Natte bruine droom strafbaarstelling illegaliteit is onwelluidende valse scheet

Toen loopjongetje-voor-Geert Gerd Leers vorig jaar dag en nacht heel de EU voor Jan met de korte achternaam afreisde om groen licht te krijgen voor strafbaarstelling voor illegaliteit ving het miezerige mannetje overal bot. Niemand wou het. Sterker nog: het mocht gewoon niet.

In september 2011 stond in alle kranten dan ook het volgende zinnetje:

Lidstaten mogen geen wetgeving invoeren waarbij illegalen worden vastgezet enkel en alleen omdat ze illegaal zijn (VK).

Net alsof dit nieuws was. Maar het was natuurlijk geen nieuws want Bruin I was al lang gewaarschuwd dat de plannen geen schijn van kans maakten. Zie bijvoorbeeld dit artikeltje uit mei 2011:

“Het kabinet zal inzetten op strafbaarstelling van illegaliteit,” luidt het eerste migratiepunt uit het gedoogakkoord. Dit gaat niet lukken, zegt D66-Kamerlid Gerard Schouw. In een gesprek met de Tweede Kamer zei Eurocommissaris Cecilia Malmström vandaag dat de Europese Commissie het strafbaar stellen van migranten “disproportioneel” vindt. (D66)

Dus ja, terwijl iedereen wist dat dit niet zou gaan gebeuren werd het toch als een reuzenmaatregel van Bruin I aangekondigd en als een grote superoverwinning gevierd door de gedoogproleten. En Leers maar voor gek staan in alle hoeken en gaten van de EU.

Nu genieten ze nog van het idee.
Nu genieten ze nog van het idee.
Nou en dus hebben nu ze een nieuw slinks masterplannetje bedacht: de illegalen een boete laten betalen van 4 ruggen. En voor wie niet betaalt: de gevangenis. Echt een enorm verschil met het vorige idee fixe.

Immers, buiten criminaliteit hebben illegalen geen enkele mogelijkheid om deze boete te betalen en de boete staat dus, grosso modo, ongeveer precies gelijk aan: het cachot.

Wie denken onze huidige bruine brallers voor de gek te houden met deze flauwekul? Afgezien van hun achterlijke kiezers en andere Telegraaflezers?

Europa? Sure.

We moeten natuurlijk niet onderschatten wat het waard is om de Elsevier en Dagelijksedwerg-lezers een rad voor de ogen te draaien want anders gaat misschien wel een of andere Joost Niemoller-achtige hystericus explosieven en automatische wapens aanschaffen en het werk van Breivik voortzetten.

Dat moeten we natuurlijk niet willen. Beter kan dit kabinet inderdaad het bruine rioolschuim een vette ranzige bruine Beierse bierworst voorhouden om ze af te leiden. En laten we ook niet de uitruil met de PvdA voor deze ranzigheid uitvlakken: Het Kinderpardon waar Samsom zichzelf deze kerst mee bevlekt mag ontvangen. Hier heeft de EU vast geen bezwaar tegen en gaat dus waarschijnlijk wél door.

Goed bezig dus het Kabinet,

2 gedachten over “Natte bruine droom strafbaarstelling illegaliteit is onwelluidende valse scheet”

  1. Laatst las in de krant dat aantal rijke Fransen burgerschap in vreemde landen hebben aangevraagd.

    Nu dat onze “democraten” de Europese Recht willen verkrachten (nu begrijp ik beter wat ze ermee bedoelen indien ze zeggen – we behoren niet tot Europa) door illegaliteit crimineel te verklaren, oftewel extra buitenproportionele boetes op te leggen, moeten we verwachten dat binnenkort Marine Le Pen Nederlandse burgerschap zal aanvragen om naast Wilders naar haar zin in de 2Kamer de gekwetste blanke allochtonen te gaan verdedigen.

    Het is hoogste tijd!

  2. Het toont weer de achterbaksheid van de nederlandse politici. Het gaat helemaal niet om die boete. Het gaat erom om je met een rotsmoes naar beneden te kunnen trappen.

Reacties zijn gesloten.