De Britse fascisten van UKIP: All nuts

img_20161128_233447_processed
Paul Nuttall

Oh, wacht, daar had Nuttall moeten staan, een man die nu de bende ongeregeld van UKIP op weg wil helpen om Labour te ‘vervangen.’ Hij is namelijk met een overweldigende meerderheid gekozen om de Britse extreem-rechtsen van hun leiderschapscrisis af te helpen.

Hij denkt namelijk echt dat hij -in tegenstelling tot mede-griezel Farage- in staat zal zijn om de partij in de halls of power binnen te laten treden.

Nuttall -Europarlementariër voor een partij die medeverantwoordelijk is voor het Brexit-debacle- komt wellicht op het eerste gezicht iets minder volkomen van de wereld over dan Nigel dat doet, maar als je een paar minuten spendeert aan het luisteren naar wat bij hem voor standpunten door moet gaan verander ja al snel van mening.

Dit is iemand die van plan is de doodstraf weer in te voeren in Groot-Brittannië, een niqab-ban door te drukken, en niet gelooft in het broeikaseffect. Hij wil ook abortusrechten inperken, is onduidelijk in zijn standpunt over de privatisatie van de NHS, en wil niets liever dan een volledige, harde, en totale Brexit.

En met die denkbeelden, en weinig meer denkt hij 30 procent van de stemmen te halen, vooral weggesnoept bij Labour? Nutty, Nuttal.

Hier een klassiek stukje Stewart Lee over Nuttall, uit 2014: