Mark Rutte (VVD) steunt na Bruin I opnieuw fascisten

Het lijkt toch zo’n aardige, beschaafde jongen hè, die Mark Rutte? Maar na de halve nazi Geert Wilders met zijn kopvoddentaks en Polenmeldpunt schaterlachend gedoogd te hebben in Bruin I, ziet hij ook nu geen enkel been in het militair steunen van het Oekraïne dat geregeerd wordt door een illegale regering, dat een staatsgreep pleegde met het extreem-rechtse Svoboda.

En dat kan blijkbaar allemaal zonder expliciete instemming van het parlement. Niet dat ik daar veel hoop op gevestigd zou hebben, want dat bestaat tegenwoordig immers voor bijna tweederde uit extreem-rechtsgedogende opportunistische psychopaten.

12 gedachten over “Mark Rutte (VVD) steunt na Bruin I opnieuw fascisten”

 1. De duurbetaalde muppets in de Tweede kamer bestaan vooral om de legitimiteit van allerlei Extraparlementaire ingrepen achteraf te doen invullen.

  (Meneer, gaan de salarissen van de TK in 2015 weer omhoog?)

 2. Het kon erger. Nederland wil geen wapens leveren aan Oekraïne. En zeker wil het niet dat Oekraïne in de nabije toekomst lid kan worden van de NAVO.

 3. Ondertussen beweert Harry van Bommel van de SP dat Jacques Monasch (PvdA) een hele dubieuze rol heeft gespeeld of nog speelt via een organisatie genaamd NDi in Oekraïne en dat de PvdA Oekraine al in 2008 het NAVO-lidmaatschap heeft beloofd.
  De hele affaire rondom MH17 en de rol van Timmermans daarin wordt als waar is wat van Bommel beweert, m.i. steeds ranziger en dubieuzer….
  Zelfs het door pvv-tokkies zo vaak gebezigde woord ‘landverrader’ is door van Bommel gebruikt, iets dat overigens laat zien dat de geestesgesteldheid van de xenofobe sp-politici niet fundamenteel verschilt van die van hun nazi-collega’s in de Tweede Kamer.

 4. @Ralph, het steun aan fascistische junta’s begint steeds ranzigere proporties te krijgen. Heb je een bron Ralph?

 5. Trouwens Nexus, voorzichtig: Harry van Borrel heeft zich ooit als een Kantverrader getoond zoals iemand terecht zei vandaag….

Reacties zijn gesloten.