De wereldomvattende ambities van de Griekse neo-nazi’s

Een iegelijk die geïnteresseerd is in hoe het is om in PVV/VVD-luilekkerland te wonen, bekijke bijgaande video, en leze bijgaand bericht. Het is ongeveer de “droom voor Nederland” Joost Niemoller-stijl maar dan met rioolrabiaten die er ook daadwerkelijk fysiek gestalte aan willen geven. Nu in Griekenland, maar morgen mondiaal dus mogelijk ook in Nederland, bijvoorbeeld bij u in de straat.

2 gedachten over “De wereldomvattende ambities van de Griekse neo-nazi’s”

  1. “maar morgen mondiaal”
    Ze maken geen kans in Suriname, waar ik woon.
    Oeps, dat is nogal egoistisch van mij. Bovendien zal ik nog eens terug moeten keren en gaat mijn zoon in augustus naar Amsterdam.
    Je hebt gelijk.

  2. Hoeveel politieagenten hier zouden dromen van iets soortgelijks? Hoeveel van die scumbags die gisteren die vertoning in de TK mede mogelijk hebben gemaakt, eraan deelgenomen hebben danwel verzuimd hebben alles eraan te doen het te verhinderen?
    De Tweede Kamer der Staten Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden is het eerste en enige parlement sinds de Reichstag van 1933 waar over een etnische groep als geheel als ‘probleem’ is gesproken. Het is diep vunzig en om je kapot voor te schamen.

Reacties zijn gesloten.