De rechtsstaat versus @MaximeVerhagen en Rutte

Nog maar eens over die rechtsstaat, je weet wel dat vehikel dat as we speak door een “kongsi” (gebruik ik dat bruinrechtse woord ook eens) van patjepeeërs, parvenuen en proleten door de plee gespoeld wordt. Trouw heeft er ook een commentaartje over:

''Voor 1 juli een nieuw kabinet''
''Voor 1 juli een nieuw kabinet''

CDA-leider Verhagen deed wat hij had beloofd: geen concessies aan de beginselen van de rechtsstaat. Vast staat verder dat verkiezingswinnaar Rutte (VVD) zich over deze principiële uitgangspunten in stilzwijgen heeft gehuld. Te hopen is dat hij straks als minister-president de rechtsstaat fermer verdedigt. (Trouw)

Nog fermer? Ik zou het iets anders willen verwoorden: Mark Rutte is gewoon een laf hypocriet stuk vreten. De rechtsstaat is bij dit sujet en zijn roedel PVV proleten net zo veilig als bij mij thuis een rol pleepapier na een pan bedorven chili.

5 gedachten over “De rechtsstaat versus @MaximeVerhagen en Rutte”

  1. Maarten ’t Hart zondagavond in Zomergasten, na een vernietigend commentaar op D’66, omdat Laurens-Jan Brinkhorst verantwoordelijk was voor het ‘volstrekt onnodig’, weerzinwekkend en massaal ruimen van runderen i.v.m. de MKZ-crisis: ‘Dan kan je nog beter stemmen op de PVV van Proleten, Vampiers en Vreemdelingenhaters; dan weet je tenminste dat je belazerd wordt.

  2. Het is twaalf uur op de eerste naamdag van de maand, dus de sirenes worden getest, maar het enige wat mij te binnen schiet is: de formatie zal zeker zijn gelukt. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.