Prostitutieverbod Haye van der Heyden en Chris Klomp

Dit is echt een hele trieste zaak. Ten eerste natuurlijk omdat deze Van der Heyden decennialang in opdracht van de VARA (en dus op kosten van de belastingbetaler) de meest stupide stierenstront de Nederlandse huiskamers heeft mogen inslingeren. Ik heb altijd gedacht dat die zwakzinnige “sitcoms” van hem juist ARGUMENT NUMERO UNO waren om de gehele publieke omroep door de plee te spoelen.

Maar blijkbaar heb ik dat verkeerd. Want juist deze man, die sympathiseert met een “partij” die vindt dat de gehele publieke omroep deaud moet en de VARA in het bijzonder naar de hel, blijkt volgens rechtsrabiaat Nederland “slachtoffer van een beroepsverbod bij de VARA”. Ik geloof dat er al minstens duizend krantenartikelen en columns over verschenen zijn.

Blijkbaar willen deze malloten dat Nederland voor eeuwig naar met publiek geld gefinancierde nonsens als “in de vlaamse pot” en “kinderen geen bezwaar” moet kijken. Sterker nog, de publieke omroep (de VARA dus ook) heeft de laatste jaren te maken met enorme inkrimpingen van het budget. Maar als ze dan geen werk meer hebben voor een pulpprogrammamaker dan heet dat “beroepsverbod”.

Laat je nakijken stel idioten.

Zou de VARA misschien gereageerd hebben? Ja hoor, alleen is dat nergens te vinden. Ik zie alleen dit iPad-screenshotje.

Dit doet overigens een beetje denken aan de Chris Klomp affaire. Chris Klomp is een “rechtbankverslaggever”, vooral bekend op Twitter. Hij schijnt echt briljant te zijn. Gouden pennetje, spijker kop raak, dat soort dingen.

Hij zei iets lulligs over Powned-verslaggevers (iets als “kudo’s voor wie een Powned verslaggever in elkaar slaat altijd plus 1” of zoiets, even geen zin om het op te zoeken.

Bert Brussen
Bert Brussen

Toen kreeg hij zogenaamd ruzie met Geenstijl. Want die pikken dat niet. Weliswaar hebben Powned en Geenstijl zogenaamd niks met elkaar te maken maar zodra ze ernstig bedreigd worden door Chris Klomp horden trekken ze als één man op.

Dus toen werd het zo afschuwelijk voor meneer Klomp dat hij het zogenaamd niet meer uithield op Twitter. “Weggepest van Twitter” verscheen overal in de krant en zelfs op de radio.

En op twitter enorme inhoudelijke superdiscussies over de nuances van Chris Klomp en over de graduele finesses van Powned en Geenstijl.

Wat blijkbaar helemaal NIEMAND in de gaten heeft is dat Chris Klomp vertrekt naar de nieuwe website van Brussen en Paternotte. Brussen en Paternotte zijn beide werkzaam, of werkzaam geweest, bij Geenstijl en ze zitten vuistdiep in de aars van iedereen die het ongefundeerd tendentieus en nodeloos kwetsend discours een warm hart toe draagt. Ze symboliseren alles wat er fout is in de (a)sociale media. Daarnaast hebben ze ook nog een heusch Berufsverbot voor Chris geregeld bij Joop, waar Chris tot voor kort schreef.

De vraag is dus wie er achterlijk is: Chris Klomp of de lui die hem geloven en menen het voor hem te moeten opnemen.

1 gedachte over “Prostitutieverbod Haye van der Heyden en Chris Klomp”

  1. @jvdheuvel

    Leuk & interessant artikel! En dat meen ik oprecht.

    Ik deel je mening, en dat is volgens mij nog maar weinig voor gekomen!

    Ik ben benieuwd naar je antwoord op je vraag van Chris Klomp!

Reacties zijn gesloten.