Volblond Jood

Ach wat is het leven toch spannend voor Yair en Sandra. Een volbloed joodse man met een volblond christenmeisje. Dat mag natuurlijk niet van de orthodoxe Jood:

Als Sandra doorzet, staat ze straks voor een dilemma. Bekering tot het jodendom lijkt haast onvermijdelijk, maar als belijdend christen zal haar dat zwaar vallen. Israël houdt de adem in. Wie gaat het worden: Yair of Jezus?

Wat een treurige quote. Alsof er een sprookjeshuwelijk op komst is. Het is natuurlijk puur racisme met die orthodoxe Joden en haar racistische Shas partij.

Maar dat mag je niet hardop zeggen. Want dan ben je op slag antisemiet. Daarom gaan we met zijn allen net doen alsof het heel spannend is allemaal. Want we willen niemand voor het hoofd stoten natuurlijk.

Overigens hoop ik dat Sandra volblond Jood wordt, en Yair volbloed christen, maar dat zal wel teveel gevraagd zijn. Maar spannend blijft het!

6 gedachten over “Volblond Jood”

  1. Als Bibi nou een vent was, zou hij aftreden, zodat zijn zoon fijn met Sandra ronddollen kan. Hebben die fundamentalistische, pardon, orthodoxe theocraten van de Shas niks meer te lullen.

  2. Assimileren mag niet volgens de hoeden en pijpenkrullen. Want dan verwatert de joodse religie. Hebben we het hier over apartheid of niet?

  3. Als PC-oen is mijn eerste gedacjhte als ik mijn reacties mis, dat het wel aan mij zal liggen. Heb hier nu toch wel de indruk dat ik maar het best mijn snor verder kan drukken.

Reacties zijn gesloten.