Start met de internationale krapuul.com

Jawel
Jawel
Vandaag gaan we starten met de internationale krapuul.com. Nu is er nog niks maar we hebben krapuul.nl oprichter jvdheuvel (die jullie zo enorm hebben moeten missen geef maar toe) bereid gevonden om krapuul.com op te takelen. Jvdheuvel garandeert dagelijks 1 bericht “in the english” en Ina heeft ook aangeboden om dagelijks 1 bericht toe te voegen.

Dit betekent dat we een site kunnen optuigen die dagelijks minstens 2 maar wellicht 3 a 4 verse international berichten kan produceren. Omdat NL een klein stinkdorp is en de Engelstalige wereld echt enorm is, verwachten we er veel van. Kun je meehelpen help dan mee. Meel je intentieverklaring naar krapuul2009@gmail.com dan gaan we samen deze kutwereld veroveren. Let’s make this happen.

9 gedachten over “Start met de internationale krapuul.com”

 1. Wie niet waagt, die niet wint. Dus gaan met die geit.

  Maar ik begin al meteen met kritiek. Is het niet beter de naam van de site te verengelsen? Bijvoorbeeld chavs.com?

 2. De naam krapuul heeft altijd ter discussie gestaan. Maar het is nu na 6,5 miljoen bezoekjes toch een soort merk geworden. Net als Heineken. Drinken ze in de USA ook gewoon.

 3. Hi Kees, fijn dan jvdHeuvel en Ina eraan gaan werken. Krapuul.com als naam gewoon behouden, is mijn advies. Maar wie ben ik? Ik heb vanochtend net wat bij LRd geplaatst, dat geeft misschien een eerste indruk. Je kunt me ook op LinkedIn vinden. Ik waarschuw maar vast, daar zit een naamgenoot, maar met Shiphol heb ik niks te maken, behalve dat ik er 4 /5 keer per jaar de ringeloortjes van de security moet ondergaan.

  Iedere dag een stuk, tjongejonge. Dat is niet mis. Kan je nog iets meer uitleggen, de thema’s zijn me wel duidelijk, af en toe gelardeerd met wat culinaire of volkse wijsheden of historische bespiegelingen. Maar moet het altijd over de ‘swamp’ gaan die Lowlands heten? Ik kan bijvoorbeeld in Noorwegen document.no of debat.no volgen en de Snandinavische kranten. Islamofobie van de bovenste plank vind je daar. Pas was er nog een mooie rel in Expressen.se die de bruine drek van de Zweedse Democraten boven water bracht. En straks mag Breivik inspirator Fjordman zijn boek uitgeven met 70 000 kronen staatssubsidie. Gurt is daar topheld. Verder Indonesia en Malaysia, of AfPak.

  Verder, wat zijn de grenzen? Daar kunnen we het misschien apart via de mail over hebben. Ik heb bij FN voorgesteld om …., maar dat mocht er niet in. Even goeie vrienden zeg ik dan. Koffiebonen zijn ook interessant.

 4. Nee het hoeft juist niet over NL te gaan, het mag ook over Noord-Korea gaan, of USA. Of een ander nutsyland. Wat jij noemt kan prima. Ieder land is welkom. Maar we willen wel de krapuulstijl met de bekende thema’s.

  Uiteraard zal er veel over NL geblogd worden, zeker in het begin, gezien de kennis van de deelnemers maar het hoeft dus niet.

  Mail overleg kan via krapuul2009@gmail.com.

 5. Mijn eerdere aanbod om evt. mee te helpen met vertalen naar het Gronings..euh Engels, staat, uiteraard. Moet het e.e.a. even over deze door de christelijke geschiedvervalsers en verdere religieus waanzinnigen opgedrongen kudtdagen heentillen, maar zal z.s.m. een mail sturen. Aanhef van die mail zal ik na verzenden hier wel even plaatsen, om het evt. filteren te vergemakkelijken.

Reacties zijn gesloten.