Rutte voert campagne voor PVV: ‘Wilders is echte democraat’

De minister-president van Nederland, Mark Rutte, in wie nog slechts een op de vijf kiezers enig vertrouwen heeft blijkens recent onderzoek, helpt Wilders om nog twijfelende potentiële PVV-stemmers over de streep te trekken. In plaats van te zeggen waar het op staat, namelijk dat Wilders een gore racist is die samenwerkt met het meest smerige nazituig van de richel dat er in Europa rondkruipt, zegt onze premier het volgende: ‘Ik twijfel er niet aan dat Geert Wilders een echte democraat is’. Met andere woorden: mensen, wie nog twijfelt omdat u, zoals het een goede vrijheidslievende Nederlander betaamt, weliswaar een beetje racistisch bent maar het misschien te ver vindt gaan om uw stem aan een zooi smerige nazi’s te geven, weest gerust: het gaat hier om onschuldige, volbloed-democraten (Volkskrant). Aldus onze premier. Over naar de studio in Hilversum.

13 gedachten over “Rutte voert campagne voor PVV: ‘Wilders is echte democraat’”

 1. Met andere woorden: “etnische zuiveraars, wannabe massamoordenaars, homohaters, anti-semieten, SS-verheerlijkers, Breivik-bewonderaars, Hitler-adepten…’t zijn allemaal hele normale mensen met hele normale standpunten” aldus de totaal van enig moraal en fatsoen gespeende premier van een steeds kleiner wordend deel van Nederland Rutte.

 2. “Rutte wilde niet zeggen of hij die als ‘extreem rechts’ bestempelt. ‘Het plakken van etiketten laat ik over aan politicologen.'”
  Wat is het toch ook een lafbek. Toen met dat Polenmeldpunt durfde hij ook al niks te zeggen.

 3. Rutte zal Wilders de hand boven het hoofd blijven houden. Net als alle andere vvd lijders die gaan volgen. De schijnliberalen hebben hun bruine vrinden hard nodig om het kapitaal te redden straks.

 4. Technoot, heb eerder de indruk dat Rutte middels die uitspraken een deel van de VVD stemmers bij dat cluppie nepliberalen wil houden. Alles voor het pluche..

 5. Jahoor, daar is-ie weer, dezelfde stijl uitspraken als: ” Hitler was links”, ” Wilders is echte democraat”, ” We maken Nederland beter” – allemaal uitspraken waarbij de neus in 1 seconde ongeveer 40 cm langer wordt.

  Pinokkio uitspraken.

 6. Logisch toch , een plaatsje als vice-premier in Bruin 3 met de PVV als grootste coalitiepartner is een uitzicht waar Rutte van droomt ..

 7. Straks wordt het vogelde uitspraak van hetzelfde persoon verwacht: ” Fascisten zijn gewoon politiek correct”.

  Hoever kun je gaan?

 8. Het geeft precies weer wat Rutte onder democratie verstaat. Als hij daar al ooit over nadacht.

 9. Wat de uitspraak van een aantal docenten aan de faculteit Geschiedenis te Leiden over Marc Rutte nog maar weer eens bevestigt.

  “Hij heeft er niets van begrepen”

 10. JJB, heb je daar een bron van? Blijkbaar heb ik iets gemist over ‘onze minister-president voor alle Nederlanders, op meerdere personen na’.

 11. Maar die uitspraak van die lul blijft wel hangen: dat maakt Rutte net zo gevaarlijk als degene die het onderwerp is van die uitspraak.

 12. Die uitspraak is door verschillende docenten tijdens verschillende colleges gemaakt.

  Helaas heb ik er geen geluidsopnamen van anders had ik die wel gepost.

Reacties zijn gesloten.