Het Volk spreekt. Nationaliteit Tanja Nijmeijer afnemen!

aaaarghhh

Het Volk heeft gesproken en het Kabinet KKK lijkt in de maak. Niet alleen van Nederlandse Marokkanen die in de fout gaan dient het Nederlanderschap ontnomen te worden. Ook geboren Nederlanders kunnen hun borst nat maken.  Eerst beginnen bij Tanja Nijmeijer.

De reacties van Het Volk onder een telegraafbericht.

dacht ze daar uit vrije wil naar toe gegaan is. Denk dat ze dan ook maar op de blaren moet zitten, voel er feitelijk niet voor dat ik daar weer belasting voor moet ophoesten. Als ze hulp nodig heeft dan graag door de familie te betalen. Trouwens is ze nog nederlandse want volgens de wet had je toch om de zoveel jaar moeten aangeven dat ze nederlandse wilde blijven. Dus bij overrtreden der nederlandse wet, nationalitieit kwijt als je in ander leger (criminele organisatie) zit

henk, Oss  | 18:04 | 01.08.10

Een terroriste dus. En dus geen Nederlandse meer want een ider die in vreemde krijgsdienst gaat verliest automatisch het Nederlanderschap. Dus geen traan om laten en gewoon daar laten. Ze weten er daar wel weg mee als ze haar vangen.

Terror is terror, Diemen  | 18:43 | 01.08.10

Snap niet dat er zoveel symphatie is voor dat mens. Ze is gewoon lid van een uiterst moorddadige drugsbende onder het mom van vrijheidsstrijders. En aangezien ze zich heeft aangemeld bij een buitenlandse krijgsmacht is ze ook geen Nederlandse meer.

theu, venlo  | 19:13 | 01.08.10

Typisch gevalletje van terrorist. Zo’n links ideaal loeder dat denkt zich alle te kunnen veroorloven om het gelijk te halen. Typisch links dus. Nou we zien je wel weer voor een vuurpeloton.W. de Vries, Weesp  | 19:23 | 01.08.10

Zij is geen Nederlands meer wand ze is in dients van een vreemde mogendheid

Scotty, k  | 19:41 | 01.08.10

Begrijpt u me niet verkeerd. Ik heb weinig sympathie voor mevrouw Nijmeijer. Ik zie niks in de FARC. Ze richten meer schade aan op het continent Zuid-Amerika dan dat ze goed doen.  Ik vraag me alleen af waar onze morele waarden zijn. Hebben we niet nog zoiets als de rechtsstaat meer? Of mevrouw nog leeft weet de Nederlandse overheid volgens mij nog niet eens. Maar Het Volk eist al bij voorbaat dat haar nationaliteit afgenomen moet worden. Zonder dat ze voor de rechter heeft gestaan. En als het kan moet ze ook nog voor het vuurpeloton.

29 gedachten over “Het Volk spreekt. Nationaliteit Tanja Nijmeijer afnemen!”

 1. Hebben jullie al het bericht over Jörg Haider gelezen? Die heeft 45 miljoen in Lichtenstein geparkeerd :mrgreen:
  En dan vooral het commentaar Ik ben nog steeds bedroefd over zijn dood. Een politicus met visie. Heel erg spijtig dat hij niet zijn volledige programma heeft kunnen uitvoeren. Hij wordt nog steeds enorm gemist
  barbara, Duisburg | 18:55 | 01.08.10

  Werkelijk zou randdebielschap besmettelijk zijn??? 😆

 2. Sinds Nederland niet meer neutraal is maar lid van de NAVO en af en toe militair klust voor de VN is het verbod op krijgsdienst voor een vreemde mogendheid een dode letter geworden. En de FARC is niet eens een mogendheid.
  Ik zag de kop over ene Tanja op de nieuwssites en voelde mij meteen erg moe (dat belooft wat, het weekeinde is nog niet eens om). Moet ik een zekere Tanja kennen? Ik ken twee Tanja’s, maar die werden niet bedoeld.
  Is deze T. zo iemand als Yolanthe (ook iemand die je moet kennen blijkbaar)?

  Maar nu ben ik op de hoogte, 😕 bedankt.

 3. dat is een Nederlands meisje dat zich heeft aangesloten bij de FARC omdat ze niet tegen het onrecht schurkenstaat Colombia kon.

 4. Ook nog voor het vuurpeloton staan, terwijl er geen rechter aan te pas is gekomen. Het Volk is er trouwens zelf nog niet uit wat ze nou precies is, een terrorist, vrijheidsstrijder,een Nederlander in vreemde krijgsdienst, u noemt maar het kan allemaal.

 5. Ow komop zeg, de Telegraf is niet ‘het’ volk, en al helemaal niet de reaguurders aldaar :mrgreen:

 6. Jawel die noemen wij hier Het Volk. Wel een beetje het jargon van de site begrijpen eej.

 7. Daar speel je dan mooi de bruine club mee in de kaart 😛 HET volk heeft gesproken, aldus Wilders bij het voorlezen van de Telegraf.

 8. Ja je bent niet de eerste die zegt dat wij met onze website de bruine club in de kaart spelen. 😆

 9. Al jaren word toegestaan dat er Nederlandse Joden en Philo-semieten in het Israelische leger dienen of helpen Palestijns land te bezetten door in kibbutzes te werken , ook De-nationaliseren die hap … en Wilders natuurlijk met terugwerkende kracht

 10. Tsja, verder is er weinig inhoudelijks over te zeggen, een figuur die passievol in de ellende van de Farc (al lang niet meer wat het bij oprichting geweest is) wordt meegesleept en andere vreemde figuren die vervolgens door een idiote plaatsvervangende schaamte menen dat het onmogelijk een ‘echte’ Nederlandse kan zijn.

 11. @ salut:
  Ziet u wel, inhoudelijk reageren is dus mogelijk. U onderschat uzelf. Maar wat vindt u ervan dat ze zonder schaamte al voor het kanonschot moet?

 12. @Sjef, wat interesseert mij de mening van dat reaguurvolk op de Telegraf nou, da’s extreem rechts en wordt selectief door de Telegraf een hand boven het hoofd gehouden. Kwalijk, maar een inhoudelijke discussie alhier kan je alleen verwachten indien er zich een paar pientere bruinhemden aandienen. En die zijn schaars.

 13. Ze kunnen wel inhoudelijk discussieren, maar alleen over de onderwerpen waar ze zelf over willen discussieren. Daar komt die on topic regel hier op de site ook vandaan. Dat blijkt echt een onneembare horde voor ze te zijn. 😆

 14. @jvdheuvel, ja ik zag dat jullie de hele banlist onlangs hadden schoongeveegd, dat mag ik wel. Nieuwe ronde nieuwe kansen, ook voor de grootste nitwit.

  Maar goed, nu dwaal ik ook af naar off-topicness 😉 Ik duik er maar eens in. M’n duimen omhoog voor jullie werk en nog excuus indien ik teveel off-topic ben gegaan, ik zal me gedragen :mrgreen:

 15. Mijn sympathie voor Tanja Nijmeijer is vrijwel nihiel. De FARC maakt gebruikt van kindsoldaten. Dat is al vrij lang bekend. Ik betwijfel of Nijmeijer zich heeft ingelezen voor ze het Vliegtuig naar Zuid-Amerika pakte. Als ze daar wordt gepakt mag ze haar straf wat mij betreft geheel in Columbia uitzitten.

  Daarmee ben ik het nog niet met de Telegrof reaguurders eens. Tegenwoordig denkt iedereen veel te makkelijk over het afnemen van staatsburgerschap. De regel over vreemde krijgsdienst is terecht veel specifieker dan veel mensen denken.

  Rijkswet Nederlanderschap 15E
  Het Nederlanderschap gaat voor een meerderjarige verloren: indien hij zich vrijwillig in vreemde krijgsdienst begeeft van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel tegen een bondgenootschap waarvan het Koninkrijk lid is.
  1) De FARC vertegenwoordigd geen staat
  2) De FARC vecht niet tegen Nederland of de EU of de NAVO.
  Dit is een interne Colombiaanse aangelegenheid. Nijmeijer had daar buiten moet blijven en nooit lid moeten worden van deze misdadige club, maar er is geen aanleiding om haar staatburgerschap af te nemen.

 16. Sofia van der Linde Schreef:

  Mijn sympathie voor Tanja Nijmeijer is vrijwel nihiel. De FARC maakt gebruikt van kindsoldaten. Dat is al vrij lang bekend. Ik betwijfel of Nijmeijer zich heeft ingelezen voor ze het Vliegtuig naar Zuid-Amerika pakte. Als ze daar wordt gepakt mag ze haar straf wat mij betreft geheel in Columbia uitzitten

  Het Farc is een verzetsbeweging , ook hier in Nederland maakte het verzet ( het ielepiele beetje wat er was ) gebruik van kinderen .. En niet alleen als koeriers …

  Het probleem is dat alle info die we krijgen over de situatie aldaar via rechtse of van rechtse , meest Amerikaanse ,media komt , dus hebben we ons nieuws van lui die 100% op de hand van de tegenstanders van het FARC zijn .. Niet echt betrouwbaar , helaas wel tegenwoordig de situatie bij alle vijanden die gecreeerd worden ..
  Zelfs betrokkenheid bij media die een ander geluid laten hoor , zoals Press TV over Iran , word, zoals in het geval Ramadan te zien was, keihard afgestraft ,,

 17. Is het probleem ook niet dat de reacties van de reaguurders veel te serieus worden genomen?
  Je hebt het cliché van de journalist die voor het eerst in een vreemde stad is, waar hij (meestal een hij) geen mens kent, en dan in gesprek raakt met de taxichauffeur. Die ene taxichauffeur is dan ‘de stem van het volk’.
  Zijn we niet te veel bezig de staart van smerigheid die onder veel krantenstukken hangt, als een soort waarheid aan te nemen?

 18. @23 Daphne
  Het nare en rare is dat die stem des volks vroeger keurig geweigerd werd door de redactie van de ingezondenstukkenrubriek. Overigens waren dat toen niet alleen de sgeltparteien van de beroebsantiesemiten en -mohameddanen. Ook goedgeïnformeerde goedgeformuleerde stukken werden bijna per definitie wegens plaatsgebrek afgewezen.

  Ik denk dat “we” nog steeds moeten bekomen van de vrijheid die het schorriemorrie heeft gekregen om zich als schorriemorrie te uiten.

  En samen zijn ze al gauw goed voor ten minste 55 zetels. De waarheid van meer dan een derde van de echte Nederlanders.
  Hoe leg ik het uit aan mijn vrienden v/m in den vreemde?

 19. jvdheuvel Schreef:

  Wat wil je dan doen? Het Volk doodzwijgen?

  Ik had meer gedacht aan een ruilbeurs in Geleen .. Linkse Limburgers inruilen voor Volendammers , Duindorpers , Spijkennissers .. en daarna ten zuiden van Geleen een muur die doorloopt langs de Brabants -Limburgse grens …

 20. Je hoeft niets te doen want Tanja Niemeijer komt nooit meer uit de klauwen van haar moordende vriendjes.
  Zij heeft zelf voor dat ongemak gezorgd, als volwassen zijnde..
  De FARC is een organisatie dat bestaat uit ontvoeringen verkrachtingen en moorden, en daar doet Tanja Niemeijer uitbundig aan mee
  Ik heb geen medelijden met haar, want ze is er vrijwillig naar toe gegaan..
  Oja ik heb gehoord dat zij een andere commandant heeft gekregen, zal ze wel promotie gemaakt hebben met haar handelingen……..

 21. @ Jvdheuvel, er is een minimale nuance, ongeveer in de orde van grootte van – laten we zeggen – de breedte van de snorhaar van een pasgeboren wit Maarten ’t Hart laboratoriumratje, tussen de reacties ten aller tijde heel erg serieus nemen en HET VOLK doodzwijgen.

  ’t is schorriemorrie, @nolly zegt ’t ook.

  Kunnen we niet de meest extreme reacties buiten mededinging plaatsen? Net zoals bij het jureren van het kunstrijden, daar worden het hoogste en het laagste cijfer niet meegerekend, zodat het cijfer van een jurylid dat een statement wil maken of zijn landgenoten wil voortrekken, eruit ligt. De meest idiote reacties tellen gewoon niet meer mee bij wat HET VOLK vindt. (Nu levert al dat kijken naar het kunstrijden op de Olympische Spelen alsnog iets nuttigs op.)

Reacties zijn gesloten.