Rene Danen vervalt een beetje in herhaling bij de Joop

341d9b15e9Rene Danen schrijft maar weer eens een stukje met een verwijzing naar zijn statische site. En dan zijn er mensen die vinden dat ik in herhaling val als ik begin over Wilders’ oorlog tegen de islam met Israël als front waar CDA en VVD nu kennelijk over gaan onderhandelen. Ik hoor daar nooit iemand over. Zou ik het gedroomd hebben even checken nee.

10 gedachten over “Rene Danen vervalt een beetje in herhaling bij de Joop”

 1. Niks herhaling, het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Grappig dat andere mensen nu pas gaan schrijven over een de gevolgen van zo’n Bruin kabinet nu het toch wat dichterbij lijkt te komen. Ondertussen hadden die mensen wel ruim twee jaar de tijd om te bedenken wat de gevolgen zijn, maar hebben ze dat nagelaten.

 2. Als ik Maxim was, was ik trouwens gewoon op mijn vakantieadres gebleven. Eerst weigeren aan te schuiven en nu is de hele partij opeens unaniem voor praten met de PVV, komt niet geloofwaardig over. Ook vooral omdat de CDA informateur zich helemaal niet bemoeit met de gesprekken.” Past niet in zijn opdracht”.

 3. De reacties op bijvoorbeeld dat stuk van Rene Danen zijn toch nog te veel ‘Het zal zo’n vaart niet lopen met die Wilders’. Onbegrijpelijk.

 4. Kan je nagaan wat ik te horen krijg als ik schrijf over de oorlog tegen de islam met Israël als front. De meest diepzinnige reactie die je dan krijgt is “alles beter dan Groen Links”. Alsof oorlog tegen de islam met Israël als front beter is dan Groen Links.

  Het zal wel weer een Godwin zijn maar ik begin wel steeds beter te begrijpen hoe dat zit met “wir haben es nicht gewusst”.

 5. De term rechts radicaal gebruiken slaat helemaal nergens op.
  Dus Rene Danen zegt dat de PVV middels geweld hun punten duidelijk maakt?
  Foie, foe Rene!
  Niemand wil hier de PVV maar het woord radicaal gebruiken slaat werkelijk nergens op.

  ja zo dus !

 6. Nog een erge :

  Het is mede aan antiracistische scherpslijpers als René Danen te danken dat er een cultuur is ontstaan waarin grote groepen mensen het gevoel kregen, niet meer uit te kunnen komen voor hun mening.
  De kruistocht tegen de ontevreden autochtoon is begonnen met de excessieve aandacht voor de flutpartijtjes van Janmaat en verloopt in een stijgende lijn van hem via Fortuijn naar Wilders.

  Danen zou daar een les uit kunnen trekken: het (opnieuw) onderdrukken van de ontevredenheid van de autochtoon zou deze lijn verder kunnen doen stijgen. We zitten nu met Wilders die allerlei los van elkaar staande problemen ten onrechte en middels duidelijke leugens en boerenbedrog samenvat onder de paraplu ‘islam’. De volgende stap is iemand die ze samenvat onder de paraplu ‘ras’.

  De vraag is of René Danen ooit zal willen beseffen dat hij geen deel uitmaakt van enige oplossing, maar wel van het groeiende probleem.
  😥

 7. @ zwembad, wat een onzin in die quote. Dus omdat er mensen zijn die wat zeggen over de foute ideeën van Janmaat en Wilders voelen de tokkies zich onderdrukt? Foute ideeën moeten koste wat kost bestreden worden, dat heeft totaal niks met de onderdrukking van de autochtoon te maken.

 8. Dat bedoel ik …als ze bij Joop.nl al zo achterlijk zijn waar zijn we dan mee bezig ?

 9. @6 ExZw: Is inmiddels een bekende PvdA-redenering. De autochtonen voelen zich onderdrukt, doordat ze vroeger nog tegenspraak kregen als ze racistische praatjes verkondigden. Dus konden ze niet zeggen wat ze vonden, en dat is in hun gepekoppen gaan broeien.

  De PvdA verklaart een groot deel van het anti-vreemdelingenbeleid van de partij met een beroep op dit verhaal. Allochtonen moeten onder de hak van de gemeentelijke/landelijke repressie, want de autochtonen zijn namelijk zo zielig. Het is namelijk heel erg om als autochtoon zijnde met allochtonen om te moeten gaan. Volgens de PvdA althans.
  Dat je de twee bevolkingsgroepen hiermee voor een hele generatie tegen elkaar opzet, ontgaat deze mensen enigszins.

 10. Ik krijg ook bijna dagelijks het advies om te stoppen met deze site en me te gaan verdiepen in de oorzaken dat wilders zoveel medestanders heeft. 😀

  Misschien ook iets voor Danen 😆

Reacties zijn gesloten.