JSF net te laat voor Derde Wereldoorlog

Na het meestemmen voor het toelaten van gewetensbezwaren van ambtenaren tegen het homohuwelijk dacht Hennis eens even een stapje verder te nemen, dus gewoon F-16’s inzetten tegen Rusland in (de buurt van) Oekraïne. Waarom ook niet, wie heeft daarvoor een JSF nodig, nietwaar? Militair stelde Servië in 1914 tenslotte ook geen reet voor, maar wel een oorlog ontketenen die de gehele twintigste eeuw vormde, zoiets moet Hennis als powerbitch ook voor ogen hebben gestaan.

De Duitsers hebben ook tamelijk succesvol tegen de Russen gevochten met heel wat mindere vliegtuigen en deze Napoleoneske move van Hennis is ook geheel in lijn met haar partijgenoten die hoogstpersoonlijk de fascistische junta in Oekraïne in het zadel hebben geholpen.

Jeanine had er echt genoeg van als meest onzichtbare minister van Bruin II door het leven te moeten en daar gaan wij nu allemaal de prijs voor betalen.

10 gedachten over “JSF net te laat voor Derde Wereldoorlog”

 1. Vrouwen quota opvul muts meer niet.

  Volkomen ongeschikt. (Zoals alle VVD ministers door de jaren heen)

  Nou ja vrouwen ? Dit empathie loze kabinet bestaat louter en alleen uit haantjes in maatpak of mantelpak.

  Er zit nota bene een “vrouw” op zorg maar daar merken met name de ouderen geen flikker van. Een keiharde mannenhand wordt er gehanteerd. Wie niets meer oplevert mag dood en niet eens meer in het ziekenhuis naar keuze.

 2. Wat ook weer zo typisch krom rechts is. De graaiers betalen volgens hen teveel belasting. Nou ok dat zal wel. Maar daarvan gaat het geld zonder pardon ook naar de aanschaf van die JSF (VVD hobby). Dan hoor je die graaiers niet want die JSF komt er hoe dan ook zeker als het volk het niet wil. Maar oh oh oh als er geld naar de zorg gaat dan is het ineens not done. En dus komt er geen inkomensafhankelijk zorg premie.

  Hieraan kan iedere malloot zien hoe kwaadaardig rechtse graaiers zijn in het algemeen.

  Dus de stelling gaat weer op. Zij zijn de dode tak.

 3. Als Hennis nou iets nuttigs wil doen met dat speelgoedlegertje van haar, dan stuurde ze het op vredesmissie naar de Centraal Afrikaanse Republiek. Maar ja, stel je voor dat zo’n soldaat van ons per machete naar het rijk der hemelen wordt gezonden, dat moeten we niet hebben natuurlijk want dat zou de VVD stemmen kosten. Het moet wel leuk blijven, zo’n oorlog. Bovendien vallen er geen moslimterroristen te bestrijden. Sterker nog, de moslims worden daar uitgeroeid, dus Bruin II denkt: oogjes dichtknijpen en laat maar lekker gaan.

 4. Opvallend is ook dat er helemaal niet over verkiezingen in Oekraïne wordt gepraat. Een democratisch land beslist door middel van verkiezingen voor zijn beleid. Maar in plaats van aandringen op eerlijke verkiezingen door het Westen worden oude F16’s van stal gehaald.

  Zouden de coupplegers in Oekraïne niet zulke goede kaarten voor de verkiezingen hebben? Als ik in Oekraïne woonde, zou ik kiezen voor een verzekerde gastoevoer in de winter. Het schijnt daar in Oekraïne ’s winters goed koud te kunnen worden.

 5. De enige en enkele reden dat de JSF nooit tot nu toe fatsoenlijk heef gevlogen is dat Van Baalen nog niet persoonlijk aan de stuurknuppel heeft gezeten.

 6. De VVD’er hijst zichzelf graag in camouflage kleding en gaat met een dubbelloops jachtgeweer ergens hier in de bossen weerloze kraaien afschieten. En ondertussen praten ze over jonge Henken en Ingrids naar verre landen sturen om daar te sneuvelen of misdaden tegen de mensen te begaan. En alles wat terugkomt is geestelijk zo kapot dat we daar ook weer enorm veel last van hebben.

  De VVD’er praat graag over oorlog zolang ze er maar ver weg van blijven en er dik aan verdienen. Alles is te koop. Leven en dood.

  Rechts vangt doorgaans ook heel slecht of eigenlijk niet hun veteranen op. Vraag maar aan de Amerikanen en hoe die over de Republikeinen denken.

  VVD en rechts is echt doen uit eigen belang zonder te willen nadenken over de gevolgen van hun doen.

  Oorlog moet wel leuk blijven

  Stem VVD.

Reacties zijn gesloten.