Kamervragen over het zomercarnaval

090224_carnaval_aruba_03Sinds gisteren is het beest los. Het zomercarnaval in Roffa City is los gebarsten. Hoogtepunt is de parade van de queens op zaterdag, morgen dus. Korte impressie zodat u niet de hele dag aan een sweety chocos-ijsje hoeft te sabelen om u enigszins te verkoelen. Het zomercarnaval ziet er ongeveer zo uit, alleen in Holland.

Ik ben verbaasd dat er geen Kamervragen zijn de laatste tijd.  Want dit gesubsidieerde boeven- evenement  waar vooral  Antillianen  op af komen daar zou je toch Kamervragen over verwachten? Niet dus. En daar laat de PVV toch wat liggen.

Bij deze dan ben ik bereid te helpen aan de PVV Kamervragen.

1.Beste minister bent u op de hoogte dat er een multiculti flauwekul plaats vindt in Rotterdam gesubsidieerd  door het geld van Henk en Ingrid ?( Zomercarnaval)

2. Beste minister zo ja, hoe vind u het dat de Nederlandse cultuur in gevaar wordt gebracht door dansende mensen uit een boevennest als  de Antillen? ( Quote van Hero Brinkman)

3. Beste minister bent u bereid het zomercarnaval af te schaffen en daarvoor oud hengelen langs de Maas in de plaats te stellen?

4.Beste minister wij horen berichten dat het zwart zal staan van de mensen. Wat gaat u eraan doen om dat voortaan te voorkomen?

5. Beste minister wij horen dat bepaalde kraampjes varkensvlees aan bezoekers van het evenement serveren. Hoe is dit mogelijk?

6. Beste minister wat gaat u doen aan die kraampjes?

7.Beste minister hoe verklaart u dat er weinig oer-Hollandse vrouwen dansen op de wagens.

8. Beste minister hoe verklaart u dat?

Zo genoeg vragen,  mocht u nog wat vragen hebben die u heeft voor de PVV over het zomercarnaval stel ze dan hieronder. 😉

13 gedachten over “Kamervragen over het zomercarnaval”

 1. Waren ze maar zo beleefd dat ze iedere kulvraag begonnen met “beste minister” :mrgreen:

 2. Hahaha Naked Sjef, vermakelijk. Het zijn wel typische GroenLinks vragen trouwens.

 3. Hoezo groenlinks vragen, wij knuffelen. Wij stellen geen vragen. Als jij vragen aan de PVV hebt, ga je gang.

 4. een keer bij zomercarnaval geweest in r’dam

  aanrader; zelfs als je denk dat je het niks vindt

  en wat die kamervragen betreft ; nu is het tijd voor henk en ingrid om hun bek te houden en belasting te betalen

 5. Worden de kosten van de beschadigde heupen van Autochtone Nederlanders die tevergeefs probeerde op allochtone wijze te bewegen , in plaats van te hossen zoals bij echt carnaval hoort , verhaald op het budget van ontwikkelingssamenwerking ??

 6. @6
  Er zal geen budget voor ontwikkelingssamenwerking meer zijn.
  Voortaan moeten ze hun eigen broek cq rieten rokje cq peniskoker maar omhoog houden. Ze hebben nu al veel te lang de parasiet uitgehangen.

 7. @6 Ach arme ziel u kijkt programma’s als “Back to the Rimboe”of zoiets en u gelooft het nog ook. 😆

 8. Dit kabinet steut parasieten

  je weet wel van die mannen die niet werken of weinig werken, voornamelijk het er van nemen op kosten van de hard werkende nederlanders

  topmannen worden deze parasieten ook wel genoemd

 9. @ zwemblaas en daarom zou het echte volk eens op moeten staan, heb namelijk het idee dat we nu zo rijk zijn dat we niet meer weten waarover we moeten zeiken. Het echte volk dat onder het minimum loon werkt daar komen de PVV, CDA en VVD niet voor op. Raar dat dat die mensen zich niet laten horen. De partijen zijn wel bereid op te komen voor de middenstanders die een 2e auto willen.

 10. Ik zie het zomercarnaval al jarenlang (bijna) langs m’n raam komen. Heb het nou wel gezien hoor. Morgen weer de pis uit m’n portiek spuiten. Dat is overigens hetzelfde recept als de Dance Parade.

Reacties zijn gesloten.