Joost Niemoller en de Eindoplossing van het Marokkanenvraagstuk

Reis door Eurabië en weer terug.

Met vaste tred stapt Joost Niemoller door de sneeuw. Zijn gezicht staat verbeten. De poedersneeuw kriebelt zijn neus. Maar zijn uniform zit onberispelijk. Als altijd.

Wanneer hij de villa heeft bereikt treft hij al snel zijn oude strijdmakkers aan, Gouwleider Frank Verhoef, Überdwerg Tim Engelbart en Prof. Frikschoten, een miskend genie dat na de grote revolutie een echte professortitel kreeg opgespeld van Afshin Ellian.

“Heb je De Volkse Waarnemer van vandaag al gelezen?” vraagt Overgroepenleider Livestro, die nauwelijks de tijd neemt om Niemollers Breivik-groet op waardige wijze te beantwoorden, “Minister Brussen heeft een nieuw decreet uitgevaardigd.”

“Slapjanus”, gromt Niemoller terwijl hij met zijn minst slechte oog de kleine lettertjes van het blad, dat ooit bekend stond als de Volkskrant, nauwkeurig in zich opneemt. Het is een artikel van Bas Flatersnotter, junior-verslaggever bij De Volkse Waarnemer.

Het verhaalt over de Grote Revolutie. Over de heldenmoed die hier aan te pas kwam. De enorme weerstand die werd geboden door de dom-linksen. Typisch Flatersnotter-gelul dus. Niemoller weet echter wel beter: wás de Grote Revolutie maar een bloedige eindstrijd geweest. Dan waren er tenminste wat krachtige persoonlijkheden opgestaan. Nu was het allemaal veel te gemakkelijk geweest.

Slechts het uitschakelen van één briljante visionaire dissident was genoeg geweest om het gehele Nederlandse volk gelijk te schakelen met het Ku-Klux-Klanisme.

Het decreet van Minister van Volkszaken Brussen gaat weer eens over “rifaap”. “Heeft die gast niks beters te doen”, bromt Niemoller, terwijl hij zijn hooggehakte laarzen in de richting van Jhim, de schoenpoetser, gooit.

“Leuk die semantische decreetjes van Brussen”, snauwt Niemoller, “maar wij hebben een Marokkanenprobleem op te LOSSEN”. De aanwezigen zijn onder de indruk van zijn charismatische uitstraling en springen in de houding.

“Rutte!” schreeuwt Niemoller nu, “jij was zo losgezongen van de werkelijkheid. Sta je weer met beide benen op deze planeet nu? Heb jij al een oplossing voor de eind-evacuatie van onze kut-marokkanen?”

“Nou” prevelt Rutte; “ik dacht het is een Néderlands probleem dus ik denk aan iets met Centerparks of zo”. “Hou maar op” valt Niemoller hem sissend in de reden; “ik zal het vanavond nog één keer uitleggen bij Pauw en Witteman”.

“Jawel heer Generaal” stamelt Rutte.

De overige aanwezigen bekijken inmiddels de kaart van Eurabië die Niemoller op tafel heeft uitgerold.

De toestand lijkt hopeloos en het defaitisme van zijn makkers maakt Niemoller woest.

Niemoller probeert na te denken. Maar zijn hoofd voelt akelig leeg.

Buiten scandeer-zingt de Likoed Nederland marscolonne het “Bloed Zweet en Tranen”.

26 gedachten over “Joost Niemoller en de Eindoplossing van het Marokkanenvraagstuk”

 1. Wel aardig stuk , maar helaas weer een uiting van gefrustreerde maatschappelijk mislukte linksmensjes.

 2. Geweldige linkse humor. Freek de Jonge is er niets bij!
  Solliciteren bij DWDD zou ik zeggen, daar kijk ik toch nooit naar.

 3. Grappig schrijfsel.
  Maar zo oorverdovend nietszeggend dat een denkende mens er niet van kan genieten.

 4. Rutte noemt het een nederlands probleem ,hiermee legt hij de schuld van het falen van de multiculturele samenleving bij de burger .En ontwijkt hij wederom zoals al vaker is gebleken de waarheid .De waarheid hieromtrend ligt toch echt bij de beleidsmakers ,die al vele jaren weg kijken ,en omtrend het geen door de jaren vele male is verwoord ,door de genen die het of aan de lijfe ondervonden ,is nooit geluisterd .En altijd zowel door de pers als onze politicie teniet gedaan .Maar goed het is een gotspe dat onze MP zijn bevolking als zijnde schuldig aan het falen van de door ons gekozen elite die met jaren lang weg kijken en thee drinken en niet luisteren naar de gemeenschap de grootste schuldige is in deze .

 5. @10:falen van de reeds eeuwen bestaande mutliculturele samenleving? Die na de dag van vandaag nog vele eeuwen zal bestaan, ongeacht wat sommige verstandelijk beperkten -vnl. aan (extreem-)rechtse zijde- hiervan vinden?

  *proest*

  Het enige wat mislukt is, zijn die eerder genoemde verstandelijk beperkten. Zoals bijvoorbeeld een kutjebef hierboven.

  Puik stukkie tekst, JvdH. Smakelijk gelachen!

 6. @10 men doet al tien jaar niets anders dan luisteren naar de rechts-rabiate LPF- en PVV-stemmende burger. Hiermee is de samenleving echter alleen maar verder gedebiliseerd. Dus wat is je punt nu eigenlijk?

 7. Wat een prutsstukje en bewijs van creatief onbenul. Gekrabbel van een armoedzaaier met de hersens van een onvolgroeide bilnaadkever. Nooit een oorlog meegemaakt, jammer voor je!

 8. @16 ik kom idd nooit op rabiaatbruinepruts-sites zeggen dat ik het gepruts van mongolen vind. Geen tijd voor. Zoiets doen alleen mensen die zich kapot vervelen.

 9. @17

  Bovenstaand prutsstukje kan alleen maar het produkt zijn van iemand die zich kapot verveelt.

 10. @19 Ga maar weer terug naar het donkere rabiaatbruine hol waar je vandaan komt want hier voeg je (te) weinig toe.

 11. Inderdaad heb je met dit stukje toch weer een snaar geraakt, de rabiaat rechtsbruinen komen weer langs om te zeggen dat ze het niks vinden. 😀 Altijd teken dat het wel wat is. 😛

 12. Dit is een totale rip-off van een stukje dat een reaguurder genaamd Jansma op de site DDS heeft geplaatst onder een stukje van Niemoller. Kijk maar eens bij “Het was een racistische moord”.

  Creativiteit kwijt, schrijvertje? Zoek een baan. Dat helpt.

 13. @23 zou een rip off kunnen zijn als ik die stupide reacties op DDS zou lezen. Hetgeen ik echt nooit doe.

  Je kletst dus uit je nek en je krijgt direct een ban wegens overtreding van de REGELS (REGEL L)

 14. Nope. Overtreding huisregel L is altijd per direct een permanente ban. Velen gingen je voor.

Reacties zijn gesloten.