Geinig: Markio Ruttio schoffeert Britse premier David Cameron

Terwijl Cameron zijn speech houdt neemt Ruttio een frisse duik.
Terwijl Cameron zijn speech houdt neemt Ruttio een frisse duik.

Als dan voor de onvoorwaardelijke steun die Markio altijd van Cameron krijgt, zie bijvoorbeeld deze tearjerker, krijg Cameron in ruil: helemaal niets.

Cameron gaat vrijdag in Den Haag een soort moeder van alle speeches houden over de toekomst van de EU en opvallende afwezige: Markio. We nemen aan dat Cameron niet voor niets Den Haag heeft uitgekozen voor zijn speech maar Markio wenscht er niet mede geassocieerd te worden.

Dit leidt tot een hoop verontwaardigd gesnuif bij rioolrabiaat rechts.

Je kan het artikeltje lezen zonder  Jhimhs afschuwelijke cookie waarschuwing te accepteren.

6 gedachten over “Geinig: Markio Ruttio schoffeert Britse premier David Cameron”

  1. Misschien is het juist wel een opzetje van Cameron. Zelfs de eertijds beste kompaan – Mark Rutte dus – moet niets weten van drieste plannen als een referendum over de EU. Zo’n afkeurend gebaar van de kompaan zou de Britten moeten overtuigen van het belang van de EU.

  2. Even scrollen door de commentaren onder het artikel op elsevier.nl en je waant je op krapuul.nl

    Wat kan betekenen:
    bij (rechts) elsevier lezers heeft kameleon Rutte het eindelijke verknald of de stukjesschrijvers en reageerders bij krapuul waren al langer op de hoogte van de (non) kwaliteiten van Rutte

  3. Leuk: het artikel van Elsevier is uitgedateerd nog voor dat hij geschreven was. Het feest gaat niet door.

  4. Het EU bashen van de Conservatieven is te vergelijken met de “kritische houding “van de VVD .. Bij de Conservatieven is UKIP (United Kingdom Independence Party , rare jongens die vinden dat de UK uit de EU moet maar Schotland GEEN recht op onafhankelijkheid heeft ) de bedreiging van rechts waarvan de stemmers met leuke bekscheetjes getemd moeten worden , bij de VVD is dat de PVV .. in allebij de gevallen is al het georeer zonder veel oprechtheid …

Reacties zijn gesloten.