Champignon-gate: VVD-proleten zitten te klieren

Naar aanleiding van een programma van Keuringsdienst van Waarde over het onderwerp uitbuiting van Oost-Europese werknemers in de champignon-teelt, en met name de reactie van minister van sociale zaken Asscher hierop, namelijk dat hij daar wat aan wil doen, voelen verschillende VVD’ers zich geroepen om dit te gaan zitten ridiculiseren. Uitbuiting van Oost-Europese werknemers vinden VVD’ers juist hartstikke cool. Zo rollen ze.

Hierin zijn ze natuurlijk helemaal niet uniek. Ik denk dat de gemiddelde Nederlander uitbuiting van Oost-Europese werknemers best kicken vindt. Maar dit zijn politici van dezelfde regeringspartij waar PvdA’er Asscher zijn prostitutie-activiteiten uitvoert. En daarbij behoren ze ook nog eens tot het zelfde clubje (VVD-Amsterdam) dat het neo-nazi plan had bedacht om werklozen verplicht uit Amsterdam te verwijderen indien er elders in het land een of andere bananenplukbaan voor ze kon worden georganiseerd.

Brallende uitbuiter
Maar ik snap het gevoel. Zo’n parvenu als Van der Ree zou ik best een gedwongen verhuizinkje met een paar jaar uitbuiting ergens in de modder gunnen. Wat dat betreft begin ik het ook steeds begrijpelijker te vinden dat na diverse socialistische revoluties heropvoedingskampen voor dit soort creeps werden opgericht.

Dit betreft het snappen van een gevoel he. Niet een “bedreiging” of zo. Dat ik niet vannacht van mijn bed word gelicht door een of ander SWAT-team omdat de een of de andere Markies de Canteclaer zich weer eens in zijn kruis getast voelt wegens opruiende taal op een “links-extremistische” website.

Wat dat betreft is het namelijk oppassen met de vrijheid van meningsuiting in dit land.

Op de diverse met elkaar de innige incest-liefde bedrijvende rabiaatrechtse weblogs in dit land is het volstrekt normaal om je vijanden dood te wensen. Met vermelding van de wijze waarop, dat spreekt. Vuurpeleton, in de fik steken, strot afsnijden met roestig mes en ga zo maar door.

Dit is een luxe die niet voor iedereen weggelegd is. Ik wijs bijvoorbeeld op de STAAT v.s. activiste Joke Kaviaar.

Deze dame, waar je het mee eens en mee oneens kan zijn, had per ongeluk iets “opruiends” opgeschreven. Ja en dat kan natuurlijk niet he, want “links”. Dus werd haar ‘opruiing en verspreiding tot opruiing, met terroristisch oogmerk’ ten laste gelegd, haar website off-line gehaald en haar huis van onder tot boven doorzocht. 8 januari staat ze voor de rechter. De terrorisme-aanklacht hebben de simpele zielen van het OM bij nader inzien toch maar uit de dagvaarding gelaten.

Voor de gein kan Joke Kaviaar misschien de rechter eens iets melden over de heusche dodenlijst van landverraders die met veel genot en gegniffel door rioolrechtse haatsmurfen wordt verspreid, typisch gevalletje ‘opruiing en verspreiding tot opruiing, met terroristisch oogmerk’ dus. Nou deze lijst vindt de rechter helemaal toppie. Overigens kan deze lijst niet kloppen want ik sta er niet op en er is niemand die dit land zo graag wil verraden als ik, maar dat terzijde.

Maar anyway, nu snapt u misschien waarom ik altijd zo lief ben voor rechtse mensen en waarom iemand een neusverkoudheid toewensen op deze site tegen de huisregels is: puur lijfsbehoud.

2 gedachten over “Champignon-gate: VVD-proleten zitten te klieren”

  1. Oplossing gericht zijn deze VVD’ers inderdaad niet. Liever op een ‘zeer kinderlijke & kinderachtige wijze’ flauwe grapjes maken, over het leed van een ander. Types als deze van der Ree staan volledig buiten de maatschappij. Wereld-/ wezensvreemde egocentrische idioten. Kortom: de gemiddelde VVD’er dus, uiteraard zonder een enkele toegevoegde (maatschappelijke) waarde.

    Overigens inderdaad een opzienbarende uitspraak van deze rechter. Denk dat ik eerdaags maar eens wat sites unblock in mijn pc’s. Even wat ‘doelen’ verzamelen, waarbij ik Wilders -uiteraard- op de eerste plaats positioneer. Ik verwed er een geel/ blauw gestipte olifant in de porseleinkast onder, dat wanneer ik (werkelijk!) zo’n ‘dodenlijst van landverraders’ zou maken, er binnen no-time hetzelfde interventie-team mijn huis binnenkomt., als dat SWAT-team waar JvdH op doelt in dit artikel. (voor alle mogelijke traag-van-begrip-zijnden: ik heb niet de intentie om daadwerkelijk zo’n lijst te maken, of een willekeurig rechtsextremistisch individu enigerlei schade te berokkenen. Duh!)

  2. Van opstelten heeft dat team al terug laten komen van verlof .Ze zijn er toe in staat dat bruin 2 ,het zal niet de eerste maal zijn en ook de laatste niet .deze elite is tot alles in staat .

Reacties zijn gesloten.