8 gedachten over “Hoe hebben de Nederlanders gestemd?”

 1. @1

  Leuk voor je. Dus je vindt dat vrouwen met een hoofddoek daar belasting voor moeten betalen, dat moslims volgens de wet anders behandeld moeten worden, dat oorlog tegen moslims de centrale pijler van het buitenland-beleid van NL moet worden, dat de koran verboden moet worden (en dat dus huiszoekingen bij moslims moeten komen en internetcensuur) …

  Mijn stelling: “PVV-stemmers zijn of dom of deugen niet.”

  De domme stemmers zijn diegenen die niet weten wat Wilders precies wilt maar toch op hem stemmen; de mensen die niet deugen zijn diegenen die het program wel gelezen hebben en daar zich in kunnen vinden.

 2. @jos: Jouw toon staat mij niet helemaal aan.
  Ik heb op de VVD gestemd omdat zij toch een deel van het gedachtengoed van de PVV in hun programma hebben, en dacht ik “de VVD kan meer bereiken dan de PVV”.
  Boerka’s vind ik een onderdrukt gewaad, en dat zou niet mogen, maar als man denk je daar natuurlijk anders over, vooral als paars+ straks aan de macht komt, dan krijg je helemaal dat soort kledij…
  Wat betreft de tolerantie, kijk eens even naar de Joden en de homo’s die in Amsterdam en elders moeten onderduiken wegens intolerantie/onverdraagzaamheid van jouw vrienden..
  Dus zorg jij nu maar dat jouw vrienden zich wat toleranter willen gedragen,en als dat lukt dan gaat de PVV vanzelf wel uit beeld..
  Oja vraag gelijk aan hen of ze willen stoppen met Wilders te bedreigen, dat bespaart jou en ons weer een hoop geld, wat anders op gaat aan de beveiliging.
  Huiszoekingen bij moslims, zei je dat nou? Ahum ehhh in de volksmond zeggen wij: “Niet iedere moslim is een terrorist, maar het terrorisme komt wel uit de moslimhoek” vandaar misschien de huiszoekingen: 9/11.. Londen, Madrid, Theo v Gogh: ga eens even verder?

 3. “kijk eens even naar de Joden en de homo’s die in Amsterdam en elders moeten onderduiken”

  Heb je weer zo’n debiel.

 4. Altijd maar weer over homo’s en joden in Amsterdam.
  Dat heeft niet zoveel met de islam te maken, meer met platteland versus stad. Ga als homo of jood eens in een blank plattelandsdorp wonen, dat wordt pas een drama. Totaal intolerant.
  Amsterdam was altijd een vrije plek, en dan komt het hard aan als het iets minder tolerant wordt door moslims. Maar het probleem is vooral de plattelandscultuur van die moslims, de vanuit het Rifgebergte in Slotervaart terecht zijn gekomen.
  Zet Staphorst in Amsterdam en ze gaan ook kloten.
  Als homo kun je beter in Beiroet of Istanbul wonen dan in Lutjebroek of Odiliapeel.

Reacties zijn gesloten.