Geert Wilders: Jean-Marie Le Pen is geschikte nazi om mee samen te werken

Geert Wilders “neemt afstand” van de uitspraken van Le Pen over hoe het ebola-virus goed “de problemen van de immigratie” zou kunnen oplossen. Vreemd eigenlijk, want “minder, minder, minder Marokkanen” zou ook prima moeten lukken met een dodelijk virus. Maar het blijven dan ook gewoon bondgenoten. En de anderhalf miljoen idioten zullen morgen ongetwijfeld gewoon conform het Führer-Befehl op dodelijke ziektes voor immigranten stemmen. Een volstrekt normale partij, vindt Mark Rutte dit.

6 gedachten over “Geert Wilders: Jean-Marie Le Pen is geschikte nazi om mee samen te werken”

  1. “Geert Wilders “neemt afstand” van de uitspraken van Le Pen over hoe het ebola-virus goed “de problemen van de immigratie” zou kunnen oplossen.”. Zegt ie….

  2. Kun je je nu nog voorstellen dat je een nog niet de baas zijnde Hitler hoort roepen dat hij niets tegen joden heeft, maar wel tegen jodendom? Wilders is blijkbaar minder intelligent en blijft bij al zijn “minder” nu nog steeds schijnheilig stug volhouden dat hij niets tegen moslims en alleen maar iets tegen islam heeft. Zou hij ook niet begrijpen, dat wij toch wel doorhebben, wat hij eigenlijk, en zeker als hij de baas zou worden, bedoelt?

  3. Het gaat morgen overal in het land regenen en bliksemen. Daarom zal het rollatorleger en de scootmobielbrigade van de PVV morgen massaal thuisblijven.Een voorspelling? De nieuwe generatie,de toekomstige wereldburgers gaan de doorslag geven.Marshall Mc Luhan voorspelde het al in 1968: de wereld wordt een dorp en iedereen wordt deelgenoot.De tijd tikt altijd vooruit.

  4. @ Cornelis. Ja wat zei Wiegel altijd als je jong bent kies je links (een hart) als je oud ben rechts (zogenaamd wijzer)

    Ik denk dat het beter is als je jong bent en je hebt verstand (en daar zit de crux) kies je uiteraard links/sociaal bewogen. Want je meet en weet, je leest je in op de feiten en kent je geschiedenis echt met de welbekende spiegel voor houden van tijd tot tijd. En als je oud bent stem je als je dus verstandig bent nog steeds links want je wil graag een beetje normaal oud worden en van je welverdiende pensioen kunnen genieten met goede betaalbare zorg. En milieu want milieu is belangrijker dan al het geld in de wereld.

Reacties zijn gesloten.