Weekers: VVD-schorriemorrie zegt weer sorry

Weekers is duidelijk typisch gevalletje einde oefening. Zie hoe zelfs de NOS nu iets kritisch aan hem durft te vragen:

Wat is er allemaal mis met Weekers, behalve dan dat het een VVD-patjepeeër is in een dure auto? Weekers is een Limburger, met nauwe banden met Jos “The Godfather” van Rey. Van Rey ligt momenteel onder vuur vanwege diverse corruptie akkefietjes in samenwerking met Limburgs projectontwikkelaar Van der Pol. Samen hingen Van Rey en Van der Pol zomaar gratis en voor niets het grootste billboard van Nederland op aan een snelweg in Limburg, vanwaar Frans Weekers (VVD) wekenlang minzaam naar de op A73 voorbijrazende Limburgers keek als was hij een ware Kim Jung Il op “lang leve Kim Jung Il dag”, maar dan dus wekenlang.

Daarnaast houdt Staatssecretaris Financiën Frans Weekers (VVD) zich bezig met de belasting-administratie van Jos “The Godfather” van Rey (dit schijnt heel normaal te zijn zie bovenstaand interviewtje) en is er nog een schimmig zaakje met het niet verhuizen van het belastingkantoor voor Noord- en Midden-Limburg naar Venlo wat men van plan was. Staats Weekers zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat dit kantoortje in Roermond bleef, de stad van Jos “The Godfather” van Rey.

Money talks bullshit walks
Money talks bullshit walks
Wat niet echt helpt is dat de PvdA in de regering zit. Om twee redenen: eerste reden is natuurlijk dat iedereen al lang voordat deze regering bestond wist dat VVD’ers corrupt zijn. Om om zo’n reden een VVD’er te laten vallen zou inderdaad een beetje vreemd zijn. Tweede reden is dat het trackrecord van PvdA’ers qua integriteit op zijn zachtst gezegd niet bepaald echt superbrandschoon is.

Nou en vanmiddag heeft de oppositie dus wat vragen voor/over hem. Tijdens het vragenuurtje vermoed ik.

Frans Weekers heeft wat uit te leggen en doet hij dit op onbevredigende wijze dan zullen wij Nederlanders hem wel even met pek en veren over de grens jagen zoals dat hoort. Oh nee, Weekers is een VVD’er. Traditioneel betekent dit dat hij iets zal mompelen over “sorry” en “met de kennis van nu was dit achteraf niet zo handig” prevelen en even in de camera grijnzen en dan is het weer goed en kan deze VVD’er weer verder met zijn ingewikkelde leven. Want zo werkt dat bij VVD’ers.

“Maar wat bedoelt de schrijver van dit stuk dan met ‘einde oefening’?” zo vraagt u zich vertwijfeld af. Nou dit dus. Dit is de oefening: VVD’er -> corrupt -> sorry -> einde oefening. Easy does it.

Wat moeten wij plebs met deze informatie? Nou over een jaar of 20 zal de één of andere B-regisseur er wel een B-televisieserie over opnemen of zo. Dan mogen wij er ook van meegenieten.

15 gedachten over “Weekers: VVD-schorriemorrie zegt weer sorry”

 1. Nou Verdaas is buiten geschopt (althans opgestapt officieel). Als Weekers iets in dezelfde orde van grootte te verwijten valt, zal het toch wel einde oefening zijn.

 2. De VVD heeft de mazzel dat de gemiddelde Nederlander aan Alzheimer leid en heel erg bang is voor een iets eerlijkere samenleving met een SP aan de macht. Je zou maar voor duurzaam gaan en echte stabiliteit.

  Ook typisch dat de SP zaken al jaren aankaart en vaak ook gelijk heeft gekregen. Maar nu zegt een Extreem-Rechtse Wilders het en nu heeft hij volgens “het volk” (dat massaal VVD heeft gestemd) gelijk terwijl het uit de SP koker kwam al jaren van te voren dus niet zoals Wilders achteraf.

  Buitenaardse wezens zouden zich vergapen aan de domheid van het Nederlandse volk. En ze zouden met recht ons landje mogen opbeamen voor experimenten.

 3. @3 Hé! Wil je mij er buiten laten? 😛 (ik ben geen proefkonijn, ben trouwens helemaal geen konijn 😀 )

 4. Tochnognie einde oefening:

 5. @5/ 6
  Dit soort acties lag m.i. in de lijn der verwachting. De ene VVD-proleet die de andere het welbekende handje boven het hoofd houdt., -al dan niet politiek gezien.

  Die van Miltenburg is een blamage voor Nederland. En met haar de gehele VVD, zo blijkt keer op keer.

 6. Weekers doet zijn werk integer en de rest zijn complotdenkers

  De staatssecretaris noemt alle aantijgingen „absolute flauwekul” en spreekt van „complotdenken”. Hij wil graag aan de Kamer uitleggen dat er „absoluut niets aan de hand is”. „Ik doe mijn werk integer.”

 7. Dit is toch geen corruptie.
  Dat is gewoon, de ene hand helpt de andere.
  Onder VVD ers heel gewoon.
  Als Weekers zou moeten opstappen, wie van de VVD komt dan nog in aanmerking voor een bestuursfunctie ?
  Ik vrees niemand.

 8. Als ze lachen of zuchten liegen ze al,In navolging van hun voorman, liegende en lachend de boel belazeren,en
  nu konkelend met maatje Samsom,,,Ja Samsom DIE JA
  elkaar veertjes in de poeperd duwen.
  Nederland mijn Nederland,,,,Ben er maar trots op.

  Zum kotsen!!!!!

Reacties zijn gesloten.