En hoe bevalt die reclamevrije krapuul

You are the sunshine of my life
You are the sunshine of my life

Vinden jullie het leuk/stom/anders?

Graag motivatie. Is het nu beter dan eerst of nog steeds kut?

Ik vind het zelf wat saaier geworden zo. Ik heb eigenlijk niet echt iets tegen reclames op websites. Tenzij het van die takeovers zijn dat je een uitzet-knopje moet gaan zoeken dat vind ik ook niks.

De teller bij het Battlestar Krapulica topic staat volgens mij nu op een honderdje of 2. Heb niet precies geteld maar dat masterplan gaat waarschijnlijk 795 weken duren ipv 2 dus. Met ander woorden: not gonna happen.

Zoals het er nu naar uitziet vindt iedereen dat ik elke willekeurige verbetering aan de site die geld kost zelf moet betalen. Zie ik het verkeerd? Piep hier.

Hoe gaan we individuele schrijvers belonen? Geef tips.

25 gedachten over “En hoe bevalt die reclamevrije krapuul”

 1. Mijn tip: Stop het extremisme. Ik krijg steeds meer het gevoel dat jullie de linkse zaak meer schade berokkenen dan dat jullie goed doen. Het hysterische gekraai van de rabiate Le Roi Danse is daar het goed voorbeeld van. Ik zou niet graag zien dat hij daar ook nog eens voor beloont wordt. Ik neem bij deze afscheid van deze site voordat ik er door jullie nog toe gedreven wordt mijn lidmaatschap van de SP na 17 jaar op te zeggen.

 2. @jvdheuvel,

  Ik heb niet zoveel bezwaar tegen banners. Het wordt vervelender wanneer je steeds een halve minuut een bericht op de site niet kunt lezen wegens een reclameboodschap die er doorheen fietst.

 3. @1 Sander,

  Diversiteit is een groot goed. Als je je liever opsluit in rigide denken, ga je gang.

  Ook Jhimbo publiceert hier. Gelukkig maar dat hij dat wil en kan.

 4. Wat is dit voor een geleuter van die sander? moet ik soms mensen het zwijgen gaan opleggen?

  Spreek vrijuit ik ruim later de rotzooi wel op.

 5. @5: JvdH:

  [ moet ik soms mensen het zwijgen ga opleggen? ]

  Volgens mij is dit grammaticaal ook niet helemaal correct ; ).

  ( Ow, al veranderd, naja)

  Ja spreek vrijuit allemaal, mijn Teflonmind is net hersteld -P

 6. @1, Misschien is het ‘hopeloos genuanceerde Sargasso’ wat voor je: een site vol mensen op ‘farce majeure’achtige manier kritisch maar niets willen veranderen en daarmee gewoon apologeten van het bestaande zijn.

 7. Die sander moet gewoon opzouten en zijn bek houden wat is dit voor een flauwekul sodemieter op.

 8. Prima zo, geen reclame. Compliment en ja betaal het maar zelf als het kan. Hoeveel pegels schoven die reclames? Ik heb daar werkelijk geen idee van en vind het wel interessant om te weten gewoon …..

 9. “ja betaal het maar zelf als het kan” versta jij engels? In dat geval; fuck you.

 10. Waarschijnlijk kun je het beste daar bovenin rechts,naast “samenleving” een nieuwe permanente link plaatsen, getiteld: “Bijdrages” of “Steun ons”.

  Maar makkelijk zal het niet zijn, gezien de regelmatig noodkreten van “Information Clearing House” en zelfs “Democracy Now”.

 11. @jvdheuvel Met of zonder reclames maakt mij niet uit. Als het voor jou gemakkelijker is, dan gewoon reclames. Mijn aanbod staat nog steeds, maar aangezien ik het niet al te breed heb, vind ik het niet erg om niet te betalen.

 12. Aangezien mijn financiële situatie niet bepaald florissant is vind ik het geen probleem als de sites die ik bezoek wat reclame hebben om zich te financieren ..

 13. Sander is het brandend bewijs hoeveel moeite hebben mensen in Nederland met het Vrije Woord.

  Het is een vorm van langdurige conditionering – indien het uit rechts komt – Halleluja! dat zijn onze (Maffia) bazen die spreken, mag dus allemaal, indien van links komt, is het gehuil.

  Oh, jeetje, wat een boel, zeg Sander.

  Sorry, opzeg Sander.

 14. @20 gewoon een moderne versie van de oude CPN horizontaal deze Sander , elke kritiek op “de partij ” , hoe terecht dan ook , is niet toegestaan en maakt je een vijand …

 15. @1 Le Roy mag best betaalt worden,ik geniet van z’n bijdragen. Als u trouwens bang bent dat iemand u kan overhalen om geen lid te blijven van de SP (of welke politieke partij dan ook) lijkt het me juist tijd bij jezelf te rade te gaan. 🙄

 16. @23: NRosa:

  Dank, doet me goed te lezen, geld maakt ziek, dus laat maar ;).

 17. @24 Mag ik jouw honorarium dan? Want als het aan de VVd en de PvdA ligt duurt het nog even voor dat onze partijen kunnen meedoen aan de verkiezingen om ook de Tweede Kamer in te kunnen fladderen.

Reacties zijn gesloten.