Hadden Nazi’s vrij spel?

Op 15 november 2011 schreef ik een stukje in DeWaarheid.nu over de Dönermoorden in Duitsland. Jonge nazi’s vermoordden, zoals toen bekend werd, 7 Turken, 1 Griek en een politie-agente. De daders werden vrijwel direct in het Turkse criminele circuit gezocht. Inmiddels is duidelijk dat de moorden zijn gepleegd door extreemrechtse jonge mensen die de misdadige nazi-ideologie aanhangen.Op 4 november 2011 ontdekten twee agenten een stacaravan in In het Thüringse stadje Eisenach. In de stacaravan lagen twee dode mannen. Enkele uren daarvoor leefden de mannen nog en pleegden een overval op een bank in Eisenach.

Kort na deze ontdekking stak een vrouw haar appartement in Zwickau, nabij Dresden, in brand. Bij deze brand werd een groot aantal documenten en een aantal wapens vernietigd. Per trein reisde de vrouw naar Leipzig en daar postte zij 12 enveloppen. Enige tijd later meldde zij zich op het politiebureau in Jena met de mededeling dat zij degene is die gezocht werd.De brieven die zij postte waren gericht aan moslimorganisaties en het Turkse Consulaat. Ook arriveerde een enveloppe bij Bild Zeitung. In de enveloppen zat een video waarin de Nationalsozialistischer Untergrund (NSU) de gepleegde moorden opeiste. Een politiek testament in de vorm van een tekenfilmpje.

………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Jakob Java

19 gedachten over “Hadden Nazi’s vrij spel?”

 1. Die nazi’s die komen voor de heersers goed van pas (en deels overlapt het mekaar ook).
  Zie bijvoorbeeld dit schokkende artikel over de gang van zaken in Griekenland waar staat en nazi’s niet meer van elkaar te onderscheiden zijn:
  http://scriptonitedaily.wordpress.com/2013/07/10/coming-here-soon-greece-imprisoning-poor-immigrants-and-lgbt-in-internment-camps/
  De gang van zaken beschreven in dat stuk, lijkt in sommige opzichten op hoe het in de concentratiekampen van Schreibtischmörder Teeven toegaat alsook met betrekking tot de dwangarbeid waar steeds meer mensen door gemeenten in getrapt worden.
  Verder, wat ook zeer bedenkelijk is, is het feit dat in de sheeple-media in Nederland niet of nauwelijks geschreven is over die moorden waar jij overschrijft JakobJava…
  Er is het één en ander dat wij niet mogen weten…

 2. Jakob Java een goed stukje, helaas het is nog nooit weggeweest in Duitsland. HET LEEFT NOG STEEDS ONDER DIE BEVOLKING.

 3. @2, ‘ONDER DIE BEVOLKING’? Hier niet begrijp ik? Maar wel onder ‘DIE BEVOLKING’? Was het in Duitsland dat in het parlement een vertoning werd opgevoerd op 4 April j.l. (sterfdag Martin Luther King) onder de noemer ’30 leden debat over het Marokkanenprobleem’? Joost Niemöller houdt zijn fascistische kletspraatjes altijd bij ‘Radio Eins’? Soll ich weitermachen oder verstehen Sie jezt mein Punkt?

 4. Zou Rutenfrans meteen bij het onderzoek betrokken zijn geweest?

  “De daders werden vrijwel direct in het Turkse criminele circuit gezocht.”

  Lekker makkelijk altijd op de zondebok afgeven want onze mensen zijn zuiverder dan zuiver.

 5. @3 U neemt me de woorden uit de mond, in Nederland is het niet veel anders, zodra het ‘rechts’ betreft wordt er weggekeken.

 6. Deze extreem-rechtse terreurcel is gerund door veiligheidsagenten van de BVD. Eentje is opgepakt.
  Het wordt stellig beweerd dat het onderzoek is gesaboteerd geweest want eerdere aanwijzingen en onderzoeken bij deze moorden richting extreem-rechts zijn stelselmatig direct in de prullenbak geland.

  Nu vraagt achteraf iedereen waarom?

  Het is steeds hetzelfde verhaal die zich rond de veiligheidsdiensten afspeelt omdat ze niemand verantwoordelijkheid hoeven te geven. Ze kiezen zelf doelen en opdrachten. Het wordt in het donker gewerkt vaak met “infiltranten” die zelf een criminele achtergrond hebben.
  Dit is de grootste probleem voor de Rechtstaat die het recht niet meer dus blijkt te steunen.

  Vaak zijn deze diensten geïnfiltreerd en opereren met mensen die zelf een extreem-rechts gedachtengoed erop nahouden. Pro-patris is altijd het excuus.

  We kijken nu naar Duitsland terwijl de liquidatie van Louis Seveke wegens zijn onderzoek naar de criminele infiltranten die zelf bij allerlei criminele afrekeningen blijken betrokken te zijn, is niet zo lang geleden gebeurt.
  Helemaal hetzelfde verhaal.

  Duitsland doet toch een onderzoek ernaar en men is in rep en roer want er zijn basisprincipes van de Rechtstaat in het geding.

  Och, wacht even, hebben we nog het laatste in ons land?

 7. Ik ben er zeer van overtuigd, dat de Duitse overheden niet bewust hebben weggekeken. Wel was er inderdaad sprake van blind zijn op het rechter oog, zoals dat hier veelal genoemd werd. De geheimdiensten en het BKA hebben zich jaren lang meer op extreemlinks geconcentreerd, als gevolg van de behoorlijk traumatiserende RAF-ervaringen, en later het islamitische extremistme. Dat het federale karakter van Duitsland doorgezet wordt in de organisatie van politie, BKA en Verfassungsschutz blijkt achteraf ook een belangrijke oorzaak te zijn.
  De slachtoffers zijn centraal, bundesweit herdacht met o.a. een voordracht van Merkel. Daarin is ze namens de overheden en de politiek behoorlijk door het stof gegaan.
  Deze Untersuchungspannen zijn uiterst pijnlijk voor de Duitse authoriteiten en worden door hen ook zo waargenomen.

 8. @7: Cornelis;

  [ De slachtoffers zijn centraal, bundesweit herdacht met o.a. een voordracht van Merkel. Daarin is ze namens de overheden en de politiek behoorlijk door het stof gegaan ]

  En jij gelooft die theaters nog steeds? De wereld is verrot, Duitsland ook.

 9. @8 Ach, ik houd de gedachte hoog dat er hier nog iets meer fatsoen is als bij jullie. In tegenstelling tot Nederland worden dit soort dingen uitgebreid in de media en op straat bediscussieerd. Merkel heeft fors kritiek gekregen voor haar knieval. Een deel vond het overdreven, het grootste deel vond het niet genoeg.

 10. Fijn ook die blinde vlek van Wilders voor dit soort zaken. Kogels komen 9 van 10 keer van rechts. Eeuwenlang is dat zo.

  Maar goed wij hebben hier het incidentje met ene Pim Fortuyn en dat is dan de maat voor de kogels komen altijd van links. …. Vergeten even die hele NSB en Nederlandse SS. Maar goed 1 Pim = kogels komen altijd van links…..

  Er is meer extreem rechts geweld daar vallen ook die moorden van relifanaten onder. Ik zie religie en dat is het ook gewoon als een rechtse hobby. SGP is namelijk niet links te noemen net als CU en CDA.

  Je hebt dus Neo Nazies en Relifanaten (Breivik, Moslimsgroepen) tel al die moorden bij elkaar op en dan zie je heel goed dat de kogels 99,9999999% van rechts komen.

 11. 3 – RalphvanderGeest – ik had het aleen over Duitsland of het hier gebeurt ik weet het wel zeker, als u alleen de naam laat vallen van de NSB zo zijn de Nederlanders ook die verraden ook elkaar zelf op deze blogjes het is aanvallen en verdedigen. zo zit de Nederlander in elkaar

 12. 8 – Le Roi danse u heeft gelijk met u stukje. De wereld is verrot, Duitsland ook.

 13. Ik maak bezwaar tegen de term neo-nazi die de indruk wekt dat er nog een andere vorm van nazisme bestaat dan wel in ontwikkeling is. Het nazisme is ontstaan in de jaren 30 van de vorige eeuw er is niets nieuws aan te ontdekken.

 14. Ik wil er ook nog even aan toe voegen wat dacht u allen van die wapenhandelaren zijn dat Sociaal bewogen links mensen ?

  Neen! In feite komen dus alle kogels in de wereld van rechts!

  Put that in your pipe and smoke it. Rechts tuig!

 15. @13
  Josef Hindels schetst als verschil tussen oud- en neo- de trots op de massamoord op Joden respectievelijk de ontkenning of het “tut-tut-zoveel-waren-het-er-niet”.

  Of het een verschil is om echt onderscheid op te bouwen is natuurlijk helemaal de vraag.
  In het gangbare spraakgebruik verwijst “neo-” naar alle naziuitingen van na 1945.

 16. @16: Arnold:

  En Neo-Liberalisme? Als u begrijpt wat ik bedoel? Maar daar twijfel ik niet aan ; )
  Heb gezocht maar kan eigenlijk niets vinden.

 17. @!7
  “Rechts” is zijn onschuld ten aanzien van zoiets als het nazisme kwijt sinds 1933. Het inzicht kwam langs als een soort bliksemflits, nog maar een paar dagen geleden. Je kunt nog wel onderscheid maken tussen vvd-achtig rechts en nazi’s maar zoals we ook in NL zien deinzen ze niet terug voor samenwerking en identificatie. Nee, de PvdA pleit ik zeker ook niet vrij etc.

 18. @18:

  Daarbij maken connotatie en denotatie over de huidige “toestand” het ingewikkeld om te spreken in herkenbare woorden. Het verleden weten we te benoemen, het heden eigenlijk (nog) niet. Dat zullen anderen doen over x jaren.

Reacties zijn gesloten.