Massamoordenaar USA, onze bondgenoot

“Mensen zouden me moeten haten om wat ik gedaan heb” aldus een drone-piloot die 1626 mensen over de kling gejaagd heeft. Nou haten doe ik m niet. Maar verachten wel. Ik kan daar dus echt nul komma nul respect voor opbrengen voor zo’n gast, met al zijn zelfmedelijden. Ik schijt sowieso op militairen. Een beetje op bevel mensen uitroeien met een joystickje. Ik vind ze net zo dapper als jihadi’s die een bermbom plaatsen. Ik vind de Nederlandse moslims die in Syrië vechten nog dapperder. Ik vind Obama een goor nazi-zwijn met zijn drones. Ik had een paar maanden geleden een Amerikaanse vriendin op bezoek. Zij heeft offers gebracht om Obama maar verkozen te krijgen. “Wou jij Obama met Hitler vergelijken?” zei ze na 2 flessen wijn. Ik zei: “op een schaal van 1 tot 10 scoort hij minstens een 8. Een dikke voldoende dus. Geslaagd.”

En Hennis, moeten wij haar geloven? Ik denk dat het volstaat om even in herinnering te brengen voor welke partij zij in de regering zit. Dan weet je wel weer genoeg.

4 gedachten over “Massamoordenaar USA, onze bondgenoot”

 1. Joystick moorden zijn de meest moderne liquidatie methode geworden.
  Mensen op het scherm zijn veelal bewegende stipjes en die moet je gelijk in elke computerspel uitschakelen.

  Mechanisch – met een druk op een knopje. Je ziet ze niet in het gezicht, je kent ze niet, doch een superieure heeft je vertrouwelijk verteld dat ze “vijanden” zijn. Klik.

 2. Op een dag linked Amerika de drone aan een computer spel en dan is het “what you see is what you get”. Hele volkstammen die dan joysticken.

  Op zich niet zo ver gezocht want het Amerikaanse leger heeft al eens via een computer spel Americans Army Operations jeugdigen proberen klaar te stomen voor het leger.

  In Amerika zijn ook van die wapentuig bijeenkomsten in de woestijn. Wellicht dat men nu ook hun eigen drone meeneemt of een doe het zelf drone in elkaar knutselt.

  Het menselijk brein is tot alles in staat. Dus via Internet bouwplannen stelen en na bouwen. Die dag gaat komen. Men heeft ook al behoorlijk geavanceerde modelvliegtuigen op Drone schaal. Hang er een machine geweer en camera onder en je kunt er op los.

  En Amerika is het land van de serie moordenaars, geestelijk zieke veteranen en van die enge rechtse militante groepjes.

  Het land van ongekende mogelijkheden.

 3. “Op zich niet zo ver gezocht want het Amerikaanse leger heeft al eens via een computer spel Americans Army Operations jeugdigen proberen klaar te stomen voor het leger.”

  Mwah, daar valt nog wel het e.e.a. op af te dingen. Ik heb menig uurtje in dat spel “zitten”, als volwassen zijnde. Dat spel was niet zozeer om mensen klaar te stomen, maar had meerdere functies waarvan promotie (van het echte leger) er één is. Ook werd je oog (monitor)/ hand (muis) coördinatie gescreend, en de betere “schieters” daar hadden in principe ze wel belang bij. O.a. voor het besturen van drones.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Americas_army
  “America’s Army has “grown in ways its originators couldn’t have imagined””

  Voor een gratis te spelen spel, is die ook heel erg goed. De intentie was om een zo’n realistisch spel te maken, dat deze het echte leger dicht naderde. Virtueel dan. En dat is hen m.i. gelukt.
  “Dozens of government training and simulation applications ___using the America’s Army platform___ have been developed to train and educate U.S. Army soldiers.”

  De USA en haar dronepiloten zijn massamoordenaars, inderdaad.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Collateral_murder

  “Dus via Internet bouwplannen stelen en na bouwen. Die dag gaat komen.”

  Die dag was jaren geleden al. We leven niet meer in de middeleeuwen, beste Leon.

  Recent las ik ergens dat de USA 6000 zgn. “cyberwarriors” erbij wil hebben. De grap is, dat krachtens wetgeving van een paar jaar geleden al die 6k soldaten, ieders 10 ‘trollaccounts” mogen gebruiken. Dat zijn dus 60.0000 ‘internetgebruikers’. Uitermate effectief, bijvoorbeeld m.b.t. propaganda. Of Astroturfing, of nah ja…met een leger van 60k kan je alle kanten op, zoals je mogelijk kunt begrijpen.

  “En Amerika is het land van de serie moordenaars”

  Ik “ken” https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_van_Eijk – een stille maar verder wel een aardige kerel. Niet alleen in Amerika zijn er van die idioten te vinden: https://nl.wikipedia.org/wiki/Seriemoordenaar#Bekende_seriemoordenaars

  _

  Hennis is volstrekt ongeloofwaardig in deze en m.i. zeker niet geschikt voor haar functie.

Reacties zijn gesloten.