Welk harde spel?

Oranje is kritiek op hard spel een beetje beu. Vreemd. Ik las ergens dat voetbal tegenwoordig iets was als een combinatie ballet, acteren en nog wat. Ben ik vergeten.

Die move van Nigel de Jong, als ik zo het foto’tje eens bekijk, ja dat lijkt me ook iets van ballet inderdaad.

Beetje jammer van die Spanjool dat ie zo in de buurt staat als Nigel de Jong zijn pirouetjes draait.

13 gedachten over “Welk harde spel?”

 1. Ik weet niet meer tegen wie hij die prachtige pirouette maakte, maar volgens mij was het tegen Puyol, ook geen zacht gekookt eitje als je hem ziet spelen bij zijn club Barcelona.

 2. Onze jongens worden groots verwelkomd, kost wel een paar centjes. Helikopters en pliesie, fanfare alles erop en eraan. Ik zie een kans voor de PVV om kamervragen te stellen, waarom Khalid Boulharouz en Ibrahim Affelay zo groots onthaald moeten worden gezien hun dubbele loyaliteit.

 3. Ja ik zag net 10 seconden op de stream en toen had ik eigenlijk al genoeg gezien.

 4. @2

  En waarom twéé Marokkanen in een selectie van 23 Nederlandse voetballers zitten. 2/23 = 8,7% terwijl Marokkanen maar 1,8% van de NLse bevolking uitmaken. Een oververtegenwoordiging ! Een Marokkaan heeft dus vijf keer meer kans om in Oranje te komen dan de gemiddelde Nederlander !

 5. @ jos
  En waarom dit multiculti festijn verhaald moet worden op Henk en Ingrid, gezien de overige inbreng van een aantal nieuwe Nederlanders van Surinaamse afkomst.En waarom de dhimmi Robin van Persie ook bij de huldiging is aangezien hij moslim is en getrouwd is met een marokkaanse.

 6. En waarom de multiculti nachtmerrie van Henk en Ingrid, de molukker Gio v Bronkhorst geridderd werd in de orde van Oranje.

 7. Feit is dat het Nederlands elftal de meeste overtredingen heeft gemaakt en gele kaarten heeft gekregen tijdens het W.K. 2010.
  Ze moeten ook niet met een vingertje wijzen richting Spanje en met het argument komen aandansen dat de Spaanse voetballers evenveel overtredingen maakten want als dat zo zou zijn dan had Spanje de fair-play award niet gewonnen.

  Het spel van Oranje tijdens de finale was keihard en lelijk om aan te zien. Men om ook niet gaan zeiken over de scheidsrechter want het is dankzij de scheidsrechter dat Nederland de tweede helft kon beginnen met 11 man i.p.v. 9. Als de scheidsrechter strikt volgens de regels had gefloten dan had hij zeker de helft v.h. nederlands elftal v.h. veld gestuurd. De scheidsrechter heeft Nederland dus niet benadeeld maar juist gematst.

  Anyway naar mijn mening (en naar de mening van vele anderen die veel deskundiger zijn dan mijn persoon) is Spanje terecht de wereldkampioen geworden en heeft Nederland verdient verloren

 8. gelul, die scheids was omgekocht overduidelijk.
  Sommige mensen hebben duidelijk een hele andere wedstrijd gezien dan ik .
  Wat een afgang voor het voetbal!

 9. dikke piemel …. jij zou ook ruw gaan spelen bij vals spel en omgekochte scheids

Reacties zijn gesloten.