Poetin voorbereid om zich te laten piepelen door Rutte

Terwijl Rutte verzint wat ie gaat zeggen neemt Poetin een frisse duik.
Terwijl Rutte verzint wat ie gaat zeggen neemt Poetin een frisse duik.
Vandaag komt Rutte voor de verandering eens uit zijn duistere holletje want er komt hoog bezoek: Vladmir Poetin. Omdat eigenlijk iedereen wel weet dat Poetin een brute dictator is, is Rutte verplicht om daar iets van te zeggen. Maar óndanks het feit dat Poetin een brute dictator is, is het natuurlijk wel een bevriend staatshoofd. Daarnaast is hij de baas van een superbelangrijk reuzenland en is Rutte de baas van een soort Efteling met een vlaginstructie voor Koning Pils. Dus die zal zich niet echt onder tafel laten lullen door Rutte. Wat ook grappig is, is of we te weten zullen komen waarmee hij eventuele kritiek van Rutte zal pareren, want Poetin schijnt zich altijd goed voor te bereiden als hij op bezoek komt.

‘Rusland heeft gekozen burgemeesters, Nederland niet’, zei Poetin november 2005 toen premier Jan Peter Balkenende het had gewaagd hem toe te spreken over het gebrekkige functioneren van de democratie in Rusland (vK)

LOL. Zie je het voor je?

8 gedachten over “Poetin voorbereid om zich te laten piepelen door Rutte”

 1. Gniffel, al kwam de duivel zelve op bezoek, kon het nóg leuk worden…
  O ja en ‘baas van een soort Efteling met vlaginstructie voor Koning Pils’…geweldig.

 2. 😆

  “is Rutte de baas van een soort Efteling met een vlaginstructie voor Koning Pils.”

  😆

  “‘Rusland heeft gekozen burgemeesters, Nederland niet’

  😆

 3. burgemeesters worden aangesteld door de Commissaris van de KONING in overleg met de politieke situatie.

  Sinds WA de Vader des Vaderlands is en een vader het beste voor zn kinderen wil ia alles wat PA zegt en doet OK.

 4. Poetin heeft gebleerd over een partij waar geen vrouwen in kunnen komen hier in Nderland. en euh iets met sites voor pedofielen ………….. Rutte heeft schijnbaar zijn soep nie helemaal opgegeten trouwens

 5. @3, “Sinds WA de Vader des Vaderlands is en een vader het beste voor zn kinderen wil ia alles wat PA zegt en doet OK.’

  Precies wat Stalin altijd zei -Vader weet het beter.
  Wat democratie?

 6. Onze Beatrix liet zich ook weer van haar beste kant zien. Het is toch wel erg leuk om te zien dat onze ex-queen zonder problemen de hand schud van een Poetin.

  Maakt namelijk ook niet uit ze hebben beide namelijk smerige met bloed besmeurde handen.

  Rutte een fan van Thatcher, Reagan en Wiegel. 3 ECHTE Sinterklazen die graag het geld van andere verspilden met nutteloze oorlogen, obscure bedrijven en neo slaven handel.

  Rechts weet zelf ook wel dat iedere dictator Stalin, Hitler, Reagan, Bush, Tatcher, Berlusconi etc…. rechts doen en denken. Wetenschap, millieu, duurzaamheid, toekomst, eerlijkheid, fatsoen en medemenselijkheid is en was hen vreemd.

  2 mensen debateren op Neerlands TV.

  Een gladde angstzaaiende autoverkopert zonder fatsoen vs een ietwat onhandige man met woorden maar vooral verbaasd over de vele leugens van de ander staan daar tegen over elkaar.

  De een is zogenaamd voor werkend Nederland en de ander staat werkelijk zij aan zij te demonstreren als er weer eens massaontslagen zijn en zichtbaar ontroerd door de wantoestanden van al die jaren rechts beleid.

  Toch kiezen er velen voor de leugenaar zelfs als het volkomen in hun eigen nadeel zal uitpakken en ook al gaande is.

  Wat is dat toch ? Zoals ik de holocaust niet kan bevatten kan ik ook niet dat soort gedrag niet bevatten. Ik snap het niet….

  Het vrije Westen heeft altijd de mond zo vol van normen en waarden maar doen wel lekker zaken. Geld is geld.

Reacties zijn gesloten.