Maatschappelijke incest: zo ziet het eruit.

Nu het nazistische gedeelte van Nederland het heel erg druk schijnt te hebben met iets waar ze zelf wel pap van lijken te lusten, is het wellicht tijd het nog even over die andere, vooral morele, afwijking te hebben: incest. En wel wat je zou kunnen noemen maatschappelijke incest. (Probeert u het eens uit te spreken in dat dialect van dat wormvormige aanhangsel van dit land. Waaraan heeft Nederland het toch verdiend dat het zo geterroriseerd wordt door Limburg via al dat soort vreselijk figuren als die welke het voorwerp zijn van dit stuk en dat van gisteren?).

Eén van de meest vreselijke figuren van het afgelopen jaar en wellicht veel langer, is Frans Timmermans. Die voormalige Minister van Buitenlandse Zaken namens de partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet in Bruin II die vorig jaar heel demonstratief in zijn werkkamer op het ministerie op de foto ging met een racistische karikatuur op het moment dat Quinsy Gario een tsunami aan tokkies over zich heen kreeg met doodsbedreigingen, scheldpartijen en andere de meest vreselijke uitlatingen van dien.

PVV’ers zijn als mens mislukt en Frans Timmermans eveneens als je het mij vraagt. Wellicht is het ook wel een PVV’er. Hij zou niet de eerste PvdA’er zijn die wel wat heeft met de partij van wannebe massamoordenaars en etnisch zuiveraars.

Zoals u hier kunt lezen zijn de meeste Oekraïners die zo verschrikkelijk zwaar te lijden hebben onder het fascistische regime van miljardair Porosjenko en zijn maten vast ook heel blij met die man. Per slot van rekening heeft Timmermans zijn bijdrage geleverd aan het in het zadel helpen van het geboefte in Kiev. Dansend op de lijken van honderden onschuldige vliegtuigpassagiers dacht Frans Timmermans een paar maanden later wederom zijn kans schoon te zien en creëerde nog bijna een oorlog met Rusland ook.

Vooral om dat laatste werd hij geroemd door het zootje hoeren, anuslikkers en kontkruipers dat zich heel pretentieus en o zo misplaatst ‘Haagse parlementaire pers’ noemt. Mensen die zich ‘journalist’ noemen en een wedstrijdje houden wie ‘de beste politicus’ is in plaats van in dit geval Timmermans het hemd van het lijf te vragen over hoe het zit met die trouwring en wat naar zijn mening het verband is tussen fascisme en schaliegas in Oost-Oekraïne alsook het opschuiven van de grenzen van de NAVO – die deurwaarders van het kapitalisme – richting één van de weinige landen die nog enigszins tegenwicht kunnen bieden jegens onvervalst westerse agressie en expansiedrift: het zegt veel over wat er mis is in dit land – namelijk dat bij velen elk moreel kompas ontbreekt omwille van een paar grijpstuivers – met haar incestueuze relatie tussen pers (of wat er voor door moet gaan) en politiek.

Wat hoop biedt in deze sombere tijden is bijvoorbeeld dit stuk van Sytze Faber, voormalig burgemeester van Hoogeveen en CDA’er. Ook hij snapt dat als maatschappelijke incest een gezicht heeft, dat het als twee druppels water lijkt op het gezicht van Frans Timmermans.

Maatschappelijke incest heeft een gezicht
Maatschappelijke incest heeft een gezicht

Hebt u de eurocommissaris al een gloedvol betoog vol tranen horen houden over het tuig dat de eer en goede naam van de bewoners van de Schilderswijk met de ene groteske leugen na de andere door het slijk haalde?
Ik niet. Waarschijnlijk te druk met het voorbereiden van een fascistische staatsgreep in Griekenland als onverhoopt blijkt dat ook de Grieken doorkrijgen wat een smerig stuk geboefte het in feite is. ’t Kan natuurlijk ook zijn dat het schrijven van die toespraak wat moeizaam gaat als ie voortdurend voorover gebogen staat terwijl ‘de Haagse parlementaire pers’ zijn reet aan het likken is.

2 gedachten over “Maatschappelijke incest: zo ziet het eruit.”

  1. Pingback: Breng Frans Timmermans naar Den Haag | Krapuul

  2. Pingback: Nieuw gevalletje maatschappelijke incest | Krapuul

Reacties zijn gesloten.