kortom, in Limburg gaan uitleggen, waarom de economisch zo succesvolle Euregio van de Europese Unie (Maastricht-Heerlen-Aken-Luik-Hasselt) moet worden afgeschaft, omdat anders “Eurabia” uitbreekt.

Succes, mannen!

34 gedachten over “Hoe gaat de PVV zich democratiseren, nu ze er de tijd voor krijgt?”

 1. prins carnaval wordt democratisch gekozen ja.
  Maar de betekenis van Carnaval is de omgekeerde wereld.
  Adel wordt pachter, boer wordt adel. etc. Het was een feest waarop de gewone man zich eens lekker kon afreageren op de adel. Dus democratisch gekozen is puur contrast op de traditionele erfopvolging of pauselijke goedkeuring.

  In Limburg begint duidelijk de achterlijke cultuur die ons land ook rijk is .

  Daarvoor hoef je niet helemaal naar islamistan

 2. Helemaal eens, Excellentie!Excellentie Zwembad Schreef:

  prins carnaval wordt democratisch gekozen ja.
  Maar de betekenis van Carnaval is de omgekeerde wereld.
  Adel wordt pachter, boer wordt adel. etc. Het was een feest waarop de gewone man zich eens lekker kon afreageren op de adel. Dus democratisch gekozen is puur contrast op de traditionele erfopvolging of pauselijke goedkeuring.

  Het carnavalsspel werd zelfs aan het eind van de Middeleeuwen soms een aanleiding tot opstand: Prins Carnaval weigerde af te treden op Aswoensdag (Brussel 1511, Romans (FR.) in 1578, als ik me niet vergis). Ik vind het helemaal niet slecht, als de PVVers, in plaats van als consumenten van Wilders’ praatjes te fungeren, leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dan verdwijnen, verzeker ik je, de kopvoddentaks en alle andere onzin, als sneeuw voor de zon! :mrgreen:
  Maar ja, je weet ook wel, dat Wilders democratische partijvorming nooit zal toestaan. dat wou ik ze onder de neus wrijven.

 3. Dat gaat lachen worden als de PVV begint aan het interne democratiseringsproces

 4. Geert zal niet snel gaan democratiseren. Want dan komt er vuile was naar buiten. En ik heb het vermoeden dat die was een bruine streep zal hebben. Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe Henk en Ingrid kunnen stemmen op een partei die geen opheid heeft en op een partei waarvan het nog maar de vraag is of die echt opkomt voor de belangen van Henk en Ingrid. Zie de strijd tegen Islam als buitenlands beleid en de 24 uurs draai op het gebied van de AOW.

 5. Wilders weet ook helemaal niet wat democratie is.

  Krijg je er van als je zo lang bij de haagse kliek zit als Wilders, tunnelvisie en in zijn geval ernstige psychische schade.

 6. Het is toch algemeen bekend dat PVV-aanhang geen enkele belangstelling heeft voor democratisering van de PVV dacht ik?

 7. Ja, het zijn over het algemeen vooral CONSUMENTEN. Maar Hero zal er toch aan moeten geloven, nu!

 8. @ Hubus

  Hero heeft zijn kans gehad voor een ware machtsgreep, maar sinds hij zeker is van een zetel in de kamer houdt hij zijn mond. Denk dat het gewoon een publiciteitsstunt was van Hero om zeker te zijn van een zetel. Maar hij had Geert op dat moment bij de ballen en was in principe in het voordeel. Erg jammer.

 9. @huib

  naar mijn idee modereert jolanda niet op de juiste manier

  het klopt maar is niet begrijpelijk omdat de benadering negatief is

  de frust die jolanda zelf had over nazifora waar zij wilde discussiëren

 10. Waarom zou de PVV moeten democratiseren, het gaat toch
  goed zo.Een democratie is ook niet zaligmakend.Ik bedoel,wij hebben hier nu een “democratie” met een ongekozen mevrouw aan het hoofd die achter de schermen blijkbaar de dienst uitmaakt. Wilders haalt eind dit jaar, bij de volgende verkiezingen,waarschijnlijk de absolute meerderheid.
  Dat zou mooi zijn,een dictatuur met een (gekozen) Geert Wilders aan het hoofd ipv een ongekozen mevrouw van Amsberg.

 11. @ Hoi Polloi
  Hare Majesteit vind ik helemaal niet van toepassing op dit bericht dat gaat over de democratisering van de PVV. Deze post gaat immers niet over de gekozen staatshoofd. Grappig hoe de Henks en Ingrids allerlei bijzaken erbij halen om maar niet op de hoofdzaak in te gaan. Geert wilders die bij de volgende verkiezingen een meerderheid haalţ? Ik zal je uit die droom helpen, dat gaat niet gebeuren, simpelweg omdat tijdens de vorige verkiezingen is gebeleken dat het merendeel van NL Geert helemaal niet moet. De wereld heeft slechte ervaringen met dictaturen, dus blijkbaar heb jij daar niks van geleerd aangezien je jouw Geertje de absolute macht wil geven.

 12. Exelentie
  Ik ben het niet eens met je commentaar op de moderatie , in tegenstelling tot de “nazifora “,waaronder ik ook GeenStijl/Spits , Pers en Telegraaf reken, zijn bans hier publiekelijk en na waarschuwingen …
  Ik vind dat de moderator vaak PVV drollen al te lang in onze vijver laat ronddrijven …
  Voor hun en hun Wilders-adorerend en Islam en links hatend knip en plakwerk bestaan immers voornoemde beerputten waar men een verdwaalde linkse vis meteen en zonder waarschuwing ( Pers 1 waarschuwing ) bant als die durft te zeggen dat het er stinkt …

 13. Ik, en vele met mij, zou Geert Wilders eerder in het rijtje willen zetten van Mandela,Ghandi en Jezus Christus. Zij vochten geweldloos, net als Geert, ook voor hun eigen bevolkinggroep tegen vreemde overheersers.En net als zij wordt ook Geert vervolgt om zijn mening.

 14. @16

  Laat je eens nakijken. In welke werkelijkheid leef jij ? Welke vreemde overheersing is er in Nederland ? (Ik hoop dat je zegt: moslims).

  Je reactie in nr. 12 is fascisme in zijn zuiverste vorm: weg met de democratie, op naar de dictatuur van de sterke man.

  Je bent dus (1) een randdebiel en (2) een fascist.

  En kijk, in tegenstelling tot jou gooi ik niet zomaar met die termen, ik heb onderbouwd waarom ik je een fascistische randdebiel vind.

 15. The Horror, the Horror. Ik schaam me voor het Nederlands onderwijssysteem!
  @ hoi polloi En weer haal je er iets anders bij om maar niet in discussie te moeten. De drie mensen die je net opnoemde zouden op geen enkele manier gelinkt willen worden met jouw Geertje. Net wilde je Geertje dictator maken, precies iets waar de genoemde heren zich tegen zouden keren. Nou ja Jezus laat ik even beschouwing want dat is een andere categorie. Maar jij hebt je echt waarlijk een van de domste reageerders getoont met jouw vorige post. Gefeliciteerd.

  En nu even serieus je begon goed vandaag. Maar waarom zou de PVV niet moeten democratiseren? Onderbouwing gaarne. En weet dat democratiseren niet hetzelfde is als demoniseren. lol.

 16. Geert, Mandela, Ghandi en Jezus?
  @Hoi Polloi, blijf alsjeblieft nog lang reageren met deze website. In tijden niet zo gelachen!

 17. @ Hoi Polloi, mag ik je quoten? Ook in het openbaar, en op mijn blog, en in reacties op anderen? En wellicht ook nog in boeken, kranten- en tijdschriftartikelen en op andere plekken?

  ‘Geert Wilders als alleenheerser is gewoon de beste formule.Het is zijn partij hij heeft de PVV opgericht en hij maakt dus de dienst uit,’ schrijf je. Waarmee mijn gelijk bewezen is dat in elk geval een deel van de PVV-aanhang geen behoefte heeft aan een partij waarin leden via het democratisch proces het beleid vormgeven. Met andere woorden: Geert is de baas en Geerts wil is wet.

  Dat Geert ‘het geweten van de mensheid’ is, is het meest kostelijke wat ik ooit heb gelezen. We overschrijden nu officieel de grens waar politiek ophoudt en religie begint.

 18. οἱ πολλοί- Engels voor riffraff, misfits, crackpots. Zoals volgens Jan Wolkers op 3 oktober in Leiden de lammen en de blinden uit hun holen kruipen, komen nu in heel Nederland sinds Geert Wilders de rede verduistert de pissenbedden onder hun stenen vandaan kruipen.

 19. @ Hoi polloi

  Je zou eens op je gemakje de krapuulpunten door moeten nemen, waaronder de (KKK).Dan mag je mij uitkomen leggen hoe Geert in het rijtje Mandela, Ghandi, Jezus past. ALS je de krapuulpunten erop naslaat zie je een en al haatzaaien, verbieden,verbannen. En laten we vooral niet al zijn publieke uitspraken vergeten.
  (Ik kan even niet linken, verzoekje aan editor om linkje onder mijn post te plaatsen naar de krapuulputen) zodat hoi polloi deze kan opslaan in zijn tere breintje.

  Ik vond het juist een goed initiatief van Brinkman. Geert kan alles doen zonder daarvoor op het matje geroepen te worden. Het leuke aan democratie is dat je zelf ook inspraak kunt krijgen in je partij, waardoor je iemand op het matje kunt roepen. Een voorbeeld van het voordeel van zo’n democratisering zou bv het punt van de kopvoddentax zijn geweest. Ik heb begrepen dat dat voor een heel groot deel van de aanhang te ver ging. Als de PVV democratisch was geweest, was dat eerst voorgelegd aan de leden voordat Geert zichzelf voor lul zette in de Tweede Kamer. Aangezien een groot deel van de aanhang tegen zou zijn had hem dus een blamage bespaard kunnen blijven.

 20. Wat heeft Ghandi ooit gedaan om vergeleken te worden met Hitl…ik bedoel Geert Wilders?

 21. Al Bakrastani Schreef:

  Exelentie
  Ik ben het niet eens met je commentaar op de moderatie , in tegenstelling tot de “nazifora “,waaronder ik ook GeenStijl/Spits , Pers en Telegraaf reken, zijn bans hier publiekelijk en na waarschuwingen …
  Ik vind dat de moderator vaak PVV drollen al te lang in onze vijver laat ronddrijven …
  Voor hun en hun Wilders-adorerend en Islam en links hatend knip en plakwerk bestaan immers voornoemde beerputten waar men een verdwaalde linkse vis meteen en zonder waarschuwing ( Pers 1 waarschuwing ) bant als die durft te zeggen dat het er stinkt …

  Bovenstaande reactie zat in het spamfilter want ik ben niet de enige die hier soms “discussie onmogelijk maakt”, er is ook nog zoiets als het spamfilter dat verder uitstekend functioneert. Zo heeft het al tienduizenden commerciële spams gefilterd die dus niet als reactie op deze site zijn verschenen. Maar dat terzijde.

  Het is wat Al Bakrastani zegt, als hier iemand een ban krijgt dan gebeurt dat publiek en gemotiveerd, en na diverse (en soms heel veel) waarschuwingen. Dit in tegenstelling tot bijna alle sites die ik ken.

  Ik denk dat als ik mensen zou bannen in het geheim en zonder motivatie dat jullie het minder hinderlijk zouden vinden. Echter zoiets stuit me tegen de borst.

  Het liefst zou ik helemaal geen mensen bannen maar vergeet niet dat het geteisem zonder leven de overgrote meerderheid is op het internet. Die zouden dan hier mogen schrijven wat ze maar willen (hoe bot, leugenachtig en hoe off topic ook) en aan mij de schone taak om ze een beetje on topic te houden, ze op een vriendelijke manier te woord te staan, en alle (off topic) bijdragen te voorzien van commentaar. Er zou geen tijd overblijven voor nieuwe berichten.

  Misschien als er meer welwillende mensen komen dat het zelfreinigende vermogen ervoor zou zorgen dat het reageren op een acceptabele wijze zou plaatsvinden en dat er geen of minder bans noodzakelijk zouden zijn.

  Maar dat vereist ook van de welwillende mensen dat ze hun best doen om het tuig aan te spreken op (off topic) horken gedrag.

 22. Ik had al het vermoeden dat ik tot spam veroordeeld was .. Ik vind persoonlijk Hoi Polloi al een van die “drollen die uit de vijver geschept mogen worden ”
  .Mandela streed ook tegen vreemdelingen die alles `apart` wouen hebben vind ik trouwens juist een bewijs dat Geert niets maar dan ook niets met Mandela te maken heeft , net als zijn Zionistische vrienden is Geert juist een brenger en voorstander van het zeer “Judeo-christenlijke” Apartheid ..
  De absolute hersenverknettering die iemans zoals Hoi Polloi moet hebben om Geert met mensen als Jezus (AWS) Ghandi en Mandela te vergelijken
  Maar als er mensen zijn die verblind genoegg zijn om die vergelijkingen te maken kan ik me voorstellen dat er mensen van SP naar PVV switchen

 23. zou dan op zijn minst wat minder schoolmeesterig uit de hoek kunnen komen

 24. Persoonlijk ben ik ook een voorstander van het zelfreinigend effect van iemand aanspreken op zijn gedrag in de comments als het tegen de regels is. Een normale discussie met de Henks en de Ingrids blijkt hier niet mogelijk. Althans ik ben er nog niet eentje tegengekomen op krapuul. En sommigen van de vaste krapulers zouden hun waardigheid moeten bewaren en niet mee moeten gaan in de provocaties.

 25. probleem is dat ze hier komen met een missie ; de Grote Lijer verdedigen en daan gaan ze structureel off topic;

  Ik denk dat je ze daar op moet aanspreken.

 26. Het probleem is dat wij hier met fundamentalisten te maken hebben , ik heb zeer veel ervaring met fundamentalisten van allerlei soort , vroeger met Horizontaal Communisten , Hyper-anarcho punkers en de Rastas van Prince emanuel , later met Christen en Moslim fundies en nu dus PVVrs , allemaal hebben ze een paar dingen gemeen , een over-gesimplificeert wereldbeeld met 1 groep als oorzaak van alle problemen , een heilige overtuigingvan het eigen gelijk en het absoluut niet kunnen omgaan met kritiek …
  “verveel mij niet met feiten ” geldt eigenlijk voor al van die groepen ,dat maakt een discussie 99% onmogelijk

Reacties zijn gesloten.