10 gedachten over “Tis druk in Caïro”

  1. @2

    Ja, en daarom is het groot feest met vreugdedansjes en vuurwerk, en nu kan dus de burgeroorlog beginnen, maar het leger zegt dat dat niet mag.

  2. Kan dat leger niet even hier komen om giechelbek-zit niet te somberen koop een auto-premier Rutte even af te zetten? Anderszins het zwijgen opleggen mag ook wat mij betreft hoor.

  3. @5:

    Oja, dan gaan we maar een militaire dictatuur doen? Nee nee Ralph, geen rare dingen gaan zegggen. Rutte gaan we afzetten met democratische middelen, ooit. Misschien met hooivorken en pek en veren, maar svp geen leger.

  4. Had het leger vroeger niet ook heel veel economische macht? Hebben ze die ooit teruggegeven? Vast niet. Dus vertegenwoordigen ze zeker niet de meerderheid van de bevolking. Vrees dat dit allemaal weinig met demokratie te maken heeft. Snap niet waar al die mensen voor staan te juichen.

  5. Zowel Sadat als Mubarek waren legerofficieren.. De USA lijkt besloten te hebben dat direct sturen makkelijker is dan via marionetten .. liever het direct onder USA staande leger dan de via de Sauds bestuurde Morsi .. 33 miljoen demonstranten was trouwens pro en anti Morsi samen …

  6. Blij tot aan toe. Die hele lente heeft niks gebracht. Hopelijk wordt het een warme zomer in Egypte, zonder gekke islam-fanaten

Reacties zijn gesloten.