Ronkend VVD-gebral Aboutaleb (PvdA)

Aboutaleb (pvda)
Aboutaleb (pvda)
Vlaggenschip in de vloot der neo-liberale PvdA-excuustruusjes, Ahmed Aboutaleb, heeft de aanval geopend op mensen die liever tot 10 uur in hun bed blijven liggen dan dat ze om 6 uur opstaan:

“Wie alleen maar tot 10 uur op bed wil blijven liggen en niet om 6 uur wil opstaan om te gaan werken, kan een schop onder zijn achterste krijgen (BNR).”

Vraag is: waar heeft deze idioot het over? Is dit HET probleem in Nederland? Mensen die niet om 6 uur willen opstaan? Heeft Aboutaleb überhaupt wel eens gehoord van werkloosheid? Bestaat echt hoor. Het kabinet waar Aboutalebs partijtje aan meedoet werkt er KEIHARD aan mee om deze te laten groeien trouwens. De werkloosheid is nu 7 procent, zie:

In de laatste tien jaar is het percentage werklozen in Nederland nog nooit zo hoog geweest. Er zijn 100.000 werklozen meer dan een jaar geleden (nu).

Dit zijn honderdduizenden mensen die van de VVD de “handen uit de mouwen” moesten steken. Die door PvdA-wethouder Florijn middels dwangarbeid worden gedwongen om bestaande echte banen in te pikken. En nu moet dat enorme leger van werklozen van Aboutaleb om 6 uur op staan. For fucking what?

Wat is die PvdA eigenlijk voor een stupide kutpartij? Wie stemt er op zoiets??

En nog wat anders: heeft deze proleet wel eens gehoord van “flex-werken”? Van “het nieuwe werken”? “Thuis werken”? “Flexibele werktijden”? Blijkbaar niet.

Ik sta bijvoorbeeld om 7 uur op. Soms om 8 uur, en dan ben ik wat later op kantoor. Volstrekt conform de arbeidsvoorwaarden. Als ik thuiswerk sta ik soms zelfs wel eens om 9 uur op!

Ik sta gewoon niet graag vroeg op. Sue me.

Verder verwijs ik naar een artikel dat ik daar ooit over schreef:

Mensen die heel vroeg opstaan zijn meestal gewoon aanstellers. Aandachtstrekkers. Dienstkloppers. Vaak ook doodgewoon matennaaiers. Kijken hoe laat iemand binnenkomt en dan extra lang op kantoor blijven zitten om te zien of er mensen eerder weggaan dan jij (link).

Maar goed volgens de donkerbruine onderbuikbraller Aboutaleb verdien ik blijkbaar een schop onder mijn achterste.

Wat zal ik hem dan eens toewensen? Zweepslagen? Of is dit weer van dit eenrichtingsverkeer dat politici wel van alles over Het Volk mogen zeggen en dat Het Volk dan moet zwijgen omdat Het Volk dan wordt weggezet als schreeuwende holbewoners waar een beschavingsoffensief voor moet worden opgestart?

Ik ga pas geloof hechten aan “beschavingsoffensief” wanneer PvdA’er Marco Florijn op het bestaansminimum ergens vrijwillig werkt waar ik om 6 uur ’s ochtends een pizza kan bestellen, gewoon omdat het kan. En Aboutaleb? Die wil ik een paar jaar lang iedere ochtend om 6 uur met zijn knieën in de modder zien. Aardbeien of zo. En minimumloon natuurlijk.

Dan spreken we elkaar verder.

25 gedachten over “Ronkend VVD-gebral Aboutaleb (PvdA)”

 1. “Wie alleen maar tot 10 uur op bed wil blijven liggen en niet om 6 uur wil opstaan om te gaan werken, kan een schop onder zijn achterste krijgen (BNR).”
  Dit lijkt mij een geval van aanzetten tot geweld en op zijn minst opruiing door ‘token nigger’ Aboutaleb.
  Ik verwacht een inval van de nationale recherche bij die schreeuwlelijkerd thuis en op zijn werk.

 2. De arochantie ten top ,nu begint deze Aboutaleb zich een echte vvd er te tonen .Maar graag dan wel even uitgelegd welke bevolkings groepen hij aanspreekt .

 3. De elite in Nederland denkt dat mensen voor de lol in de bijstand of de ww zitten. Nou volgens mij zitten deze mensen in de bijstand of de ww omdat de elite de afgelopen jaren heeft verzuimd om adequaat te reageren op de crisis, en alleen in staat is om te snijden en de zwarte piet (over token nigger gesproken) terug te spelen naar de mens die feitelijk part nog deel hebben gehad aan de shit waar we nu samen in zitten.

 4. @4Maar dat is juist de makkelijkste weg ,met de vinger naar de genen wijzen die hier niet verantwoordelijk zijn ,maar in hun ogen wel schuld dragen .Denk dat ook zijn spiegel beslagen is .

 5. Vergis je niet. Er zijn al heel lang meer die zo denken te linkerzijde.

  Ik denk trouwens dat het meer is om te voorkomen dat mensen laat op de avond naar kritische programmas op tv kijken die dan pas worden uitgezonden voor de intelligentsia, die meestal uit slapen.

 6. @6, “Ik denk trouwens dat het meer is om te voorkomen dat mensen laat op de avond naar kritische programmas op tv kijken die dan pas worden uitgezonden voor de intelligentsia, die meestal uit slapen.”
  Ik denk eerder dat ‘token niggers’ als Malik Azmani en Ahmed Aboutaleb gewoon meehuilen met de haatzaai-wolven en zelf een ongelooflijke trap onder hun met het pluche verkleefde reet moeten krijgen.

 7. offtopic Dat er nog iets van je geworden is! Maar de oorlog zullen we niet winnen met jou (-:

  ‘ Ik sta bijvoorbeeld om 7 uur op. Soms om 8 uur, en dan ben ik wat later op kantoor. Volstrekt conform de arbeidsvoorwaarden. Als ik thuiswerk sta ik soms zelfs wel eens om 9 uur op! ‘

 8. @7: Ik dacht, laat ik ’s geestig zijn. Maar nee,

  Waarom beperk je je nu tot wie je benoemt als “token niggers” ? Had je gedacht dat zij gevrijwaard waren voor het zogenaamd protestantse arbeidsethos, omdat zij niet zo’n achtergrond hebben?

 9. Amstel heeft wel een punt wat die oorlog betreft, want die veldslagen beginnen steevast vlak vóór zonsopgang 😀

 10. @13 beginnen => begonnen? Tegenwoordig zijn er toch geen veldslagen meer? Nu worden toch onschuldige mensen vanachter een computerschermpje gebombardeerd door drones?

 11. Vroegah,

  dat was het probleem bij het tegenhouden van ontruimingen. Iedereen moest eerst uitslapen.

 12. @13 wat als er een veldslag was en iedereen sliep uit .. 🙂 @14 , en gezien het feit dat er een tijdsverschil van 12 uur tussen Afghanistan en de Oostelijke USA krijgen de Afghanen tijdens etenstijd de aanvallen van die vroegopstaande Amerikanen …

 13. Samenvattend: de revolutie slaagt pas uit als die luie donders vroeg (leren) opstaan.

 14. @20 of gewoon laat genoeg opblijven zodat je nét wakker wordt als de tegenstander nog meent van een welverdiende rust te mogen genieten.

 15. @21 voor je baas maakt dat geen verschil , geen ploegen of weekend toeslag in de USA, zelden wisseldiensten ook trouwens , nachtdienst is altijd nachtdienst ..

 16. @16 ik begrijp dat degene die van Aboutaleb een schop onder zijn achterste heeft gekregende Barricaden mogen bouwen en daarna aan de ME vragen om ’s morgens rustig aan te doen totdat ‘luie donders’ zoals JvdHeuvel de barricaden opgaan. Inderdaad aan zo’n revolutie-soldaat heb je niet veel. ((-;

Reacties zijn gesloten.