Ariërs word wakker! Eerste samenwerking Geerts internationale organisatie een feit

aryan-family-neues-volkEen reageerder wees op het volgende. Op de website geertwildersint@#$etc/, pakkende naam trouwens, staat al 1 videootje voor de die hards.

Dit videootje is geplaatst op youtube door een zekere Batavian71 en wel op zijn youtube kanaal getiteld “Aryans Awake“.

Als je meer wil wil weten over “aryans” check dan eens dit informatieve wikipedia artikel.

Update: de stiekemerds bij de PVV hebben het bij nader inzien toch maar snel even veranderd op hun site, maar hier kun je zien dat ze oorspronkelijk linkten naar Batavian71, de Wakkere Ariër..

61 gedachten over “Ariërs word wakker! Eerste samenwerking Geerts internationale organisatie een feit”

 1. En eerst dachten we; Wilders kan toch niet de macht van Hitler krijgen dus ook niet een tweede holocaust ontketenen. Maar we vergaten dat Hitler een Oostenrijker was en geen Duitser. Met deze stap wordt het Wildersgevaar duidelijk veel groter dan het was.

  Schoot me zo even te binnen ; als de man enmaal hier wordt uitgekotst gaat ie gewoon verder bij de Duitsers net als zijn mede arische smurf .

 2. Uhum, ik heb op die youtube video geklikt en het is van een user genaamd vladtepesblogdotcom en niet Batavien71.
  Heeft Wilders soms de eerste video van Batavian71 gewist en vervangen door de video van vladtepesblogdotcom???
  Ik hoop dat jvdheuvel een mirror heeft waaruit blijkt dat de video op geertwildersinternationalfreedomalliance.com/ eerst afkomstig was v.d. youtube user Batavian71. Zo ja, plaatsen a.u.b.

 3. Heren wilders is helemaal niet gevaarlijk.hij treitert de moslims alleen. Wilders wil zogenaamd het westen beschermen maar vergeet dat de aarde veel en veel groter is dan het westen.Hij wil oorlog met de islam en daarbij vraag ik mij af of hij de capaciteit van een echte leider heeft om de islam te vernietigen.hij kan hooguit als hij geluk heeft over de krijdsmacht van nederland beschikken. Geen weldenkend land zal hem
  daarbij steunen (israël mischien).

 4. Hij mag dan niet gevaarlijk zijn, hij is wel verschrikkelijk irritant. 😥

 5. Hitler vond men in het begin ook maar een clown.

  Tsja Wilders vond iedereen ook een clown en de meesten nog steeds. Clowns zijn gevaarlijk

 6. Beetje vreemd? dat we het niet door hadden doet me denken aan de duitsers Wir wussten nicht, of wir haben..

  zoals ik al vermelde 3 weken geleden hij gaat lobbyen.

  Via telefoon berichten hoor ik van (ex aanhangers) zijn er al enkele zeer grote groeperingen tot hem toe getreden zoals we in de nieuwe week! zullen lezen!! in de kranten
  Na de afwijzing dat (ons kind) dat hij niet mocht mee spelen! (lees mijn comment) is zijn aanhang nu als we het in (WERELD ZETELS) (zo gaat gert ze straks noemen) vertalen 67% meer geworden voor wie moet ik nu straks bang zijn?
  Idd er is in nederland nog niet op elke hoek van de straat en moskee dus nu nog geen angst?

  Nee maar misschien krijg ik angst voor wilders, trouwens wie nu bij de rabo bank een rekening heeft steunt ie eigenlijk wilders ook niet een beetje?

  Of zie ik spoken (klopgeesten) hmm weet het niet maar de rabobank vaart hier wel bij ?

  Ga toch vandaag even bellen en mailen met wat vrienden die gert al lang kennen om uit te vissen wat hij nog meer van plan is vind het ook wel weer wat spannend ik voel dat mijn bloed sneller stroomt. Maar ben ook wat misselijk.

  Want gert mag graag in vrienden kringen afblazen Wie weet hoor ik weer een wat!

 7. Geert heeft eens gezegt (zonder enig gein) noem mij nu maar gertie ok (geloof dat het op een “speciaal” feestje was lang geleden in lemmer.

 8. kreten uit duitsland tja word op israel ? ontkrachten van grote (joodse) ???? rijk dommen

  Ik hou er mee op dit zijn misselijke mails die ik krijg?
  Ga vandaag weer wat water leidingen in de kampong aan leggen.

  Ressourcen zurück zu den Menschen, die Ölfelder in den muslimischen Ländern sollte in Beschlagnahme und fallen unter ein reiches

 9. Nog een update. Zoals jvdheuvel meldt is de ‘embedded’ youtube video gewijzigd. Op zijn screendump kun je zien dat er naar de eerste videolink wordt gelinked vanaf de pvv website. Wat daar niet te zien is dat de eerste ‘embedded’ video naar de GWIFA website verwijst.

  Ik heb net nog even naar de youtube gekeken. Bovenaan de statistieken staat:

  Date Link Views
  A
  Jul 16, 2010 First embedded on – geertwildersinternationalfreedomalliance.com 266
  B
  Jul 16, 2010 First referral from – http://www.hetvrijevolk.com 74
  C
  Jul 16, 2010 First embedded on – tundratabloid.blogspot.com 40
  D
  Jul 15, 2010 First embedded on – http://www.pi-news.net 245
  E
  Jul 15, 2010 First referral from YouTube – /inbox 122
  F
  Jul 15, 2010 First embedded on – http://www.facebook.com 57
  G
  Jul 15, 2010 First referral from related video – Geert Wilders IFA International Freedom Alliance Interview Subtitled/Translated 43
  H
  Jul 15, 2010 First view from a mobile device 42
  I
  Jul 15, 2010 First referral from – http://www.pvv.nl 42

 10. Maak je toch niet zo druk om Wilders, die man kan echt niets uitrichten hoor..
  Wat jij jvdheuvel? Sommige Nederlanders uit de linkse hoek, zijn altijd zo onnozel/onnodig angstig…

 11. Er is op 15 juli een video van een interview met Wilders geplaatst op YouTube van iemand die zijn youtube kanaal noemt “Aryans Awake” (Ariërs Ontwaakt).

  Diezelfde YouTube video is dezelfde dag door de PVV gebruikt op hun eigen website en een dag later door GWIFA.

  De PVV heeft 24 zetels in de tweede kamer door moslim- en vreemdelingenhaat en ‘sociale’ en diervriendelijke standpunten aan elkaar te breien.

  De Nederlandse pers en media stellen geen lastige vragen.

  Ik ben niet bang, maar maak me wel zorgen.

 12. Ga eens wat nuttigs doen joh i.p.v. maar in een hoekje zitten huiveren…

 13. @18 Aantonen waarmee de gekozen volksvertegenwoordiger Wilders zich associeert lijkt me een uiterst nuttige bezigheid. Blijkbaar rust er een taboe op het aantonen van zoiets of wordt het afgedaan als nutteloos.

 14. Wat een onnozele bangerikken heb je toch in Nederland, en met zulke mensen moeten wij de oorlog winnen PROEST!!!

 15. @20
  Dan ben ik wel benieuwd over welke oorlog je het hebt. Tegen de Islam? Daar ben ik niet mee in oorlog, en ik heb dan ook niet het gevoel dt er daar iets te winnen valt.

  Lekker trouwens, om in zo’n oncontroleerbare op de man gerichtte aanval te vervallen. Zeggen dat iemand bang is, is wel een heel goedkope manier om je uit een discussie te wurmen. Jij kan natuurlijk nooit bewijzen dat ik denk zoals ik denk omdat ik bang ben, maar wat belangrijker is, is dat ik nooit kan aantonen dat het niet zo is. En daarmee heb jij, schijnbaar, gewonnen. Behalve dan dat het er helemaal niet om gaat of ik bang ben.

  Wat een goed voorbeeld van een slecht onderbouwde discussie voeren.

  Kom eens met iets echts.

  Waarom is het ‘leuk!’ dat de PVV site een link post van een YouTube user die het belangrijk vindt om de nadruk te leggen op het ‘Ariër’ zijn?
  Waarom is het onnozel om je zorgen te maken over de denkbeelden van Geert Wilders?
  Waarom hang jij, blijkbaar, de ‘boeiuh’-mentaliteit aan?
  En wie denk je wel dat je bent dat je voor mij kunt uitmaken wat belangrijk is?

 16. @4,@14: die vladtepesblogdotcom is trouwens een minstens net zo eng mannetje als Batavian71. Eerst dacht ik dat “ze” de video hadden verwisseld vanwege de persoon, maar kennelijk kan ze dat helemaal niet schelen. Het Engels in de ondertitels van de eerste was wel erg slecht, dat zal de reden wel zijn.

  Kan iemand overigens laten zien of deze site wel van de PVV is?

 17. If Wilders wants to travel to all these different countries to push his agenda,then the taxs payers should not have to pay for it.He is raising founds for his organistions and we can pay all his travel and security costs.

 18. @21: Hou toch op mens, hoe kan Wilders nu een Arische organisatie opbouwen, met welke middelen dan?
  Er is nog nooit in Nederland een rechts-extremistische partij van de grond gekomen in tegenstelling tot de links-extremistische organisatie “De Ra Ra” waar Wijnand Duyvendak van G/L een link mee had…
  En wat dacht je van de organisatie van Volkert van der Graaf?
  Mens hou toch op over Geert Wilders en kijk voortaan je geschiedenisboeken beter in…

 19. Kijk en dat heb ik nou tegen dat achterlijke off topic gelul.

  Wat heeft “de organisatie van Volkert van der Graaf” hiermee te maken? Helemaal niks. Als je “Vereniging Milieu Offensief” bedoelt, dat is gewoon een milieubeschermings organisatie.

  Dus loop niet zo dom te wauwelen en blijf bij het onderwerp.

 20. Nou ik vind het in elk geval wel interessant om te weten dat Wilders in eerste instantie de video gebruikte van iemand die zichzelf een arier noemt en wiens youtube kanaal als titel heeft Aryans Awake. Uit de geschiedenis weten we allemaal dat wanneer een blanke zichzelf een arier noemt dat duidt op extreemrechtse voorkeuren.
  Trouwens dit is niet de eerste keer dat Wilders gebruikmaakt v.d. diensten van extreemrechts.

  Exreem-rechts hielp partij Wilders
  Gepubliceerd: 13 januari 2007 00:00 | Gewijzigd: 22 augustus 2008 18:09
  Geert Wilders moet niets hebben van extreem-rechts. Maar voorafgaand aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer ronselde zijn PVV wel in die kringen.
  Door onze redacteur Joep Dohmen

  Rotterdam, 13 jan. „Mooi dat hier mensen zijn die Wilders een warm hart toedragen! Vergeet je echter niet aan te melden op de site, of via mij, als je wilt tekenen. Dan weten wij waar we aan toe zijn.”

  Het is juli 2006, vier maanden vóór de Tweede Kamerverkiezingen. Een medewerker van Tweede Kamerlid Geert Wilders heeft ingelogd op het racistische en extreem-rechtse webforum Polinco. Hij roept de aanhang van Polinco op een ondersteuningsverklaring voor Wilders te ondertekenen.

  De Partij voor de Vrijheid (PVV) van Wilders heeft in elk kiesdistrict minimaal dertig ondersteuningsverklaringen van kiezers nodig. Zonder deze verklaringen (voorzien van een handtekening) kan de nieuwe partij op 22 november niet in alle negentien districten meedoen. Dan is het „onmogelijk dat er een nieuwe, frisse wind kan waaien in ons dierbare Nederland. Namens Geert bedankt!”

  Matthijs Jansen is de medewerker die de oproep plaatst, blijkt uit onderzoek van NRC Handelsblad. Hij is verantwoordelijk voor de verkiezingscampagne in het noorden. Tegelijk coördineert hij in de tweede helft van vorig jaar met zijn collega Niels van Holland vanuit het fractiekantoor van Wilders in Den Haag in het hele land de campagne voor het binnenhalen van voldoende ondersteuningsverklaringen. Hij plaats eerder ook een oproep op het Dutch Disease Report, „een discussieforum over de augiasstal Nederland”. Ook hierop staan extreme uitingen over „kanker-allochjes” en wordt de islam betiteld als „een besmettelijke hersenziekte”.

  Beide internetsites worden vanuit de Verenigde Staten gehost, zoals veel extreem-rechtse, fascistische en neonazistische sites. Wie achter de sites schuilgaat, is niet helder, zegt het Meldpunt Discriminatie Internet. „Polinco is een afkorting voor POLitiek INCOrrect. Dat is wat ons betreft een understatement. Op de website staan al jaren discussies die islamofoob, racistisch en antisemitisch zijn”, aldus Marco Hughes van het meldpunt.

  Polinco is „zelden vrij van antisemitische uitingen” en het gaat „met de nodige regelmaat zelfs om holocaustontkenning”, staat in de pas verschenen Monitor racisme en extremisme van de Universiteit Leiden en de Anne Frank Stichting.

  PVV’er Matthijs Jansen: „Ik wist niet dat Polinco extreem-rechts is. Dat hoorde ik pas achteraf. Ik heb op verschillende fora oproepen geplaatst. Ik weet niet meer precies op welke.”

  Wilders heeft publiekelijk altijd afstand gehouden tot extreem-rechts. Zo distantieert hij zich van het Vlaams Belang van Filip Dewinter en van het Front National van Jean-Marie Le Pen (‘Ik heb niets met Le Pen, ook nooit gehad’). Wilders wil ook niet geafficheerd worden als opvolger van wijlen Hans Janmaat en diens Centrum Democraten, laat staan met de in 1998 wegens het aanzetten tot discriminatie verboden CP’86. De PVV is, in de optiek van Wilders, een fatsoenlijke rechtse partij.

  De oproepen van de PVV blijven niet zonder resultaat. Onder de honderden mensen die de partij aan voldoende handtekeningen helpen, zijn 34 rechts-extremen en fascisten, zo ontdekt Kafka. Dit ‘antifascistisch onderzoeksbureau’ uit Leiden bestudeerde vorig jaar november de handtekeningen die de PVV inleverde. Het blijken veelal deelnemers aan het Polinco-forum, waar de PVV haar oproep deed.

  Kafka ontdekt tussen de ondertekenaars aanhangers, kandidaten en partijleden van Centrum Democraten, Centrumpartij, Voorpost en CP’86.

  Wie treft Kafka aan? Hielke Tadema bijvoorbeeld. Hij is eerder in Almere kandidaat voor CP’86. Later duikt hij op bij de Volksnationalisten Nederland en bij de Centrum Democraten. In 2002 meldt Tadema op internet: „Per slot kwam al dat volk hier vooral om uitkeringen etc. of bleven om die reden hier hangen. Hoe verachtelijk.”

  Charles Lansbergen zet zijn handtekening in Zuid-Holland. Hij is in 1990 en 1994 kandidaat voor de Centrum Democraten en is te vinden op het fascistisch internetforum Stormfront. Daarop meldt hij in 2001 dat hij de bedenker is van de slogan ‘vol is vol’.

  Hennie Dekkers zet in Limburgzijn handtekening. Hij is in 1989 Tweede Kamerkandidaat voor de Centrum Democraten. Dekkers is voorzitter van de stichting Boerenvolk Broedervolk.

  Hans Lindenburg tekent voor Wilders in Zeeland. Hij is oprichter van het Nederlands Blok, zusterpartij van het Vlaams Blok (nu Vlaams Belang). Later is hij lid van Vereniging Taalverdediging (extreem-rechtse taalpuristen). Lindenburg vindt de betiteling ‘extreem-rechts’ onjuist: „Ik weet niet wat ze daarmee bedoelen. Ik ben een zeer fatsoenlijk mens. Die mensen van Kafka zou het recht van spreken moeten worden ontnomen.”

  In Zuid-Holland steunt de PVV ook op Theo van Baarle, ooit actief in het Oud Strijders Legioen (OSL), een rechtse pressiegroep. Later is Van Baarle betrokken bij de extreme splinters Realisten Nederland en Politieke Partij Handhaving Waarden en Normen.

  Huub Eigenhuijsen tekent in Gelderland. Hij is in 1995 kandidaat voor het Nederlands Blok en runt enkele jaren het bedrijfje Dietse Coöperatie.

  Ook oud-LPF’ers, met een rechts-extremistische inslag, tekenen voor Wilders. Zoals Onno Loenen. Hij schrijft op het internetforum Polinco over „gedwongen remigratie van islamitische elementen” en over „het linkse kakkerlakkenvolk”. Loenen tekent in Utrecht. In Zuid-Holland doet Wlady van Hanswijck de Jonge dat. Hij is eerder afdelingssecretaris van de LPF in Groningen. In 2005 ondertekent hij een petitie op het rechts-radicale Platform de Krijger voor een verbod van het „zionistische” Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI).

  Ook Fleur Agema, tweede op de PVV-kandidatenlijst voor de Tweede Kamer, is actief op een fascistisch internetforum. In september 2004 meldt ze zich aan op Stormfront , die de slogan ‘White Pride World Wide’ hanteert. Agema discussieert er met een deelnemer die opereert onder de schuilnaam ‘Gezonde Hollander’. Daarbij doet ze zelf geen extreme uitingen. Sinds 2005 onderzoekt justitie de site.

  Meest opmerkelijk is de acceptatie door de PVV van de steun van twee wegens doodsbedreiging veroordeelde extremisten. Terwijl Geert Wilders bewaakt wordt vanwege doodsbedreigingen, laat de PVV zich in Noord-Brabant steunen door Wim van L.. Deze Bosschenaar krijgt in 2003 een maand voorwaardelijke cel en 900 euro boete voor bedreiging van de rechters die de moordenaar van Pim Fortuyn tot achttien jaar cel veroordelen. Hij wil op hen „jachtgeweren leegschieten” en hoopt dat de familie van de rechters wordt uitgemoord door moordenaars die weer vrijkomen. Hij is ook actief op internetfora. Over allochtonen die een misdrijf begaan, schrijft hij in een nieuwsbrief: „Op transport naar Birkenau!”

  Nog zo iemand is Jan L. uit Groningen. In 2006 wordt hij door de rechter veroordeeld tot een boete voor het bedreigen van de directeur van vluchtelingenorganisatie Inlia met de woorden: „Het wordt nu echt tijd voor een nekschot.” Jan L. is actief op het extreem-rechtse internetforum Polinco en heeft contact met fascistische clubs als Voorpost.

  Als op 11 oktober 2006 alle ondersteuningsverklaringen zijn geaccepteerd, en het zeker is dat de PVV in het hele land mag meedoen, krijgt iedereen die geholpen heeft een e-mail van Geert Wilders: „Hartelijk dank aan alle mensen die een handtekening op een ondersteuningsverklaring voor ons hebben gezet.”

  Zijn de mensen, aan wie de PVV een handtekening heeft gevraagd, gescreend?

  Matthijs Jansen: „We hadden zes medewerkers. Dat was te weinig om iedereen als een soort detectivebureau te checken. Dus hebben we geprobeerd mensen, die een gevaar zouden kunnen zijn, eruit te filteren.

  Hoe heeft u dat gedaan?

  „Er zijn gesprekken geweest en sommige namen hebben we gegoogled. Zo zijn er mensen uitgehaald. Hoeveel weet ik niet. Ik ken voorbeelden van mensen die achteraf van de Centrum Democraten bleken te zijn geweest.”

  Maar er zitten toch nog Centrum Democraten tussen?

  „Je blijft altijd zitten met personen die je liever niet hebt. Het is niet zo dat we uit praktische overwegingen maar een oogje dichtgeknepen hebben. Die lui zijn gewoon door de mazen van het net gekropen. Het is jammer dat het zo gegaan is.”

  Geert Wilders weigert commentaar.

  Kafka onderzocht openbare lijsten
  Politieke partijen, zoals de Partij voor de Vrijheid (PVV), die voor het eerst meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen moeten per kiesdistrict zorgen voor minimaal dertig ondersteuningsverklaringen van kiezers. Partijen zijn daarbij niet verplicht de kiezers te screenen. De gemeenten controleren de identiteit en het adres van betrokkenen.
  De ingeleverde ondersteuningsverklaringen zijn openbaar. Medewerkers van ‘antifascistisch onderzoeksbureau’ Kafka controleerden de verklaringen in alle negentien kiesdistricten van een aantal nieuwe partijen. Van de PVV-ondertekenaars bleken er 34 voor te komen in het Kafka-bestand van rechts-extremen.
  NRC Handelsblad deed aanvullend onderzoek naar het contact tussen deze ondertekenaars en de PVV. Uit dat onderzoek blijkt dat de PVV een beroep op hen heeft gedaan via extreemrechtse en radicale websites

  http://www.nrc.nl/binnenland/article1759949.ece/Extreem-rechts_hielp_partij_Wilders

 21. De Israelische Hasbara machine ( publieke diplomatie) draait op volle toeren. Zowel in Israel als in Nederland worden ,meestal studenten ,geronseld om op alle sites waar kritische geluiden over Israel zijn te lezen, tegengas te geven. Om zo Israel positief in beeld te brengen. Wilders is speerpunt in de Hasbara door z’n anti-islam en anti-moslim uitingen. De bedoeling hiervan is niet te wijzen op het gevaar van de islam. Maar om haat te zaaien tegen een bevolkingsgroep met het ultieme doel: het slaan van een zondebok om zo sympathie voor het joodse volk te kweken. Niet Israel is de agressor, maar de islam.

 22. Ik bemoei me er niet meer mee 😯 en de telegraaf doet ook al lullig wil ik een comment zette krijg ik een berichtje terug dat het niet geplaatst word??

  Het waren de woorden: En gaan de fondsen naar de rekening die wilders bij de rabo bank heeft

 23. De Telegraaf geeft alleen plaats aan rechtse en ultra rechtse comentaren , waarschijnlijk heb je automatisch nu ook een ban bij “De Pers” , “De Spits” en “geen stijl “

 24. @32: Je krijgt niet zo gauw een ban bij de telegraaf, althans ik heb het nog nooit gehad, en de Telegraaf laat alle allesdenkenden toe, ongeacht wie en hoe…
  De Krapuul van jvdheuvel laat geen anderdenkenden toe want je moet in zijn visie praten want anders deug je niet, nogal ondemocratisch.
  En debielen mogen op zijn site helemaal niet komen, dus wie is de heerser, jvdheuvel en zijn linkse dictoriaal regimé,of Sjuul Paradijs met zijn enige echte democratie…..

 25. Ach beatrix , gezien jouw racties hier verbaast het mij helemaal niet dat je op de Telegraaf je mening mag spuien .. Je voldoet perfect aan het Telegraaf reageer-profiel …

 26. tante Beatrix Schreef:

  e krijgt niet zo gauw een ban bij de telegraaf, althans ik heb het nog nooit gehad

  Kennelijk heb je ruime ervaring met andere sites en het krijgen van een ban -)

 27. Tante Beatrix heeft hier ook al een ban gehad wegens inhoudsloos gelul maar dat was op dezelfde dag van de “grote amnestie” hier op de site dus tante had geluk.

  De volgende “grote amnestie” kan best pas weer over een half jaar of een jaar zijn.

  Ik zie nu trouwens dit commentaar hierboven en de stekker gaat er bij Tante Beatrix toch maar weer uit. Dit soort bullshit ga ik hier niet faciliteren.

  Tante Beatrix heeft de twijfelachtige eer de eerste te zijn op die nieuwe lijst. 😥

 28. Iemand er ooit wel eens aan gedacht, en met name de auteur, dat de titel Aryans Awake ook op de Iraanse, perzische bevolking kan slaan ? Dit om dat de perzische Ariers, Aryans (Iran betekent letterlijk Land of Aryan, noble people) al 30 jaar lijdt onder een zwaar islamitisch regime ? Aryans awake heeft betrekking op de Iraanse studenten die op school niks over hun (zeer rijke) geschiedenis werd verteld : mede dankzij de groene revolutie worden zij wakker(to awake). Ik kan bij die batavian veel filmpjes vinden over Iran dus hij zal met Aryan wel Iraniers bedoelen en zeker geen Ariers in de zin van Nazi’s. Het staat tevens bij zijn omschrijving.

  Verders zie ik veel pro-israel filmpjes : Recht extremische site ?

  De EDL is een engelse groepering bestaande uit engelsen, donkere mensen, christelijke pakistani en zelf 800 joodse leden : rechts extremistisch ?

  Iedereen kan een filmpje down en uploaden en ondertitels toevoegen, dit gebeurt dagelijks miljoenen keren. Men down- en upload filmpjes van elkaar zonder dat men elkaar kent (realplayer plugin)

  Conclusie : De auteur mag in het vervolg wel iets beter onderzoek doen voordat hij als een keukenmeid gaat staan gillen omdat hij het woord wilders en arier ziet.

  Aryan,Aryama .. Nobele mensen afkomstig uit de Indusvallei.

  Note : Hitler was geen Arier ; hij vermoorde andere Ariers, iets wat tegen de begin principes is van het echte Arische geloof (Zoroastraisme)

  Auteur=Fail !

 29. Bij je volgende commentaar dat in strijd is met de REGELS op deze site krijg je een IP ban.

 30. beste dames en heren van links,

  graag spreek ik jullie nog eens over een jaar of 10, als e.e.a. is doorgevoerd volgens de sharia die mede dankzij jullie zelf zal zijn ingevoerd.

 31. Kafir girl Schreef:

  beste dames en heren van links,
  graag spreek ik jullie nog eens over een jaar of 10, als e.e.a. is doorgevoerd volgens de sharia die mede dankzij jullie zelf zal zijn ingevoerd.

  Meisje van Rechts , gezien de agressie en haat van rechts denk ik het meer waarschijnlijk dat wij jouw over 10 jaar horen jengelen “maar zo hadden we het niet bedoeeeeeld , maar dan ben jij en je Zionnazi vriendjes wel verantwoordelijk voor het verrijzen van de dictator Wilders …

 32. Ik ben er achter waarom ik een ban heb bij de telegraaf dat ik in mijn comment. wilders gelijk trok met de rabobank en dat wilders daar een rekening heeft( het gelul van mij slaat nooit ergens op ) maar het zinnetje een centrale bank in nederland de bruinerabo Mocht of kon echt niet.

  Tevens tante beatrix mag wel elke dag iets publiceren in de telegraaf begreep ik . trouwens vind haar inhoud hier nu niet bepaald geweldig,

 33. graag spreek ik jullie nog eens over een jaar of 10, als e.e.a. is doorgevoerd volgens de sharia die mede dankzij jullie zelf zal zijn ingevoerd. (kafir girl)

  Ik ben geen ziener maar zouw inderedaad over 10 jaa met je spreken behandelen we ook de positie in de wereld van de rabo bank

 34. verbetering (zou en inderdaad) (effe ander toetsen bord aansluiten deze zit onder de koffie) toetsen plakken

 35. de reden dat toetsenborden niet tabak en koffie bestendig zijn is omdat ze ander geen toetsenborden meer zouden verkopen

  dat is de sharia van het grootkapitaal
  😆

 36. Ban bij telegraaf is meteen ook een ban bij Spitse en Geen stijle en Vieze versa .. Dat is het conglomeraat der vrije (mits rechtse ) meningsuiting …

 37. Ik hoop dat er bij meer mensen dan u excelent een lichtje gaat branden want hoe ontstond : das kapitaal ! This toch gesneden koek dat de fabriek moet draaien desnoods met toekomstig bloed geld

 38. Jammer dat het grootkapitaal ontdekte dat het aloude adagio “Geeft het volk brood en spelen ” nog prima functioneerd ..
  De TV is slechts nog spelen , en brood is er genoeg…

 39. Zal het eens trachten uit te leggen,

  Wilder afwijzen en bekritiseren is.. olie op het vuur gooien.
  wilders gedogen is met vuur spelen

  Bepaalde grootmachten en banken eens gaan volgen en aanspreken /bekritiseeren over hun dagelijkse rol is lijf en levens behoud.

  Maar het is met leden ogen toezien en uitleggen zou heeeel lang duren.

 40. tante Beatrix Schreef:

  De Krapuul van jvdheuvel laat geen anderdenkenden toe want je moet in zijn visie praten want anders deug je niet, nogal ondemocratisch.

  Sinds wanneer is een blog democratisch? O waarom zou een blog democratisch moeten zijn? Je bent als het ware te gast op andermans blog.

  Andersdenkenden heb ik hier genoeg gezien, en die hebben echt niet allemaal een ban gekregen. Maar als je een ban krijgt omdat je, bijvoorbeeld, strontirritant bent is dat niet democratisch maar vast heel erg terecht.

 41. Maar vraat zucht leid vaak tot de dood ,Het meer is nooit vol.

  En als het handje vol steenl rijken en snobs die straks geen dure auto’s meer willen kopen of de stal met paarden is vol, word er uit gekeken naar een leuk eigen eilandje of zelf een heel land.

  Hoor ze al zingen: lang leve wilders, lang leve wilders en we dunne nog wat uit we dun het wel we dunne het wel

  This triest want waar je ook weg komt!, Waarom je naar toe verplaats, Van welk kleur welk ras Waar je ter wereld ook vertoeft.
  Het zijn de genen die jouw sturen denk ik maar.

Reacties zijn gesloten.