Kerkelijk Nederland komt op voor Homo’s

gay-pride-flag-738850Vandaag Kamervragen vanuit CDA-hoek, waar ik ze had verwacht van de PVV. Het CDA, u weet wel de partij die vindt dat het oké is homo te zijn maar tegelijk ook ambtenaren de bevoegdheid gunt om homohuwelijken te weigeren en scholen de bevoegdheid gunt homo leraren te weren. Maar ach, dat rechts kabinet lijkt er toch wel aan te komen. Dus lijkt het ook of kerkelijk Nederland bezig is met een waar media offensief. Zie hier.

In de Gay Krant die vandaag verschijnt, verhaalt hoofdredacteur Henk Krol van een voorval tijdens een inburgeringscursus waarbij een homoseksuele cursist wordt gevraagd zijn geaardheid zo veel mogelijk verborgen te houden. “De meeste andere leerlingen hebben een islamitische achtergrond en die hebben het niet zo op homo’s”, laat de inburgeringsdocent weten.

Het CDA wil van minister Eimert van Middelkoop (Integratie) weten of dit vanuit de docent zelf kwam of een wens was van de andere cursisten. Ook vragen Ferrier en Koopmans zich af of een en ander vaker voorkomt. Tot zover de kamervragen die het CDA stelt namens de rechtse vriend PVV. 😆 Interkerkelijk dansen tussen de Homo’s doet de kerk hier.

9 gedachten over “Kerkelijk Nederland komt op voor Homo’s”

 1. Nee die is nu een rechtse hobby geworden ondanks dat link het bevochten heeft heeft rechts ze als makkelijke slachtoffers gevonden voor hun haatpropaganda.
  Net als vrouwenrechten en dierenrechten al is dat laatste dan ook weer wat dubieus want ze hebben weer een hekel aan de dierenrechtenactivisten

 2. Het CDA is niet bepaald “Kerkelijk Nederland”.
  De eerste zogenaamde homohuwelijken zijn juist in kerken gesloten, voordat de Staat (zoals altijd beheerst door het CDA) er grommend en grauwend mee instemde.

  Dat de zogenaamde identiteitspolitiek, een links speeltje sinds pakweg 1975, koren op de rechtse molen is, had van begin af aan duidelijk kunnen zijn. Dus het CDA als homovriend zodra er te scoren valt tegen moslims, niets bijzonders.
  Een hoop moslims nemen aanstoot aan de evolutieleer.
  We wachten af wat het CDA daarvan vindt. 😀

 3. In zijn vooroordelen vastzittende leerkracht , mijn vrouw’s haagse inburgeringsklasje dat voor een meerderheid uit Moslims bestaat heeft een homo als leerkracht , en dat zonder problemen

 4. @jvdheuvel
  Maak je geen zorgen. De echt fanatieke anti-Islamisten hebben doorgaans ook niet zoveel op met iedereen die openlijk niet helemaal hetero is. Vrouwen die hun plaats niet kennen zijn eveneens niet geliefd.

  Homo-emancipatie & vrouwenemancipatie is immers de reden dat Europeanen aan het uitsterven zijn. Het zijn linkse samenzweringen om de Westerse samenleving uit te leveren aan het nieuwe Khalifaat. Linkse mensen haten zichzelf en onze Westerse beschaving nu eenmaal.

  Dat zeggen deze anti-Jihadisten zonder een spoortje ironie.

 5. @5 Het verbaast me dat het CDA zich opeens opwerpt als een partij die opkomt voor homoseksuelen, terwijl de partij homoseksuelen jaren lang in de kou heeft laten staan. Maar ja ik heb het vermoeden dat men nu zijn best doet zo goed mogelijk voor het nieuws te komen nu men eindelijk kan ruiken aan het pluche.

 6. toevoeging @ 6
  Over de ruggen van Moslims en Homoseksuelen.

  @ Nolly

  CDA baseert zijn politiek op de kerk, dus legt u me uit in welk opzicht ze niet kerkelijk zijn.

 7. @sjefke

  het CDA schendt 8 van de 10 geboden dus echt kerkelijk kun je dat niet noemen .

 8. @7 Naked Sjef
  Iedere koe is een herkauwster, maar niet iedere herkauwster is een koe.
  Simple comme bonjour

  Het CDA heeft iets met de Kerk, maar de Kerk is niet het CDA

Reacties zijn gesloten.