Krapuulvragen

Vragen van Aenima aan de kamerleden Wilders, Brinkman en Fritsma:

1) Heeft u kennis genomen van het verlies van het Nederlandse voetbalteam in de WK-finale in Zuid-Afrika?

2) Kunt u duidelijkheid geven over de etnischiteit van de volgende spelers: Giovanni van Bronckhorst, Nigel de Jong, Ibrahim Affelay, Khalid Boulahrouz, Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel, Edson Braafheid, Michel Vorm, Rafael van der Vaart, Eljero Elia, Ryan Babel.

3) Kunt u mij uitleggen hoe deze kennis over hun etnischiteit ons had kunnen hebben geholpen in het behalen van de wereldbeker?

4) Zo neen, lik mijn reet.

7 gedachten over “Krapuulvragen”

  1. Zeer relevante kamervragen Aenima. Tevens zou ik willen weten wat de invloed was geweest van de media uit landen als Iran en Saoedi-Arabie op de spelers Ibrahim Affelay, Khalid Boulharouz en Robin van Persie. Graag beantwoord door de heer Koevernoten of hoe de mafkees ook mag heten.

  2. Het verlies van de wereldbeker is een straf voor de betrokkenheid bij Schreberniza precies 15 jaar eerder

  3. Wat te denken van Van Persie , zijn naam suggereert Iraans bloed en hij is met een Marokkaanse getrouwd en noemde zijn zoon Shaqeel , hij is vast 7e colone ..

  4. Ja, ik zie steeds meer voordelen in het stellen van Krapuulvragen. We helpen Wilders er enorm mee! Hij hoeft ze alleen maar door Fleur te laten overtikken. Kan dat zootje ongeregeld dat hij in z’n fractie heeft, lekker een pilsje drinken en israel-vlaggetjes punniken. :mrgreen:

  5. Nog een vraag die ze niet zullen stellen

    Is de Minister van Sport bekent met het spelen van de niet Nederlandse sport Petanque op de Niet Nederlandse feestdag quatorze juillet in het Limburgse Venlo ..
    Is het niet bekend bij de minister dat het spelen van zulke on-Nederlandse sporten te kosten gaan van Nederlandse sporten als het Kolven en het polsstokhoogspringen ?? Welke invloed heeft de toestroom van de uit de voormalige Franse kolonie “Marokko” afkomstige Islamitische immigranten op deze verfransing ?? Is hier sprake van een als verfransing gecamoufleerde Islamisering ???

Reacties zijn gesloten.