Geert Wilders is de hedendaagse Sophie Scholl

Vaste bezoekers van deze site weten nog wel hoe we hier in januari werden belaagd, geterroriseerd en bedreigd door een stel stalkers behorend tot het vaste publiek van een website (site A) die samen met site B door google wordt beschouwd als een belangrijke “nieuws” site, en Google News beschouwt dit duo als de enige blogs in Nederland (als je in Google News op “blogs” klikt). Eerlijkheidshalve moet ik erbij vermelden dat er naast genoemd duo nog 1 blog (site C) schijnt te bestaan volgens Google News, en zo komen we dan op 3.

Maar goed die internetvandalen dus waar ik het over heb die hebben inmiddels een eigen website (site D) opgericht en deze wordt gebruikt als verzamelbak voor diverse rabiate websites waar je niet mag reageren (dit komen ze dan soms hier afreageren trouwens; mij uitschelden en dat moet ik dan laten staan van ze want “vrijheid van meningsuiting”), dit wil zeggen een artikel van bijvoorbeeld Nieluller op site E verschijnt dan op site D en daar kan gereageerd worden.

Vanzelfsprekend is iedereen op site D het met iedereen op site D eens. Alle stukjes zijn “briljant” en “spijker. kop. raak”. Daarnaast bespreken ze op site D het slijpen van de bijlen die straks nodig zijn in de concentratiekampen voor de “linkse landverraders” (men bedoelt vermoelijk u en ik), het opladen van moslims op vrachtwagens, en wat tegenwoordig bon ton is op site D is: “de guilliotine”.

Vanwaar de guilliotine? Hoor ik u vragen en dat zit volgens mij als volgt: tegenwoordig is er een bepaald publiek op het internet dat gelooft dat er tijdens het nazi regime in Duitsland maar 1 verzetsbeweging was en dat was de Weisse Rose. De leiders van de “Weisse Rose” zijn door de nazi’s onthoofd. O.a. Sophie Scholl. De “Weisse Rose” heeft in ’42 en ’43 in totaal 6 pamfletten verspreid in Duitsland. Een bepaald persoon, laten we haar “suzy” noemen heeft er van pamflet nummer 5 een aantal op de post gedaan. De nazi rechters vonden dat delict destijds niet erg genoeg om Suzy te onthoofden. Ze kwam er met een lichte straf vanaf.

Suzy gelooft tegenwoordig dat de moslims van nu hetzelfde zijn als de nazi’s van toen. De islam is hetzelfde als het nationaal-socialisme. De Koran is hetzelfde als Mein Kampf. “Appeassers” (u weet wel, de Chamberlains onder ons) zijn geen haar beter dan de mensen die vroeger met de nazi’s heulden. Sophie Scholl is eigenlijk hetzelfde als Geert Wilders met dit verschil dat zij geen hoofd meer heeft en Geert Wilders wel! Geert Wilders is de Sophie Scholl van nu! Postzegelplakster Suzy zegt het zelf!

Kortom, beetje raar die Suzy.

Dat er behalve de Weisse Rose in Duitsland geen verzet tegen Hitler was in ’42 en ’43 komt natuurlijk doordat Hitler al zijn tegenstanders reeds 10 jaar eerder in gevangenissen en concentratiekampen had laten opsluiten en daar waren er in ’43 nog maar bitter weinig van over. Vast staat dat gedurende al die jaren de familie Scholl en ook Suzy, evenals die andere Duitse verzetsheld, von Stauffenberg, braaf in nazi uniformpjes over straat marcheerden en als zodanig dus niet door de nazi’s werden herkend als tegenstanders.

Nou daar komt die guilliotine bij site D denk ik dus vandaan. Maar bovenstaand verhaaltje is inmiddels gemeengoed bij de hierbovengenoemde sites A tot en met D, waarvan Google News denkt dat site A en B belangrijke nieuwsbronnen zijn (en ook de enige “blogs”).

democratischepoll
Af en toe dan trekt Nieluller zijn stropdas aan en dan interviewt hij eens Rutte of zo voor site A, waarna de 6 vaste bewoners van site D ook hun zondagse pak aantrekken en dan opeens weer beschaafd komen doen op site A en daar “spijker. kop. raak” typen dus.

En zo werken site A tot en met D samen met De Telegraaf en Google News mee aan de nieuwsvoorziening in Nederland.

P.S. site A had onlangs nog een polletje met als titel “Nederland weer wat democratischer” waarvan hiernaast een screenshot.

Democratisch he? 😆

Sophie Scholl zal trots op ze zijn; is ze toch niet voor niets onthoofd.

17 gedachten over “Geert Wilders is de hedendaagse Sophie Scholl”

 1. Het is wel grappig om te zien dat diezelfde mensen niet geassocieerd willen worden met Nazi-praktijken terwijl ze openlijk praten over het toepassen van zulke praktijken op mensen die links zijn of moslim.

 2. Ja dit is dus wat ze openlijk doen. Kan je nagaan wat ze niet openlijk doen.

 3. Tot troost, misschien: er zijn hele volksstammen lezers van internetsites die nog nooit van A t/m D hebben gehoord. Mensen die liever Amerikaanse sites lezen dan die shit.

 4. Beetje stijlloos om de websites niet met naam en links te vermelden. Maar maak je geen illusies, ’t wordt nog erger. Dankzij onze Minister van Linkse Hobby’s Plasterk worden tv en radio binnenkort verrijkt met nog meer eenzijdige vrijheid van meningsuiting.

 5. Ik ga die sites niet met namen en links noemen dat zou reclame zijn. Verder kan ik jullie dat niet aandoen om al die rotzooi zelf te moeten lezen.

 6. Ik zag op het vrije volk nog wel beelden die je dan weer niet in de Nederlandse media ziet. Je weet wel, die van de Turkse vrijheidsvloot, waar zoveel martelaren aanwezig waren met hulpgoederen om snel in het paradijs te komen. Het is negen gelukkigen gelukt om de bestemming te bereiken. Ze zullen zich nou zekers tegoed doen aan de jonge dames die niet van hun zijde wijken… Wat betreffende dames hebben moeten doen om aldaar bij Allah te geraken is mij tot op heden onduidelijk?

  Wat Hitler en zijn clubbie betreft, waren ze nogal goed bevriend met ene moefti uit Jeruzalem… Er schijnt zelf een SS brigade te zijn geweest van Muzzelmannen. Het anti joodse sentiment zal een bindende factor zijn geweest, dunkt me…

 7. Nog 1 zo’n off topic reactie en ik gooi je in het spamfilter. Laatste waarschuwing.

 8. ah, belaagd in januari? en ik maar denken dat het te maken had met de lieve en gehate volgers van mij hier.

  arrogant 🙂 die gedachte.

 9. ehm bedoel een ban bij een niet nader te noemen site.
  zal de site’s die ter ere van mij opgericht zijn verder ook niet vermelden.

  ehm wegblijven is een optie voor mij. scheelt een hoop gezeik, voor krapuul dan.

  met de lieve groeten van info,

 10. Ja dan tel ik inderdaad dat tuig wat op jou af komt nog niet eens mee kan je nagaan.

 11. Maar het klopt dat die niks te maken hebben met waar dit bericht over gaat.

 12. je hebt gelijk. on topic verder. (wijkt wel eens af hier en daar, maar toch……….)

  fijne dag ;-).

Reacties zijn gesloten.