Homo-Wilderofielen krijgen het moeilijk met de Duitse GWIFA-partner

Als Henk en Ingrid een homofiele zoon hebben en ze schrijven de jongen in bij de Wilders-Jugend van Hero Brinkman in, als die er ooit komt, (JOEHOE, Hero! Waar bèn je nou???), nou, dan krijgen ze wel wat te stellen met de nieuwe Duitse GWIFA partners van de PVV.

Jos, laten we hem “Jos” noemen, krijgt het niet zozeer te stellen met Spanjolen of Turken, maar met de uitgelezen partners van Leider Geert Wilders himself.

Stephan is een gezonde Duitse sportleraar uit Bergisch Gladbach in het Ruhrgebiet. Het plaatje is geschoten, zo beweert “Politically Incorrect” (PI), op 13 juli in Den Haag. PI specialiseert zich in Islam-bashing. Het is een veelbezochte Duitstalige blog, die door onbekende financiers vanuit een site in Nevada (USA) wordt gerund. Stephan Herre, de oprichter ervan, beweert, dat hij er niets meer mee te maken heeft. Desondanks, was Herre een van de belangrijkste sprekers bij de manifestatie voor de Nederlandse ambassade in Berlijn in maart van dit jaar, waar het gold, het haatzaai-proces tegen Wilders voor te stellen als een politiek proces van “links” tegen een onvervaard strijder voor het vrije woord (en tegen de Islam).

Hierboven zie je een statiefoto van Geert Wilders met zijn Duitse partner, Stephan Herre. We linken PI niet zo maar aan Wilders. PI is de èchte organisator van Wilders’ voorgenomen optreden op 2 oktober in Berlijn. Zelfs “Bild”, het grote zusje van De Telegraaf, spreekt schande van de Hollandse kaaskop, die met behulp van foute vrienden in de Duitse hoofdstad zou komen provoceren. Het Berlijnse ex-CDU gemeenteraadslid Stadtkewitz, die mee op de foto mocht, is een vrij machteloos randverschijnsel.

Wilders’ GWIFA-move is interessant voor Nederland, in de zin van: “Zeg mij wie uw vrienden zijn, dan zal ik zeggen wie u bent!” Herre en zijn PI blog gaan een paar stapjes verder in het rechts-extremisme, dan wat Wilders in Nederland tot nu toe heeft durven vertonen.

De blog van deze stiekeme (“klammheimliche”) racist en blanke suprematist, genaamd Herre, verklaart zich “pro-israelisch” en “pro-amerikanisch”. Dat laatste is erg naar de achtergrond verschoven, sinds de USA een nieuwe president hebben gekozen. Zelfs de blog-banner is op dat moment van kleur verschoten:

Zo was de kop tot eind 2008, met Amerikaanse vlag. En nu, zonder:

PI beroemt zich er ook op, dat het commentaren “filtert”. Geen racisme of discriminatie in de commentaarrubrieken, zegt PI.

Het bescheidenste wat men over PI kan zeggen, is, dat die filtering wel èrg “locker” is. Met andere woorden: Herre c.s. laten de vaste en losse commentatoren in de meeste gevallen hun gang gaan. Nazi-nostalgie, puur racisme, blanke suprematie – ze vieren hoogtij in de commentaarrubrieken bij de dagelijkse posten op PI. Maar laten we ons niet verdiepen in de krochten van het gefrustreerd nazidom en een staaltje demonstreren van de homohaat, waarin de PI-commentatoren zich van hun redaktie mogen uitleven.

Naast een aankondiging van Wilders’ GWIFA-rede in Berlijn  van 2 oktober, valt PI de Berlijnse burgemeester (SPD) Wowereit aan, omdat hij zich niet genoeg met een of andere geallieerde  herdenkingsdienst voor gevallenen uit de 2e wereldoorlog zou engageren. Volkomen onterecht, want Wowereit die met steun van zowel Die Linke als de CDU regeert, is alles andere dan een revolutionair. Je zou hem binnen de SPD op de rechtervleugel plaatsen. Maar de man is Schwul!!, Homosexueel!!

(Bild Zeitung ziet optreden van Wilders met dissidente CDU-er in Berlijn niet zitten.)

De uitgelokte homo-bashing bij PI: Alsof de Sharia al ingevoerd was in Duitsland!

De PI-redaktie geeft een klammheimliche voorzet, en het PI-Kommentariat weet wat hem te doen staat.

Een paar voorbeelden, verzameld op de PI webseite door anti-haat-blogger Politblogger (Dietmar Näher):

PI über Wowereit: ‘Schwuchtel im Gulag’

Proleten Inside (PI) über den Regierenden Bürgermeister von Berlin, Klaus Wowereit:

#1 monsignore (26. Jul 2010 11:18

Halts Maul PO-Breit fettich.

diese schwuchtel würde heute im gulag sitzen, wenn die amis nicht gewesen wären.

Vertaling: Hou je mond, open achterwerk!

Dit homo’tje zou op dit moment in een concentratiekamp zitten, als de Amerikanen er niet zouden zijn geweest.

#3 islamistmuell (26. Jul 2010 11:26)

[…]in worms gabs auch so ein deutsch amerikanisches fest und man fühlte sich auch sicher-weil die mp keine halbe sachen machte.da wurde erst geküppelt und dann ab zum deutschen beamten übergeben.

pobereit wäre da gut aufgehoben.

Vertaling: In Worms was er ook zo’n duits-amerikaans feest en men voelde zich ook zeker, omdat de MP (Militaire Politie) er geen gras over liet groeien. Eerst werd er flink geknuppeld en vervolgens overgegeven aan Duitse ambtenaren.

“Pobereit” zou daar goed zijn opgeborgen.

#6 baden44 (26. Jul 2010 11:33)

Noch genehmer wäre Wowi ein Homo-Jahrmarkt …

Vertaling: “Wowi” zou een Homo-jaarmarkt nog leuker hebben gevonden…

#11 Chessie (26. Jul 2010 11:50)

Pobereit lässt sic lieber auf Schwulen-Paries feiern …

Vertaling: Pobereit laat zich liever verwennen in de homo-slokdarm …

#15 Chessie (26. Jul 2010 11:59)

#4 Smithers (26. Jul 2010 11:28)

‘Mit Verlaub Herr Wowereit, Sie sind ein Arschloch!’

Nun ja das stimmt … und das stellt er jeden Tag zur Verfügung.

Vertaling: #15 Chessie citeert #4: Neem me niet kwalijk, mijnheer Wowereit, maar u bent een Kontgat!

Chessie: “Ja dat klopt… en dat stelt hij dagelijks beschikbaar.

#16 Ausgewanderter (26. Jul 2010 12:01)

[…]Immerhin sorgt die Schwuchtel […]

Vertaling: […]Maar nog aldoor zorgt de janet […]

#31 MosheDayan (26. Jul 2010 13:01)

Die meisten Schwuchteln sind eben nur in der Gruppe stark – alleine können die ihre meist unsachlichen Äußerungen nur mit Anwälten wieder wettmachen…oder es versuchen.

Große Klappe, nichts dahinter … warum können solche Leute/konnte der nicht einfach zur Loveparade gehen …

Vertaling: De meeste tantes zijn alleen maar in groepsverband sterk – alleen gelaten, kunnen ze hun meestal onzakelijke uitingen alleen met behulp van advokaten hard maken…of dat proberen.

Grote mond, niets daarachter … waarom kunnen zulke lieden/kan hij/ niet gewoon naar de “Love-Parade gaan … (De Love-Parade is het Berlijnse Techno-feest waar hetero- en homo-deelnemers jaarlijks welkom zijn, HR).

#38 Fieberglas (26. Jul 2010 14:30)

Wie der Herr, so’s Gscherr. Ich hab gewiß nichts gegen Schwule, aber so Betroffenheitsberufsschwuchteln aka Homonazis wie Umvolker Beck oder Powereit lassen meinen Puls in die Höhe schnellen.

Vertaling: De heer is meester van zijn bedoeningen. Ik heb absoluut niets tegen Homos, maar zulke gevoelsberoepstantes, oftewel Homo-Nazis zoals “Umvolker Beck”*) of “Powereit”, geven me een hartinfarct.

*) Volker Beck is een belangrijke Groene politicus, die bij voorbeeld in 2008 in een TV-debat gehakt maakte van Udo Ulfkotte, een journalist die na 2001 Moslims van alles de schuld geeft. Beck is ook homosexueel. Van Ulfkotte zijn de sexuele voorkeuren niet bekend. (Zie de Ulfkotte-Dokumentation in Huibslog).

#49 7berjer (26. Jul 2010 18:17)

Tja, uns Wowi hätte anstatt dieses Rummels, mit der imperialistischen Westernstadt, durch welche die Petticoat Girls & die Stetson Boys, aus den Reinickendorfer Westernclubs flanieren, halt lieber Onkel Toms Hütten im Obama Style. Da könnte man ja auch sooo feine Darkrooms einrichten, mit sooo knackig- braunen Negerpopos, da würde der rosarote Wowi sogar zur Eröffnung antanzen, ganz pobereit.

Vertaling: Tsja, onze lieve Wowi zou eigenlijk liever, in plaats van dat gedoe met de imperialistische westelijke stad, waardoorheen de Petticoat Girls en de Stetson Boys paraderen, een Negerhut van Oom Tom hebben in de stijl van Obama. Daar zou men zoooo fijne darkrooms inrichten kunnen, met zoooo knettergekke bruine neger-achterwerkjes, daar zou de roze-rode Wowi een dansje maken bij de feestelijke opening, helemaal “pobereit”**).

**) Po-bereit (Wiki-Pedia):

 • Und wenn der Pobereit noch so schreit, wir machen ihm den Popo weit!
 • Der Wowereit der Wowereit, der hält schon seinen Pobereit.

#57 Total meschugge (26. Jul 2010 20:16)
Das einzige, was den Kommunistenlecker interessiert, ist ein schwul-lesbisch-ökologisch-islam-integratives Multikulti-Fest.

Vertaling: Het enige wat deze communistenlikker interesseert, is een homo-lesbisch-islam-integratief multiculti-feest.

)#56 ComebAck (26. Jul 2010 20:05)
Wann hält der endlich mal die Fresse?? muss den jeder seinem kranken Geschmack folgen?

Vertaling: Wanneer houdt die man nu eindelijk zijn mond?? Moet dan iedereen zijn zieke voorkeur volgen?

—————————————-

Ik denk zo, dat Het Vrije Volk hier nog wat van zou kunnen leren.

Wilders’ Duitse partner Stephan Herre ziet er blijkbaar geen been in. We meldden al op Krapuul, dat de “beveiligingscommissaris” van het Vlaams Belang, Bart Debie, dergelijke anti-homo kreten uitte op de stichtingsbijeenkomst van de oud-nazis met hun anti-islam club in het stadhuis van Schöneberg in Berlijn.

Met groot applaus van de aanwezigen, welbemerkt.

Maar wat doet Wilders met deze “trouble-fête”? Homo-bashing door marokkaanse jongetjes is één van zijn core business assets. Homos zijn akkoord bij Geert. Geert is een held voor veel homos. Kan Geert toelaten, dat zijn eerste en belangrijkste GWIFA partner, PI, toelaat dat homo’s worden gediscrimineerd als ware de Sharia reeds ingevoerd?

Homos van Nederland: Vraag Geert uitleg! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald! Laat die smerige stiekeme homohaters vallen. Wees Michiel de Ruyter, wees Willem de Zwijger, en laat die homophobe bondgenoten … zwijgen!

En Henk, Ingrid, en Anja ook: Denk om Jos! Gaat Jos straks met de Wilders-jeugd mee naar Berlijn op 2 oktober? Zeg hem dan, goed op te passen met die homohaters van PI!

Voor Wilders is de homo-issue slechts één uit velen om de Moslims verdacht te maken. Als zijn fundi-christelijke en suprematistische Duitse bondgenoten niets willen weten van homos en lesbiennes, dan laat hij ze vallen, die homos.

De enigen die om Jos geven, zijn de mensen van Krapuul!

De verstandige PVV-stemmer, leest naast De Telegraaf, ook Krapuul.

9 gedachten over “Homo-Wilderofielen krijgen het moeilijk met de Duitse GWIFA-partner”

 1. er bestaat geen islam-bashing, WEL moslim-bashing.

  DAT is strafbaar.

  Krapuul, ontken het zelf niet en hou het strafbaar, wat islam-bashing NIET is en moslim-bashing WEL!!!

 2. Eerst moet goed vastgesteld worden wat “islam” betekent. Het bashen van ideeën is inderdaad niet strafbaar. Maar zoals de term “islam” gebruikt wordt gaat het lang niet altijd over ideeën maar is het hate speech in vermomming.

  Wat bedoelt Wilders b.v. wanneer hij zegt dat 9/11 een misdaad is die gepleegd is door “de islam” ? Een set ideeën pleegt geen misdaad, dat doen mensen. Wilders zegt dus: niet Mohammed Atta en zijn kornuiten zijn verantwoordelijk, nee het zijn de ideeën waardoor ze bezield waren die schuldig zijn. En wanneer hij die ideeën “dé islam” noemt zijn meteen alle moslims medeschuldig, want die zijn ook aanhangers van die ideeën. Er is geen andere definitie van “moslim” dan “aanhanger van de islam”.

  Ook wordt “islam” in verband gebracht met alle narigheid van individuen die oorspronkelijk uit moslimlanden komen. Dat is net zoals de opmerking van Wilders verre van onschuldig. Wanneer b.v. wordt gesteld dat Marokkaanse jongens oma’s beroven en homo’s in elkaar slaan vanwege de islam (dus omdat ze moslim zijn), wat zegt dat dan over andere moslims ?

  Van het onderscheid “islam”/”moslims” wordt handig gebruik gemaakt door extreem-rechts tegenwoordig maar het is vrij makkelijk om daar doorheen te prikken.

 3. Daarom is het altijd wel goed om even Auschwitz als hoogtepunt van de joods-christelijke beschaving te vermelden om de zwetsers de consequenties van hun kletskoek in de maag te splliten.

 4. Zeggen dat de zgn. joods-christelijke beschaving tot Auschwitz heeft geleid is net zo kwaadaardig als zeggen dat de islam 9/11 heeft veroorzaakt.

 5. Je zult mij niet over joods-christelijke beschaving horen, uiteraard. Die hebben de Moderne Ideologen uitgevonden. Balkenende heeft er ook altijd zijn mond van vol gehad. Dit was de tegenspraak die zij nooit gehad hebben.

  Ik zal ook “het christendom” of “de christelijke beschaving” niet aansprakelijk stellen voor Auschwitz.

  Max Horkheimer, uit: Die Juden in Europa: “Wie niet over het kapitalisme wil praten dient ook over het fascisme te ziwjgen.”

 6. Inderdaad is, zoals Nolly en Jos zeggen, “Islam-bashen” eigenlijk een stiekeme manier van “moslim-bashen”. Dat komt bij de PVV goed aan het licht, als ze in hun verkiezingsprogram schrijven, dat mensen met “islamitische wortels” eigenlijk (potentieel) crimineel zijn, totdat het tegendeel bewezen is. (Voorstel tot wijziging van Artikel 1 van de Grondwet).
  De schandelijke “gedoog-verklaring” van de drie formerende partijen doet trouwens ook net alsof de heren alleen een filosofisch verschil van mening hebben over “de” Islam (die evenmin bestaat als “het Christendom). Men gaat welbewust volledig voorbij, aan het feit, dat Wilders met de Islam bedoelt: mensen met een moslim-achtergrond. Dat zijn 800.000 Nederlandse ingezetenen!

 7. En nog even een kleine correctie: De “Love Parade” is NIET het Berlijnse techno-feest, maar de schrijver verwijst naar de rampzalig verlopen Love Parade in Duisburg. Het is dus een weinig subtiele verwijzing naar de doden die daar gevallen zijn.

Reacties zijn gesloten.