Hoe Henk en Ingrid hun eigen verafschuwde 24-uursluier aan een kamermeerderheid hielpen

In De Pers een interessant artikeltje over de moeilijkheden die Henk en Ingrid tegemoet gaan dankzij het kabinet wat die zelfde Henk en Ingrid momenteel zo bejubelen, citaatje:

De PVV vindt dat de zorg de afgelopen kabinetsperiodes ‘gekweld’ is door voortdurende stelselwijzigingen, die er zelfs toe zou hebben geleid dat de verguisde ’24-uursluier’ het toilet heeft vervangen. Maar uit wiens koker kwam die liberalisering ook alweer? CDA-minister Ab Klink en zijn VVD-voorganger Hans Hoogervorst. (De Pers)

Zie ook: Henk en Ingrid gaan betalen voor hun ongeinformeerde achterlijkheid en De contouren van een anti-Henk en Ingrid kabinet.

P.S.; we hebben Rutte trouwens ook al een tijdje niet meer horen roepen dat de PVV zo’n vreselijke linkse partij is. We horen hem nu alleen nog maar over “rechts, rechts, rechts” 😆

7 gedachten over “Hoe Henk en Ingrid hun eigen verafschuwde 24-uursluier aan een kamermeerderheid hielpen”

  1. Yep en ze zullen die 24 uurs luier 48 uur moeten dragen omdat ze weigeren “hoofddoekjes aan hun bed toe te laten ” Dus waaraan herkennen we straks de PVV bejaarde ? aan de zoet weee lucht van open bedzweren .. ( en het niet aflatende gekanker maar dat was al zo vóór Bruin 1 …)

  2. ik heb nog nooit één hoofddoekje aan “het bed” gezien.
    Anders dan dat ze met hun hele 40 koppige familie in eens op bezoek kwamen en dan de hele afdeling op de kop zetten.Trouwens hoofddoekjes mogen van hun fascistische ideologie helemaal geen mannen wassen, daar zorgt hun achterlijke eega,grootvader,vader,schoonvader, broer, schoonbroer,oom,oudoom,neef of achterneef wel voor.

  3. Maar ok ook deze recidivist staat weer op de lijst. Tot de volgende amnesty in 2011 of zo.

Reacties zijn gesloten.