Strafblad jvdheuvel

Meesterjournalisten Bas Paternotte en Bert Brussen (o.a. bekend van kwaliteitsmedia als de Volkskrant, BNR en Radio 1) onthulden vorig jaar diverse malen dat ik een gestoorde gewelddadige alcoholist ben met een strafblad. Sindsdien is het niet geheel duidelijk wat ik o.a. op mijn kerfstok heb. Het verbaast me overigens dat beide heren hebben verzuimd dit te openbaren maar na vandaag hoop ik dat er verder geen misverstand over bestaat.

Vergrijp 1:

Vergrijp 1 is geheel buiten mijn schuld voltrokken. Er was namelijk een krapuul.nl redactie-vergadering en er bleek een redactielid aanwezig te zijn met een standpunt afwijkend van de norm. Welke norm? Vraagt u zich af, welnu: mijn norm natuurlijk. Dit kan niet de bedoeling zijn. Om een voorbeeld te stellen heb ik dit redactielid met een stuk tropisch hardhout de hersens ingeslagen. Er bleef zo weinig hoofd op de romp zitten dat ik nu, twee jaar later, nog steeds de stukjes hersens moet op stofzuigen wanneer ik het huishouden doe. Dit is een zware straf. Omdat een en ander echter plaats vond onder invloed van 2 flessen Jack Daniels ben ik met de schrik vrijgekomen. Ik was immers ontoerekeningsvatbaar, zulks moge een iegelijk duidelijk zijn.

Vergrijp 2:

Ooit kwam ik iemand tegen op internet waar ik het niet mee eens was. Na deze man eerst de huid te hebben volgescholden heb ik met een roestig vleesmes zijn testikels verwijderd en hem deze laten opeten. Vervolgens heb ik hem de oren afgesneden en dit samen met de rest van zijn gezicht aan de varkens gevoerd. Tenslotte ben ik een paar keer over de man heen gereden met een Volkswagen Polo. De man kon het niet navertellen. Het OM en de rechter hebben hier schande van gesproken maar ik kwam vrij wegens een vormfout. Er bestaat in dit land ook nog iets als: gerechtigheid.

Vergrijp 3:

Zoals u wellicht weet is Absinth tegenwoordig weer toegestaan in dit land als genotsmiddel. Dit zal voor de meeste mensen geen probleem opleveren maar ik had de domme pech dat ik na anderhalve liter absinth meende in de auto te moeten stappen en vervolgens ramde ik per abuis een 25-jarige (Nederlandse) moeder met een kinderwagen met een monozygote drieling erin. Helaas heeft geen van hen dit overleefd. Gelukkig trof ik een D66-rechter die mij vrijsprak wegens goed gedrag. Ik heb ook een slechte jeugd gehad namelijk.

Tenslotte:

U ziet: deze staat van dienst is niet bepaald fraai te noemen, maar een goed verstaander begrijpt ook dat ik door omstandigheden geworden ben wat ik thans ben. Ik heb wel mijn lesje geleerd: zo is bijvoorbeeld de kans dat u mij mét boksbeugel op straat tegenkomt wat kleiner geworden. Als u op de grond ligt schop ik ook niet meer met kistjes maar met Nike Airs. Dit heb ik geleerd van kickbokser Jan Bennink (Powned/Volkskrant), die als geen ander weet hoe lastig het leven is wanneer je herhaaldelijk tegen je kop bent gebeukt.

Tot zover een overzichtje van wat u zoal van mij kunt verwachten. Binnenkort zit ik met een boek bij De Wereld Draait Door.

17 gedachten over “Strafblad jvdheuvel”

 1. En dát is alles wat je op je kerfstok hebt? Moeite van het praten niet waard. Ik snap dan ook niet waar de Julius Streichertjes van vandaag zich druk over maken. Wel netjes dat je éé en ander trouwens even opbiecht. Schept vertrouwen.

 2. En natuurlijk een fikse schadeloosstelling voor vergrijp 2, ik bedoel waar run je anders zo’n peperdure website van.

 3. Zonde van die monozygote drieling, die zijn zeldzaam. Kunnen we niet beter allemaal D’66 ‘ers worden? Oja en Jan is best aardig hoor, ik wist helemaal niet dat ie bij PowNet hoorde.
  Wat is PowNet eigenlijk?
  Goed gedaan hoor: Nieuw Jaar Schoon begin! 😉

 4. @9 En zeker ook van die keiharde ketelmuziek uit een paar gigantische woofers op….

 5. Hoef mij dus niet te schamen ,voor mijn strafblad .Maar van den heuvel je heb het overleeft ,en heb schijt aan wat anderen er van zeggen .

 6. En eigenlijk waren het 2 2/3 flessen Jack Daniels bij Vergrijp 1, laat ik het nu als getuige maar eens eerlijk zeggen.

 7. Wauww, mayhem, De maya’s hadden gelijk. De zoon van Heinrich Himmler en Beelzebub bestaat echt. Hoe kun je lid worden van de fanclub?

Reacties zijn gesloten.