Hulpeloos antifascisme dat geen antifascisme is, de PvdA heeft het

Het moet even geboekstaafd zijn hier, anders is het zo incompleet, maar de PvdA-site De vrienden van Wilders kunnen we niet eens in de rubriek “hulpeloos antifascisme” rubriceren. De lijst is niet compleet, dat is al een misser. De lijst komt laat. Het is vooral een verkiezingsstunt. De PvdA heeft zelf niets positiefs te bieden, durft niet trots te verkondigen dat het tijd is voor het zoet van het uitzetten van in Nederland geboren en opgegroeide kinderen; hoe sterk en sociaal het Nederland van Rutte en Teeven aan het worden is. Afgeven op een abjecte concurrent die abjecte vrienden heeft en wel naar vermogen hun beleid uitvoeren, we kunnen het niet eens antifascisme noemen.

Maar kijk zelf maar of UKIP er bij staat en andere clubs die “anti-EU” zullen blijken te zijn na 22 mei.

9 gedachten over “Hulpeloos antifascisme dat geen antifascisme is, de PvdA heeft het”

  1. Volledig eens met je betoog, Arnold. Maar toch een minuscule maar: ‘alle beetjes helpen’.

  2. Raak. Bovendien zou je zelfs nog kunnen betogen dat de vrienden van de Smurfen-Führer in zekere zin ook de vrienden zijn van ‘etnisch monopolist’Diederik Samsom die boos wordt als hem naar de consequenties gevraagd wordt van zijn onvoorwaardelijke hondentrouw aan Schreibtischmörder Teeven, schedelmeter Asscher die de hobbies van Stuckart en Heydrich aan het oppoetsen is, Marriëtte Hammer die wil berekenen hoeveel Polen je kunt ophokken per vierkante meter opdat de xenofobe tokkies die er naast wonen niet op hun fascistische lange teentjes getrapt worden, Jetta Klijnsma die er voor zal zorgen dat de in armoede getrapte naar haar zin slecht Nederlands sprekende medeburgers zullen verhongeren en ‘voor de eigen groep vernederaar’ Spekman.
    Met zulke lui als vrienden heb je die van FN, UKIP, Lega Nord, Jobbik, FPÖ etc. helemaal niet eens meer nodig.

  3. Gewoon aan het doen waar de Sociaal Democratie voor is gesticht : Het functioneren als een overdrukventiel voor alle status quo bestrijdende initatieven via het bieden van zeer slappe aftreksels compleet vrij van enig revolutionair elan …

  4. Maar de Sheeple media zijn weer blij , lovende woorden in het NRC ” PvdA opent aanval ” Fuck , voor de NRC is dus zeggen dat je de kant van Wilders oppist en twee miezerige drupje produceren al ” de aanval openen” zelfs indien anderen al jaren met een brandslang op Wilders gericht staan …

  5. Beetje misser van die site: Bij het omlaag scrollen blijft het PvdA-logo hardnekkig links boven. Alle logo’s van de (hoe dan ook terecht) gewraakte partijen laten zich er prima door overlappen.
    Goh, wat raar …

  6. Een complete misser, wat mij betreft. Zelfs de PVV-gekkies op Twitter konden zich niet kwaad maken om dit PvdA-initiatief. Het enige wat ik gezien heb, is meewarig gelach, waar ik bij uitzondering maar eens aan mee heb gedaan. Complete fail gezien van een partij die niets – maar dan ook helemaal niets – te melden heeft en uitsluitend nog geïnteresseerd is in het verwerven van bestuursfuncties.

Reacties zijn gesloten.