God haat homo’s

Al wat je nodig hebt om 300.000 Fransen op de been te krijgen, is het legaliseren van het homohuwelijk.

En een beetje christen loopt natuurlijk mee met die protestmars. Want God haat potten en bruinwerkers. En goede christenen haten potten en bruinwerkers. Want potten en bruinwerkers zijn vies. Wat ze doen is smerig. En zo heeft God het nooit bedoeld. Liefde is uitsluitend bedoeld tussen man en vrouw. Homo zijn is een ziekte. Pervers. Moet uitgeroeid worden. Omdat homo’s niet weten wat echte liefde is. Dus moet het homohuwelijk verboden worden. Omdat homo’s niet weten wat echte liefde is.
God is liefde, wij geloven in God, wij weten wat liefde is. En daarom haten wij homo’s.

11 gedachten over “God haat homo’s”

 1. Op dit soort domme reacties kan je natuurlijk wachten, c’est le ton qui fait la musique.

 2. Wedje leggen, dat de helft van hen nog nooit over hun eigen sexuele geaardheid heeft nagedacht. En dat er een fors aantal tussenzit, die homosexueel zijn?!

  Makkelijk winnen voor mij, inderdaad.

  300.000 Franse debielen die liefde ontkennen. Het wachten is tot ze bij Petrus aan de poort kloppen.

 3. Het wekt enige verbazing natuurlijk maar we moeten niet vergeten dat lange tijden zijn de Fransen die tegen onze losse drugsbeleid waren en beschouwden elke Nederlander als potentieel drugsgebruiker net als wij alle donkere mensen uit het Midden Oosten als potentiële terroristen beschouwen.

 4. Het is belangrijk ook om te weten dat de Franse demonstranten zouden slogans hebben geroepen van
  ” We hebben geen huwelijk voor iedereen nodig, wat we nodig hebben zijn salarissen voor iedereen”.

  Ik weet niet of dit ergens in de Nederlandse media weergegeven is.

 5. En rechts loopt samen te protesteren. Rechts is radicale moslims, is PVV types is gristen is joods. Dom, religieus, angstig, haatdragend volk niet meer van deze tijd. Je moet ze op GS zien blaten daar praat dat PVV tuig alsof alleen moslims protesteren maar het is voornamelijk PVV achtig tuig. In rusland en in amerika is dat niet anders. RECHTS RELI TUIG.

 6. Rechts de dode tak aan de boom der evolutie. Ze staan het verst van de natuur af. De dodos die een ravijn inkukelen met hun onbegrensde domheid.

 7. Iemand die snapt waarom mensen hiervoor nog wel de straat op gaan? Is geloof echt het allerlaatste waar nog principes gelden?
  Waar zijn die andere 65 miljoen Fransen die blijkbaar nog wel geloven in menselijkheid? Die doet het niet genoeg om een tegengeluid van liefde en tolerantie te laten horen?
  Het word steeds duidelijker dat mensen echt niet meer zijn dan dieren…

 8. De laatste berichten zijn dat er uiterst gewelddadige, gemaskerde groeperingen met knuppels met veel geweld hebben chaos proberen te creëren bij deze betoging.

  Het wordt gespeculeerd dat Extreem-Rchts heeft knokploegen erop af gestuurd om de politie te bevechten.

Reacties zijn gesloten.