‘Dood en verderf’ met bewapende drones – Follow the Money

Een uitgebreid artikel over drones bij FTM. Vrede op aarde en zo.

Drones hebben een chirurgische precisie. Dixit de Amerikaanse president Barack Obama. Het onbemande luchtwapen bewees deze maand haar kunsten weer in Yemen. Het doelwit was een groep van elf voertuigen, volgeladen met mogelijke Al Qaeda leden. De aanval was tactisch goed uitgevoerd, maar de informatie over het doelwit bleek niet helemaal te kloppen. Naast vijf personen met vermeende banden met Al Qaeda vielen er meer slachtoffers. Het was een bont gezelschap op weg naar een bruiloft. De zeventien doden en een twintigtal gewonden bereikten de feestelijkheden niet. De ‘chirurgische werkwijze’ leek meer op die van een slager.

Nederland kan in de toekomst ook met chirurgische precisie opereren in ver gelegen oorden. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Fijn.

13 gedachten over “‘Dood en verderf’ met bewapende drones – Follow the Money”

 1. Krijgen we de Reaper (wat een mooi humaan naam ,hè?) en Predator dronen gratis bij de aanschaf van zoveel dure JSF?

 2. De voornaamste voor aanschaf dronen zijn de laagste mogelijke kosten voor liquidaties van personen op grote afstand tegen geringe risico voor eigen personeel.

  De deur naar de doorlopende eindeloze oorlogvoering vanuit je luie stoel ligt wijd open.

 3. Er is een oplossing om deze drones niet te hoeven gebruiken, schaf terroristen af, geen trainingskampen meer in Jemen enz. Als de oorzaak weg is, dan heb je ook geen onbemande vliegtuigen meer nodig. Simpel toch!.

 4. Misschien, heel misschien Marcel020,…’t is maar een idee hoor…misschien wel een heel dom, verderfelijk idee….ligt de oorzaak van die ‘trainingskampen’ wel daar waar ook de drones vandaan komen om de bewoners van die ‘trainingskampen’ met ‘chirurgische precisie’ te bestrijden….
  Maar nogmaals: ’t is maar een idee…

 5. Terroristen misbruiken het geloof om aanslagen te kunnen plegen, deze hufters moeten ze gewoon afmaken, voordat ze onschuldige burgers vermoorden. Een goede terrorist is een dode terrorist. In de jaren 70 had de RAF in Duitsland ook nauwe contacten met islamitische terroristen, die vliegtuigen kaapten en onschuldige mensen afmaakten. Mensen maken elkaar af om dat klote geloof, terwijl niemand die figuur, waar ze in geloven ooit heeft gezien of gesproken! Dan zijn kinderen nog slimmer, want die geloven maar een korte periode in Sinterklaas, terwijl die zogenaamde volwassen kerels dood en verderf zaaien om hun gelijk te halen.

 6. nou marcel020 wat een horrorstory lijkt wel een actiefilm,je kan vertellen zeg..ik geloof je meteen,ik ben ondersteboven van je anekdote..maar niet heus.
  Marcel tegenwoordig met internet,echte nieuwsberichten,je ogen openhouden,helder denken,geen sbs programmering bekijken.Daardoor zijn die actieverhalen zoals jij zo theatraal vertaald hier zo zinloos,enne die kleine kinders die in sinterklaas geloven vallen in het nietsgezien waar jij in gelooft,je eigen leugens dat is pas erg

 7. @marcel020

  Wie is een terrorist? Goldman Sachs? ABN-AMRO? Rabobank? Obama? Personeel in Quantanamo Bay? De mensen in Quantanamo Bay welke al jaren en jaren opgesloten zitten zonder aanklacht, zonder rechtspraak, zonder ooit iets op hun geweten te hebben anders dan op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn? Hoe onschuldig ben jij eigenlijk? Volgens onze bestuurders is iedereen met een sociaal gevoel, linkse mensen dus, een terrorist in eerste aanleg en dient dus uitgeschakeld te worden! Mensen zoals jij werken daar van harte aan mee. Al was het maar door de propaganda van het geteisem welke zich onze bestuurders noemt klakkeloos te geloven. Wees eens wat kritischer en vraag eens naar het WAAROM! Wedden dat ook jij geen antwoordt krijgt? Een baal hooi als Wilders ooit ergens op horen antwoorden anders dan het verkondigen van gore leugens? Hele groepen mensen met dezelfde mentaliteit als welke jij erop na houdt lopen klakkeloos en hou zee brullend achter deze zelfverklaarde “sterke leider “aan! Een neo-nazi beweging welke door de meeste politieke partijen als volkomen normaal wordt verklaard. Pas als het te laat is en de kapitalistische uitzuigers jullie en ons aan de ketting hebben liggen komt het berouw. Dan komt de Neurenbergdoctrine van “we hebben het niet geweten” massaal boven drijven! Denk daar maar eens aan als je weer eens de neiging voelt opkomen blind, doof en gespeend van ieder kritisch vermogen de huidige sociocriminelen achterna loopt!

 8. @Links, hoe zou die 020-trol de dood, veroorzaakt door de vrienden van Ronny Naftaniel (zou die nog rouwen om de dood van zijn volger en ‘groot verlies voor het debat’ zijnde fascist Frikschoten?)van een drie jarig meisje in de Gaza-strook??
  Trouwens…zou Kees van der Staaij ook smakelijk hebben zitten lachen om de dood van dat meisje?
  Het was immers een Palstijnse en die mochten toch volgens mede-crimineel en gek Leon de Winter uitgeroeid worden?

 9. @Links, mooi verhaal, idd de vraag..waarom..is een hele goede vraag. Waarom plegen terroristen aanslagen op gewone burgers?.. waarom misbruiken ze het geloof om te kunnen moorden?, waarom reageren die gasten hun frustraties af op gewone onschuldige mensen?, Waarom noemen ze iemand, die niet in Allah gelooft een ongelovige hond?, zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan, maar dat past niet op deze pagina. Verder zijn mensen met een sociaal gevoel geen terroristen, want deze mensen moorden niet. ABN, RABO, enz zijn misschien niet het beste voorbeeld, maar ze schieten in ieder geval niet op ons. Kapitalistische uitzuigers zijn erg, maar mensen, die misbruik maken van de sociale voorzieningen ook! Het valt alleen heel erg op, dat linkse mensen vaker gebruik maken van voorzieningen, dan rechtse figuren, of die uit het midden. Krakers zijn een goed voorbeeld, die willen gratis wonen met ook nog een uitkering, betaald door werkende mensen..Dat ze dat geld willen hebben is mij een raadsel..het is immers Bruin geld!.. Als geitenwollensok zou ik dat niet aannemen.

 10. “Terroristen misbruiken het geloof om aanslagen te kunnen plegen”

  Ah, je hebt het o.a. over de CIA – en de Russische/ Chinese variaties. Die weten zelfs een koppeling te maken met het maken en verhandelen van (hard)drugs, zoals Opium. Sowieso al ‘religie-gevoelig’, “discussie” over drugs.

  “deze hufters moeten ze gewoon afmaken”

  Gewillig ben je zeker, al dan niet alleen digitaal.

  “voordat ze onschuldige burgers vermoorden”

  Vooral het gebruiken van het woordje ‘voordat’. Maakt je menselijk en kneedbaar.

  Er zijn maar een paar mensen op de gehele wereld, die er niet zoveel problemen mee hebben om de wereld, in z’n geheel, te zien branden. Jij bent een gewillig stuk gereedschap, voor hen.

  “In de jaren 70 had de RAF in Duitsland ook nauwe contacten met islamitische terroristen”

  Ik kan je evt. linken naar meerdere (wetenschappelijk onderzochte) bronnen, die aantonen dat die -notabene Islamitische- ‘terroristen/ vrijheid-strijders’ nauw contact hebben *en* hadden met rechtsextremistisch tuig. U vraagt maar. Overigens kan niet ik alleen dat, maar meerdere personen alhier op Kraluul aanwezig. Geen twijfel aan, mijnerzijds.

  “schaf terroristen af”

  Hoe denk jij jezelf af te schaffen, als potentieel “terrorist”?

  Sorry, maar wat een hoop geneuzel, zeg. Zijn NWO en Bilderberg al langs gekomen?

  Iedere dode valt te betreuren. Om toch maar een beetje ontopic te blijven.

 11. Leila Khaled, de beroemdste aller kapers van “de jaren zeventig” is een christelijke Palestijnse. De Palestijnen kaapten ook geen vliegtuigen om de islam te verkondigen maar als oorlogs-/verzetsdaad tegen degenen die hun land gestolen hebben – al was het inderdaad alleen al omdat de meesten van door christenen gedomineerde guerrillagroepen waren.

  Maar ja, deze waarheid komt de hasbara en de PVV niet uit.

Reacties zijn gesloten.