Why we fight

Regelmatig krijgen wij de vraag: heeft het wel zin om te vechten? Overal zijn randdebielen die het veel smeriger en veel harder kunnen. Dan zeggen wij: dat klopt. Bij websites als dagelijksemongool zijn er mensen die veel meer tijd hebben dan wij, en die het veel harder en smeriger kunnen dan wij. Maar willen wij daarmee concurreren? Welnee. Zo stupide als Frank Verhoef en Tim Engeldwerg kan niemand schrijven. Dat proberen wij dus niet eens. Het publiek van Engeldwerg en Verhoef is ook te achterlijk om als smeerleverworst gebruikt te worden. Dat doen wij dus ook niet. Het is dus heel simpel: wij vechten voor wat telt. En wat de rioolrechtse kakkerlakken onder hun stenen willen: dat telt dus pas bij Neurenberg 2.0. M.a.w. dat zien we dan wel weer verder.

15 gedachten over “Why we fight”

 1. Van mijn kant geef ik aan dat ik denk dat de plicht van elke burger is om transparantie, openheid (die anders volledig ontbreken) van de regerende elite te vragen en de bijhorende Omerta en Doofpotcultuur die Nederland uitdrukkelijk kenmerken aan de orde van de dag te stellen.

 2. Mag er trouwens al een lijstje kandidaten voor een Neurenberg 2.0 ingediend worden?

 3. LOL:

  https://www.google.nl/search?q=neurgenberg+dagelijksestandaard&rlz=1C1MDNB_nlNL424NL424&aq=f&oq=neurgenberg+dagelijksestandaard&aqs=chrome.0.57.7691j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#hl=nl&safe=off&rlz=1C1MDNB_nlNL424NL424&sclient=psy-ab&q=neurenberg+dagelijksestandaard&oq=neurenberg+dagelijksestandaard&gs_l=serp.3…36853.36853.0.37384.1.1.0.0.0.0.87.87.1.1.0…0.0…1c.1.7.psy-ab.sq5ldxp5YNs&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&fp=3daa0bcbd7ed47bc&biw=1280&bih=636

 4. @4, @5, Zou kunnen. Ik lees die fascistische propaganda nooit.
  Overigens vind ik de term helemaal niet zo raar gekozen in een tijd waarin er klootzakken over een ‘marokkanenprobleem’ spreken en ‘etnisch registeren.’ Beide termen associeer ik in ieder geval met zaken die hebben geleid tot het ‘Neurenberg’ van destijds.
  Zoals gewoonlijk is het rechts, zo u wilt de daders van morgen, dat vervolgens begint met hyperventileren en ‘aanstoot nemen.’

 5. Uit @4
  search?q=neur__G__enberg+dagelijksestandaard

  Klein verschil tussen NeurGenberg en Neurenberg.

  Triest stelletje droeftoeters bij DDS.

 6. Wat een gelul! Stelletje idioten! Julli praten over fascisme dat rechts zou zijn. Nationaal socialisten, fascisten, communisten en ‘democratische’ socialisten zijn LINKS. Goebbels jullie grote voorbeeld zei in 1936: ‘ wir sind anti-semiten, weil wir sozialisten sind’. Ga eerst naar school en leer van de geschiedenis, halve zolen. Slaap lekker verder.

 7. @10 graag in het vervolg reageren conform de huisregels. Ik zie in deze reactie al minstens 3 overtredingen dus je hebt direct ook de ALLER-laatste waarschuwing te pakken.

 8. Geachte heer vd Heuvel,

  Als een reactie u niet bevalt, dan maar onmiddellijk een laatste waarschuwing geven. Het valt mij mee dat u mij en mijn geestverwanten niet naar een KZ (concentratiekamp) stuurt zoals al uw geestverwanten dat willen. U doet maar, uw broek vol en welterusten. Wij spreken elkaar als wij elkaar op de puinhopen van dit wonderbaarlijke land tegenkomen.

 9. Wat een klok-klepel geleuter @10.

  Leestip (om mee te beginnen), “Mario”: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Paxton
  Boek: The Anatomy of Fascism

  Een definitie:
  “Fascism may be defined as a form of political behavior marked by obsessive preoccupation with community decline, humiliation, or victim-hood and by compensatory cults of unity, energy, and purity, in which a mass-based party of committed nationalist militants, working in uneasy but effective collaboration with traditional elites, abandons democratic liberties and pursues with redemptive violence and without ethical or legal restraints goals of internal cleansing and external expansion.”

  Gezien je onwetendheid, is Wiki een prima eerste opstap.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Fascism_and_ideology
  En lees vooral het volgende aandachtig:
  “Early influences (495 BC – 1880 AD)”

  Alsof toen al dat links-rechts dogma speelde, welke jij hierboven uit je toetsenbord rammelt. Dat onzinnige “wij/ zij” sentiment, welke te pas en te onpas wordt misbruikt door een paar verstandelijk beperkten die je o.a. op DDS terug ziet.

 10. Het is alleen zo jammer dat het grootste gedeelte van de nederlanders zich niet verdiept in hetgeen er rond hun gebeurd en pas wakker word als alles al achter de rug is Vandaar dat dit soort blogs noodzakelijk zijn en meer onder de aandacht moeten gebracht .

Reacties zijn gesloten.