Duitse neo-nazi’s kregen veel meer hulp dan gedacht

Goh, wie had dat nou gedacht? Sowieso dat er een stelletje neo-nazi’s moordend door Duitsland ging was al iets wat ze niet konden begrijpen, want gevaar komt toch altijd van links of van buitenlanders?

En nu hadden van die lieve, onschuldige neo-nazimensjes, die volgens binnenlandse veiligheidsdiensten echt nooit een echt gevaar vormen, zomaar moorden gepleegd. De schok was groot!

Nu zijn diezelfde mensen weer geschokt, die aardige neo-nazimensjes hadden zomaar veel meer hulp gekregen dan er gedacht werd.

Man, man, man, in wat voor wereld leven we? Zijn het dan allemaal mensen met een Teletubbieniveau?

7 gedachten over “Duitse neo-nazi’s kregen veel meer hulp dan gedacht”

 1. En dan op Geen Stijl (ja ik weet het je verwacht het niet daar… maar moet weten wat de vijand denkt)..

  Op GS dus mensen die meteen dit in twijfel trekken het over “vermeend” links geweld hebben want dat is veel erger en vaker het geval (cijfers, feiten ?) …. sure…

  Breivik vergetende versus 1 gestoord persoon die Pim Fortuyn heeft omgelegd.

  Over Fortuyn heeft men het daar elke dag nog maar Breivik … nee die kennen we niet never happened.

 2. In Nederland hebben we geen nazi’s. In Nederland hebben we GeenStijl, POWNed, Theodor-schiet maar Polen dood- Holman, Elma-iedereen ‘anti-semiet’-Drayer, Joost- de aars van Breivik likker Niemöller, Kees die zo hartelijk om genocidegrapjes moet lachen van der Staaij, Neerlands nationale huilbaby Lodewijkje-met dezelfde hobby als de latere Wannseeconferentiedeelnemer Wilhelm Stuckart- Asscher, de Telegraaf Media Groep…
  Maar geen nazi’s. Welnee.

 3. @2, waarom verhullen we altijd onze ware gevoelens?
  Waarom wijzen we steeds naar anderen?
  Waarom willen we steeds iemand discrimineren en haten?

 4. Er wordt wel eens de vraag gesteld waarom er zoveel meer Joden in Nederland zijn gedeporteerd dan in Frankrijk, waar het antisemitisme toch zoveel sterker was. Daarop past een keihard godwinnend antwoord: gewoon omdat het kon!

  OT: de rechtsmens ziet zijn soort als bestaande uit vrije geesten, individuele denkers, absoluut geen suffe massamens, o nee. Dat heb je alleen bij de Rode Horden.
  Netwerkende neonazi’s passen niet in dat plaatje. Ook allemaal voor zichzelf bezig.

 5. @4, Anselm, goed gezien:

  “Er wordt wel eens de vraag gesteld waarom er zoveel meer Joden in Nederland zijn gedeporteerd dan in Frankrijk,..”

  Komt zeker door “het Netwerken” die simpelweg dienen om “eigen volk” te beschermen en de “anderen” te doen uitsluiten.

 6. Ik moet de Teutonen nageven, dat er sinds de ontdekking van de NSU wel wat is veranderd. Naast een zeer openbaar Mea Culpa, in aanwezigheid van de 10 families, verandert er een hoop ten goede in de structuren van de Verfassungsschutz en is men duidelijk niet meer blind op het rechter oog. Er lopen inmiddels, ik meen, 3 onderzoekscommissies, die ook daadwerkelijk gemotiveerd zijn om de onderste steen te willen omkeren. Er zijn aanwijzingen, dat de Verfassungsschutz en het BKA betrokken zijn bij de NSU, maar onderzoek daarover wordt nog geblokkeerd of gesaboteerd.
  In ieder geval hebben alle landen hun informanten uit de NPD teruggetrokken en wil men die partij verbieden. (Overigens ben ik daar tegen.)

 7. @6, Cornelis, hadden we maar hetzelfde aantal onderzoek commissies ook in ons land want we zijn bij uitstek de Doofpotland geworden waar sommige ambtenaren voor de ongenaakbaren spelen.

Reacties zijn gesloten.