Die goorlap Mark Rutte moet zijn vieze vuile stinkende VVD-bek houden

Markio Corruttio, baas van de Firma List en Bedrog, een club waarvoor wij hier speciaal een “corruptie”-categorie in het leven moesten roepen – want de VVD – vindt het onaangenaam dat er op het internet wel eens mensen gaan schelden, tegen hem en de zijnen.

En weet je wat hij zogenaamd het ergste vindt?

Scheldpartijen leveren ook niks op, aldus de minister-president. ‘Ze schieten hun doel voorbij, je verliest de kracht van het argument. Dat domme gescheld slaat terug op de afzender.’ (volkskrant)

Sure….

Het levert niks op. Dáárom zit hij er zo mee.

Mark Rutte (VVD)
Mark Rutte (VVD)

Ik zal het eens anders vertellen. Markio is lid van een club onschendbaren. De (VVD-)politici mogen liegen en bedriegen en de boel bij elkaar roven en ze komen er mee weg. Daarnaast hebben ze het beheer over uniformen die tegenstanders in elkaar mogen meppen, en maanden- en jarenlang mogen opsluiten over helemaal niets, en ze hebben wápens, en geheime diensten die je mogen afluisteren en bespioneren, erger dan welke geheime dienst ook ter wereld, erger dan de Stasi, Noord-Korea en Nazi-Duitsland bij elkaar, en nergens verantwoording over hoeven af te leggen. En Markio is de opperleugenaar. Hij liegt en bedriegt over alles wat los en vast zit.

Markio vond de grootste gore vuile scheldpartij sinds de NSB “een volstrekt normale partij” en ging er lekker zijn vingers bij aflikken.

En nu hebben wij het ineens gedaan?

Het schijnt zelfs zo te zijn dat wij het eigenlijk niet zo bedoelen, want als hij ons opbelt nemen we alles terug. Aldus Markio. Zullen we eens bellen, vriend?

Sodemieter op vuile smeerlap.

16 gedachten over “Die goorlap Mark Rutte moet zijn vieze vuile stinkende VVD-bek houden”

 1. Hij had het over fatsoen.
  Een leugenaar praat over fatsoen.
  Fatsoen moet je doen Rutte.

 2. Hij bedoeld de maatstaf omtrend fatsoen die hij met de vvd en zijn coalitie genoot hanteerd .En laten we eerlijk zijn die maatstaf is verre van fatsoenlijk .

 3. Aangezien rutte en consorten een rechts fatsoen aanhangen ,waarin zij een ongebreidelde haat hebben ,tegen ouderen zieken en arbeids lozen .En als wij dat als fatsoen van hem moeten navolgen ,nou bedankt dan .

 4. Uit die hele reactie van Markio Rutte op het nagelen van haatmailschrijvers door Spekman blijkt dat Rutte zelf werkelijk geen enkel origineel idee kan ophoesten. (Al vaker over geschreven in de media)
  Hoe fatsoenlijk/onfatsoenlijk is het om met de discussie die Spekman wil uitlokken meteen er vandoor te gaan en dan gaan brabbelen over zelf bellen en een moreel appèl. Wat Spekman doet is een confrontatie, een spiegel voorhouden, laat Rutte ook een selectie van haatmails richting de MP op facebook zetten ipv kostschoolmeisjes geklets spuien.

 5. Ik zou Mark Rutte niet per se willen beledigen, maar wel wijzen dat hij als Premier een de hoofdverantwoordelijken is naast de gebruikelijke botteriken waar zijn partij overvol van is dat deze sfeer in Nederland ontstaan is.

  De ongenaakbaren van VVD hebben elke minuut van elke dag hard gewerkt om dit sfeer te laten ontstaan. Denk alleen aan Van Balen, Bolkestein, Wiegel enz.enz..

 6. Even een vraag nu aan de Geschiedenis leraar Mark Rutte: Bent u inmiddels de waarschuwingen vergeten die burgers met gezond verstand hebben geuit toen uw partijgenot Bolkestein met zijn vieze, gore, smeerlap campagne tegen buitenlanders begon?

  Later doorgezet door Wilders, waar u zeer bewust mee wou regeren?

 7. Uitgaande van wat onze bestuurders en dames en heren politicie zelf aan normen en waarden hanteren .Zou het beter zijn indien zij eens bij zichzelf te rade zouden gaan .

 8. De bourgeoisie doet alsof ze braaf en netjes zijn. Maar in werkelijkheid zijn het asociale types. Vorig jaar las ik over een VVD’er die 18.000 euro van zijn eigen partij roofde en toen uit schaamte zelfmoord pleegde. Deftige rovers zijn VVD’ers!

  Echter de ware machthebbers zijn niet de VVD’ers. Dat zijn slechts lakeien. De grote bazen zijn de eigenaars van de productiemiddelen, de aandeelhouders van grote bedrijven nationaal en internationaal. VVD, PVV, CDA, PvdA, D66 en GroenLinks buigen voor de wil van deze groot kapitalisten.

  Die moeten we uitschakelen, dan zullen ook de politieke lakeien van deze bourgeoisie uitsterven!

 9. Wat een vreselijk slecht artikel. Haha om je dood te lachen eigenlijk. De vvd heeft een geheime dienst? En de politie luistert uiteraard onvoorwaardelijk naar Mark Rutte. Dit zegt meer dan genoeg, dat gescheld slaat zeer zeker terug op de afzender.

 10. Goed gezegd. Ik ben geen expert op het gebied van de psychiatrie en psychologie maar is het niet zo dat één van de kenmerken van een psychopaat is dat ie vindt dat de hele wereld fout is behalve de psychopaat in kwestie zelf?
  Hoe dan ook, volgens mij zou een psychiater zijn vingers aflikken bij het geval Rutte.

 11. Trouwens, veelzeggend dat het geval Rutte zijn uitlatingen deed in de haatzaai krant van Philippe-huilie-huilie-Remarque waar vooral weerzinwekkende types als Bert Brussen en Jan Bennink alles afweten van zaken als moraal en fatsoen…

Reacties zijn gesloten.