De volstrekt normale, volstrekt niet racistische vrienden van Geert Wilders

“Probleem van Europa is niet de vergrijzing, maar de verbruining”, aldus SS-begraafplaatsbezoeker Filip Dewinter van Vlaams Belang. Daar heeft hij weliswaar gelijk in, maar niet op de manier die hij bedoelt.

“Het geld moet gehaald worden waar het zit, namelijk bij Mohammed, Achmed en Rachid”. Nou precies, het loopt helemaal de spuigaten uit met die villa’s van al die moslims in Brasschaat.

Enfin, kijkt u zelf even voor uw dagelijks quotum rioolbruine bagger.

12 gedachten over “De volstrekt normale, volstrekt niet racistische vrienden van Geert Wilders”

 1. Toen ik dat las van “verbruining” dacht ik: wat is daar aan de hand? Maar ze bedoelen zo ongeveer het tegendeel van hoe ik het lees.

 2. Ik heb nu zelf persoonlijk Ronald Goedemondt ontdekt als cabaretier. Die kende ik nog niet. En ik zag een Geert Wilders imitatie en die was echt heel goed. Het geveinsde fatsoen. Ja PVV’ers de voorvechters van vrijheid van meningsuitingen vonden hem wat minder las ik. Hun heilige roerganger Der Führer kom daar niet aan.

  De gemiddelde PVV’er wil net als zijn Republikeinse Amerikaanse tegenhanger liever het land ten gronde richten dan constructief iets te willen bijdragen aan een betere samenleving. Heeft links wel mooi voor ze geregeld die WWB. En stemrecht ook zo een verfoeilijke linkse hobby maar toch lekker eventjes op Wilders stemmen.

  Wat een wereld…

 3. Actrice/schrijfster Elle van Rijn is met de dood bedreigd omdat ze enkele kritische vragen stelde aan PVV-leider Geert Wilders. De politicus die altijd confrontaties met critici vermijd, was te gast in WNL op Zondag.

  Wie nu nog durft te beweren dat de nazi’s verslagen waren in 1945 moet op visite bij een kundig zielenknijper! Wilders en zijn aanhang zijn onvervalste nazi’s! Hoe zullen we een verzameling eencelligen noemen welke Nazi Geert en zijn amoebe aanhang volstrekt normaal vinden? Nazi collaborateurs? Mededaders? Of gewoon wat ze zijn? VVDers met, zolang er wat te verdienen is, nazi trekjes? VVD maar veranderen in NLN? Neo Liberale Nazi’s? Waarom hoor ik andere politieke partijen nooit Nazi Geert verrot schelden? Heulen ze soms mee met Nazi Geert? Bef Teeven, Verrotstelten, kompanen van Nazi Geert?

 4. Ach ja in newe york reed er een nazitaxi rond las ik in het verschrikkelijke AD.

  Wat een krant he dat ad?
  Vol met kim kardeshians dikke tieten,reclames van meiden in ondergoed,meiden in bikini,meiden zonder slipje,en een foto van pim fortuin,een trio zangeressen zonder blousje,pamela anderson die verkracht is,beyonce met haar benen uit der jurk,en playmate of the year,en meid die haar boezem omhoogduwt,en voor de rest het weerbericht wat niet klopt.

 5. En dan hebben we uiteraard nog de volstrekt normale en absoluut niet racistische vrienden van de geblondeerde nazi Wilders binnen de landsgrenzen als daar zijn: de hele VVD, Lodewijk Asscher, Hans Spekman, Diederik Samsom, Ger Koopmans, Miriam Sterk, Elma Drayer, de TMG, Leon Sinke en zijn collega Gerard van Hulzen, Max Aardema, Henk Bres, Marjon de Hoon Veelenturf, Emile Roemer, Kees van der Staaij, P&W,…..

 6. @Technoot, ja. Samen ingegeven door de hobby die de SP en ook roemer derhalve deelt met de tweedekans nazis van Wilders, xenofobie, bijvoorbeeld stemmen voor tig % verplichte tokkiemuziek op den nationale zenders…
  kijk ook even hier: http://datskebeurt.wordpress.com/2012/02/22/sp-wilde-niet-aanvalsverdrag-met-pvv-over-kiezers/
  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/piekende_roemer_maakt_wilders_nerveus_1_617876,
  http://www.moniquesamuel.nl/geert-gaat-de-oppositie-in/
  ik heb niet de indruk dat die twee een hekel aan elkaar hebben, jij wel?
  Verder heb ik Roemer nog nooit, maar dan ook echt nooit overtuigend en ondubbelzinnig afstand horen en zien nemen van het fascisme van Wilders. Vandaar dat ik hem tot 1 van de vele vriendjes reken van die gore nazi.

 7. Jantje smit die bijvoorbeeld dertig keer platina heeft gehaald..met wat????
  Wilders wordt overal met het grootste respect behandeld,en overal kom je zijn foto tegen in elke krant.
  Maar wanneer een bner hem terecht tegenspreekt wordt deze overdonderd met bedreigingen.

 8. Ik wil Roemer niet te fanatiek verdedigen, maar hij liep wel ooit weg in een debat toen Wilders weer eens bezig was. Ik heb heb hem ook niet op racisme kunnen betrappen. Dat ie te weinig stelling neemt is een feit. De SP lijkt alles prima te vinden om maar salonfähig te mogen zijn.

Reacties zijn gesloten.