Het water in, gewoon omdat het kan!

Kijk, dit is dus het land waar massamoordverheerlijkers, wannabe etnisch zuiveraars, genocide-lovers, Breivik-adepten, haatheksen en overig moreel gedegenereerd geteisem zich graag mee inlaat.
Gewoon een vrouw het water induwen omdat het kan.

De 15 jarige Amerikaans-Palestijnse jongen Tariq Abukhdeir is de neef van de iets oudere Mohammed Abu Khdeir die op gruwelijke wijze vermoord werd vorige week mede onder het ijzingwekkende gekrijs om bloed op de Nederlandse twitter pagina’s.

2014-07-05 Tariq
Zo zag Tariq eruit

Zo ziet Tariq er nu uit, nadat hij als Amerikaans staatsburger onder handen is genomen door de Israëlische politie:
2014-07-05 Tariq Abukhdeir
[red] en hier de video die laat zien hoe hij er zo uit kwam te zien:

De Amerikaanse overheid heeft het inmiddels bestaan tegen de familie van Tariq te zeggen: ‘Oepss, tsja…sorry, onze vrienden zijn nu eenmaal een tikje ruw…kennuh we weinig aan doen hè.’
En wie even goed kijkt naar hoe de Volkschbruine Haat- & Lasterbode bericht over de monsterlijke moord op een 15 jarige, weet meteen dat voor de sheeple-media in dit land de ene dode tiener niet de andere is….

De ene beeld je consequent zo af om iets te suggereren:
2014-07-05 Palestijnse tiener

en die van je vrienden zo:
2014-07-05 Israelisch tieners

Journalistiek in dit land van anderhalfmiljoen extreem rechtse tokkies plus hun gedoogaanhang is lijkenpikkerij ten dienste van een apartheidsstaat, gewoon omdat het kan.

2 gedachten over “Het water in, gewoon omdat het kan!”

  1. Goed werk Ralph, waar haal je de energie vandaan? Ik hoop dat Tariq weer opgelapt kan worden. Mag ik misschien voorzichtig de stelling neerzetten, dat we een probleem hebben. Enne…., nee het is geen marrokanenprobleem. Meer durf ik niet te zeggen.

Reacties zijn gesloten.