Het moet niet gekker worden: Wilders wil in EP maar is gedwongen zich aan de wet te houden!!!

Het staat gewoon in de Kieswet, maar Wilders vindt weer eens dat dat niet voor hem geldt, want hij wil nu zelf in het Europees Parlement zitting nemen, naast zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer. Dit mag al sinds 2002 niet meer maar Wilders wil het toch. Of dat is omdat hij er niet op vertrouwt of dat Hans Jansen dat wel  gaat trekken, die zichzelf onlangs bij de eerste de beste talkshow alweer compleet vastlulde, of omdat hij van die stijve grefohark van een De Graaff af wil die in blinde paniek tot lijsttrekker gekozen was nadat Helga Stassen vertrokken was, is op dit moment nog niet bekend.

Laurence Stassen - PVV, Ex-Opperbevelhebster Europese anti-moslimbrigade
Laurence Stassen – PVV, Ex-Opperbevelhebster  Anti-Eurabische brigade

Wilders wil het verbod op dit dubbelmandaat eventueel bij de rechter gaan aanvechten, en ook daarom zou het leuk zijn als het OM zou beslissen hem te vervolgen voor haatzaaierij vanwege zijn Minder Marokkanenuitspraak, want dat trekt die kas van de PVV in elk geval weer eens lekker leeg. Als het OM overigens besluit hem niet te vervolgen stel ik voor die haatzaaiwet helemaal af te schaffen.

Maar als Wilders nu toch bezig gaat met wijzigingen van de kieswet, waarom stelt hij dan gelijk niet voor dat het mogelijk wordt dat Wilders gewoon in alle gremia alle zetels van de PVV bezetten mag? Van gemeenteraden tot het EP Dit is immers het meest democratisch, want geen enkele PVV’er stemt immers voor zijn lol op de mutanten die lokaal die partij verondersteld worden te vertegenwoordigen, ze geloven alleen in Geert den Lijder. Hij is de enige wegbereider van een Roomblank Rechts Rijk der Nederlanden. Is-ie gelijk van die tweejaarlijkse caroussel af van het moeten vinden van nog net niet geheel gestoorde PVV-kandidaten.

11 gedachten over “Het moet niet gekker worden: Wilders wil in EP maar is gedwongen zich aan de wet te houden!!!”

 1. Wilders loopt alvast vooruit op Wildwoest Nederland, het land dat hij dictatoriaal zal besturen. Een dictator staat boven de wet. 🙂

 2. Zo voorspelbaar, die man. Als iets of iemand hem een tik op zijn vingers geeft, moet dat instituut gesloopt worden. Stierlijk verwende, over het paard getilde kleuter.

 3. Dan had Wilders niet tegen moeten stemmen toen in de Tweede Kamer een voorstel werd behandeld om zo’n dubbel-mandaat weer mogelijk te maken.

  Groet, Paul.

 4. Ressentiment onder de Nederlandse bevolking (heh, incl. bij ‘Henk en Ingrid’) zal Wilders altijd blijven opzoeken.

  In deze: op zoek naar de mazen van de wetgeving. Gaap.

  Sukkeltje heeft z’n “suikertante” reeds verloren, edoch kwam ik ergens iets als ‘blonde Cupido’ tegen. LOL~!. Zie o.a. Johan Dol & driest – voormalig “PVV’er”.

 5. Wilders weet net als een klein kind dat als je iets doet wat niet mag, je aandacht krijgt.

  Over een tijdje is zelfs de meest debiele wilders aanhanger wilders moe, en kunnen we weer rustig verder leven.

 6. @Henry, nee: als Wilders vandaag in een hartaanval blijft of iedereen hem moe is, kunnen we helemaal niet rustig verder leven. Tien, vijftien jaar haat, fascisme en media die op alle mogelijke manieren dat vergif verspreiden…dat was je niet zomaar weg. Van rust zal nog lang geen sprake zijn. Ik vrees dat de grootste ellende nog gaat komen. Zoek eens op wat Radio Libre des Milli Collines betekent…

 7. wilders wil gezellig naast zijn nieuwe vriendin jean marie le penn zitten.
  Beetje pruillippen en z’n zakken dubbelop vullen met niks doen/bereiken.

 8. De pvv zal zijn gif verspreiden onder de europese unie,en met zijn niet te weg te denken populisme en alles overal mee wegkomende untouchable persoonlijkheid en niemand kan me stoppen want ik heb superpowers achter mij staan houding,
  Moeten we maar weer afwachten wat er nog meer voor facistisch vuilnis we nog moeten verwerken

 9. Zoals gebruikelijk voor fascistische leiders vertoont Wilders het wil om persoonlijk het volledige Nederlandse staat te doen vertegenwoordigen.

  Bruine totalitarisme.

Reacties zijn gesloten.