Breivik heeft ons laten zien hoe we van de socialisten af kunnen komen

In een donker hoekje op het internet staat een stuk dat heet: is Anders Breivik de Noorse Che Quevara?

Het is een vertaling van een stuk van Fjordman, grote inspirator van de PVV en van Anders Breivik, de held van CIDI.

In het stuk staat wat een smerig en moordlustig psychopatisch beest Che Guevara was. Vervolgens staat er dat Anders Breivik de Che Guevara van de rioolrabiaten is.

De vertaler van het stuk, Marcel, schrijft vervolgens als eerste comment onder het stuk dat Breivik een held is, en:
breiviklaatzienhoetmoet
Zoiets zou je op onze site een onmiddellijke ban opleveren. Ik ben wel voor vrijheid van meningsuiting, maar onze overheid is dat niet. Wij mogen dit niet en “Marcel” mag dit wel. Dat is het land waarin wij leven.

9 gedachten over “Breivik heeft ons laten zien hoe we van de socialisten af kunnen komen”

 1. Kijk. Dát is nu oproepen tot geweld wat die Marc doet.

  En dat dient aangepakt te worden.

  Gisteren nog een zouteloze discussie over geweld gehad met iemand die het geweld van Israel in de Palestijnse gebieden goedkeurde, dat weer is opgelaaid nadat drie pubers waarvan we het bestaan nog niet eens bewezen hebben gezien, zogenaamd verdwenen zouden zijn

  Het Kolonistenpaar dat in de media kwam toonde (in mijn ogen) bijna geen emotie die je van wanhopige ouders zou mogen verwachten. Vegoelijking. Daar begint het mee.

  De man die Breivik een Che Guevara noemt weet schijnbaar niet dat Che Guevara een misguided revolutionary was, met de nadruk op misguided. Ook stond El Commandante voor totaal andere dingen dan de geschifte Breivik en werd na een klopjacht mede door de CIA gedood. Breivik werd berecht.

  Lijkt me toch een groot verschil.

 2. EDIT REDACTIE: GEWIST IVM REGELS + NIET DOEN!

  Disclaimer.

  Ik schrijf dit fris van de lever in een enorme boosheid…dus aub neem het met een korreltje zout.

  gr.Frank.

 3. Kwam gisteren een reactie tegen op, ik meen twitter, waar Breivik ‘links’ werd genoemd. Dan spoor je dus echt niet.

  Dat donkere hoekje is waar die schedelmetende eugenetica liefhebber Joost Niemöller resideert?

 4. Sorry.

  Dank voor het verwijderen.U beschermt me tegen mijzelf.

  Het werd mij even teveel.

  Ik heb angstbeelden in mijn hoofd.Het zal toch niet zo zijn, dat ik het land waar ik van hou en wat ik heb gediend, zal moeten ruilen voor een plek in een ander land, waar ik asiel aan moet gaan vragen?

  Een land waar een Holman en GeenStijl consorten zich mogen wentelen in rabiate mensenhaat en mogen oproepen tot moord.Een land waar een massamoordenaar als Breivik een toneelstuk krijgt.Een land waar fb pagina’s mogen oproepen tot lynchen,een land waar een pvvmob pogingen doet om een donkere vrouw te lynchen (ZP dicussie 2013)
  Een land waar een populaire schrijver voor een massale sterilisatie van een niet gewenste bevolkingsgroep dmv van het drinkwater pleit…en daar zelfs nog de lachers mee op de hand krijgt.

  Een land welk het durft om een variatie van de “judenfrage” gewoon in het huis van democratie ter stemming te brengen.
  Een land wat gedrag koppelt aan genetische kenmerken.

  Manoman…ik ben doodsbang.Dat zijn de verhalen die ik van mijn opa en mijn moeder hoorde.Die waren ook niet gewenst.

  gr.Frank.

 5. Stukje bij beetje wordt steeds duidelijker wat onze cultuur werkelijk inhoudt.

  Naast de Zwarte Piet is nu Breivik komen te staan omdat hij het best de extreem-rechste nationaal-chauvinistisch geest vertolkt.
  (OM hoeft dan ook Wilders niet te vervolgen voor zijn minder,minder,minder uitspraken die Breivik in de werkelijkheid uitgevoerd heeft)

  Nou dan lijkt me het grootste probleem degelijk opgelost – vervang Zwarte Piet door Breivik – en iedereen is supertevreden! Vooral PVV, VVD, CDA en SGP.

 6. Frank, ter aanvulling.
  “Een land waar een populaire schrijver voor een massale sterilisatie van een niet gewenste bevolkingsgroep dmv van het drinkwater pleit…en daar zelfs nog de lachers mee op de hand krijgt.”

  Onder andere Kees van der Staaij van de SGP.

  De beelden zelf staan helaas op een defecte harde schijf, maar de uitgesproken tekst is beschikbaar op youtube.

  [Radio 1 Journaal: Met Leon de Winter lachen om genocide]
  https://www.youtube.com/watch?v=u0JWDiJ_h_M

  Mocht iemand nog over de beelden beschikken waar Kees van der staaij smakelijk lacht om die ranzige “grap” van Leon de Winter…dan zou ik die graag willen hebben. (oh, en als iemand een recovery tool voor een HD weet, dan bijzonder graag)

 7. Ik heb nog even doorgescrold op dit topic.Kwam daar de volgende kneitergekke vraag tegen. Citeer hem letterlijk: ” Legt u mij nou eens uit waarom een Palestijn een strijd voert voor de goede zaak en Breivik niet”.Ja, en dat voor een zonnige dinsdagmorgen.Nou meneer de vraagsteller, omdat Israel het land van de Palestijnen bezet houdt en volgens de Vierde Geneefse Conferentie van 1949 is verzet dan volkomen geoorloofd.De Noorse socialistische partij houdt geen land bezet, want ze zijn op volstrekt legale manier door de bevolking gekozen en daarom is de daad van Breivik een smerige, lafhartige moord op ongewapende kinderen.Voordat ik Likoed Nederland in mijn nek krijg. Ook de barbaarse moord van een Palestijn op een slapend joods gezin, inclusief baby van 6 maanden veroordeel ik. Dit had niets met een verzetsdaad te maken.

Reacties zijn gesloten.