PVV Eerste Kamerlid De Graaff bejubelt etnische zuivering in Birma

PVV-nieuws:

Een woongebied van een moslimminderheid in het westen van Birma is in een dag tijd grotendeels met de grond gelijk gemaakt. Meer dan 800 huizen en woonboten zijn waarschijnlijk in brand gestoken. Dat zegt Human Rights Watch zaterdag op basis van satellietbeelden die ze zaterdag heeft gepubliceerd (vk).

Reactie De Graaff op Twitter:

6 gedachten over “PVV Eerste Kamerlid De Graaff bejubelt etnische zuivering in Birma”

  1. En de PVV heeft niets tegen moslims alleen iets tegen de islam natuurlijk. In 1982 heeft toenmalige junta van Burma de Rohingya (de moslimminderheid) hun burgerschap ontnomen, het zijn geen illegale migranten. Maar een autochtone minderheid die hun Burmese nationaliteit is afgepakt.

  2. In het AD werd door 54 % van de reaganten deze etnische zuivering als “” hartverwarmend “geklasseerd ..

  3. Ach er zijn natuurlijk belangrijkere onderwerpen voor de media , zoals wat Putin zei over Pussy Riot , DAT is pas voorpaginanieuws … Moslims , en dan vooral BRUINE Moslims , als SLACHTOFFER , dat is geen nieuws ..

  4. En dan nog kletsen over democratie in dit soort landen. Zolang men zo met elkaar omgaat, is het woord democratie een lachertje. Dat zo’n Marcel de Graaff niet berispt wordt door de gehele 2e kamer vind ik walgelijk en kenmerkend voor onze wegkijkcultuur. Idioten zoals die de Graaff vind je jammergenoeg overal, maar je moet ze wel behandelen als zodanig.

  5. Wat een ongelooflijke eikel dat..wat een wezenloze, moet DAT smerige onderkruipsel een politieke baan ambiëren?
    Met welke politieke correctheid zal ie zich hier van redden? Als ik als burgertje zo iets zeg, ben ik zeker als racist en crimineel aangemerkt.

Reacties zijn gesloten.