27 gedachten over “Dansende familie in Auschwitz op muziek “I will survive””

 1. Dit hele verhaal heeft NIETS maar dan ook NIETS met humor te maken.

  Het is een statement en boodschap die uitgedragen wordt.

  Vanaf 3:35 pas duidelijk.

  Dat Lalalalala hoort bij Dance me to the end of love van Leonard Cohen.

 2. Ja, Leonard Cohen die wel in Israel optrad. De nieuwste hit gezien op You Tube, die van de dansende soldaten in Hebron? Geweldige humor, ook een statement.

 3. Tsja ik denk juist dat het mooi is. De survivors moeten dansen op het gedacht goed van Hitler zo laten ze blijken dat ze het leven vieren en niet blijven hangen in het verdriet van 65 jaar geleden

  Ik vindt het echt een statement geweldig

 4. Vind het heel mooi en moedig dat dit is gemaakt door deze familie. Vier het leven en dat doet deze familie.

 5. @ jvdheuvel

  Als je een dergelijk onderwerp plaatst, met als onderschrift: Apart gevoel voor humor bij Holocaust slachtoffer + familie. Dansen op “I will survive” in Auschwitz. ,geef je zelf al aan dat je er eigenlijk geen donder van begrijpt.

  Je tweede reactie bevestigt dit opnieuw.

  Raad je aan Dance me to the end of love eens te downloaden en 200 te beluisteren voordat je opnieuw opgefokt gaat reageren.

  @ jojo

  2009: Ramat Gan Stadium, Israel, September 24, 2009, 50.000 fans enjoyed his master’s performance.

  Cohen, who is Jewish but was ordained as a Buddhist monk, responded by offering to perform in the West Bank city of Ramallah. However, that offer was rejected by the Palestinian protesters. He then said all proceeds would go to Israeli-Palestinian peace organizations.

  Palestinians themselves could not guarantee the performers safety for an audience of 2.000 Palestinians.

  Ga ajb niet zeiken dat hij wel in Israel en niet in Ramallah optrad.

  Ook de dansende Israelische soldaten in Hebron heb ik waarschijnlijk eerder op youtube gezien dan jij.
  En? Heeft dat met humor te maken denk je? Die gasten vervelen zich de pestpokken en moeten toch constant op hun hoede zijn. Volgens mij zijn het net mensen. Net als jij en ik en iedereen.

  Mensen functioneren beter zonder azijn in hun hart ok?

 6. Download jij eerst maar eens het Smurfenlied en luister dat 300 keer, mafketel.

 7. Het uitmelken van 6.000.000 doden zit de “Israelies “blijkbaar in de genen , als het niet bruikbaar is om hun bezetting van Palestina te verdedigen is het wel bruikbaar als manier voor een “kunstenaar “om de o zo benodigde aandacht te krijgen . Moet een groep “Linkschmensen” eens proberen om te laten zien dat hun idealen niet in de concentratiekampen zijn omgekomen , of een groep surinamers om Anton de Kom te herdenken , Of een groep Moslims voor Nur Inayat Khan en andere Moslim slachtoffers , dan zou de wereld te klein zijn geweest

 8. @ Westland

  Loop jij gauw naar de maan. Je hebt niemand uitgeluld, ga tomaten plukken in je eigen Westland. En mocht je bye niet begrepen hebben. Dag, dag.

 9. @ bakra

  Het uitmelken van 6 miljoen slachtoffers lijkt tegenwoordig idd het devies.
  Ik ben nog een puntje op mijn lijstje vergeten die nog wel open staat. Het stoppen van de onderdrukking van het palestijnse volk. Daar kan de EU en de VS een grote rol in spelen. Obama heeft een klein teentje in de sloot gezet na tien nare jaren Bush. Zijn koers is niet meer pro Israel. Maar het kan beter. Zo ook van de kant van de EU, maar eerst weg met de balkies en de CU. Wie weet dat er met paars pluche een nieuwe wind gaat varen. Israel moet gedwongen worden zich te verzoenen met het palestijnse volk. Zolang de onderdrukking doorgaat, economische boycotten van de EU en de VS. Heeft prima gewerkt om de onderdrukkers in ZA in te laten zien. Isreal moet op dit moment economisch gecastreerd worden, tot de palestijnen niet meer onderdrukt worden.
  Voorlopig hebben Turkije en Iran die kritische rol ten opzichte van Israel op zich genomen.

 10. @ Westlander vooral doorgaan met offtopic doorlullen tot je in de prullenbak eindigt.
  Degenen die in de prullenbak eindigen hebben de neiging om achteraf te huilen dat ze in de prullenbak eindigen door hun ‘ mening’ te uiten. Maar het is simpel. Lees de regels van de site, prent die goed in je geheugen. Als die niet bevallen reageer niet.

 11. Een PVV-er die zelf wegrot van Krapuul, er is toekomst voor mijn Nederland. De groeten Westlander. Nee we konden idd niet tegen je op, ga iemand anders lastig vallen met je onzin. En zeg jouw god Geert ook even dat ie onzin uitkraamt. Win win voor beide partijen. Geerrt kraam geen onzin uit en wij kunnen ander krapuul aanpakken.

 12. Hij kan nu mooi een website oprichten waar hij kan klagen over hoe onheus hij is bejegend op deze site. 😎

 13. Nee hoor wist van het begin al hoe onze zogenaamde intelectuele marochufters zouden reageren. Salut down-syndromers 😎

 14. Gelukkig zijn er al veel artiesten met een geweten die niet zullen optreden in de schurkenstaat. Naast Cohen, vond Sir Elton John het ook nodig om daar een kaarsje op te steken. Niet verrassend daar hij ook in Zuid Afrika optrad tijdens de apartheid. Er wordt een grote som betaald en dat maakt de rauwe werkelijkheid zoet Voor w.b. onze helden in Hebron, Westland, volgens mij vervelen zij zich geen seconde, gezien de talloze misdaden die door hen worden begaan. En dat heeft inderdaad niets met humor te maken, vandaar mijn reactie n.a.v. het Auswitzgedoe.

 15. @21 ik heb die comment even losgelaten om even feedback te geven over hoe stompzinnig jij bent. Hoe haal je het in je domme harses om “maroc” erbij te betrekken? Jij hebt je hier voorzover mij bekend alleen tegen (grotendeels autochtone) Nederlanders misdragen, zit niks “maroc” bij voorzover ik weet. Maar ik hou geen etnische registratie bij van de mensen op deze site.

  Dus flikker nou ajb maar op met je domme “maroc” gelul.

 16. Als ik een Maroc-hufter ben is Robin van Persie dat ook , aangezien we allebei met een Marokaanse getrouwd zijn 😎 , door een Philo-zionist Maroc hufter genoemd worden s eigenlijk een compliment voor mij

Reacties zijn gesloten.