Amber Lyon (ex-CNN) journaliste: CNN loopt de boel te bedriegen

Voormalig CNN journaliste Amber Lyon (twitter profiel), beschuldigt CNN ervan programma’s te maken met goed nieuws shows, en andere programma’s te weren. Dit wordt georganiseerd middels betalingen van diverse regeringen, uiteraard die van de USA, maar ook regeringen van landen als Bahrein en Libanon. Dit is uiteraard niet echt een enorme verrassing en ook geen brekend nieuws, maar het is leuk om een beroemde journaliste (die bijvoorbeeld 3x een Emmy Award heeft gekregen) dit te zien verklaren op TV. Uiteraard krijgen wij westerlingen dit nergens te zien, maar bijgaand filmpje verklaart een hoop: CNN is een propaganda zender. Niets meer en niets minder.

Het stuk toespraak van Ahmadinejad, dat wij in het westen uiteraard ook nog nooit gezien hebben, in bijgaand filmpje, is ook de moeite waard.

1 gedachte over “Amber Lyon (ex-CNN) journaliste: CNN loopt de boel te bedriegen”

  1. Goed dat jullie dit geplaatst hebben! Hoe bizar wil je het hebben? Wie gelooft dat de mainstream media niks anders op de agenda hebben dan het vertellen van de waarheid is wel super super naïef.
    Trouwens, Bahrein: was Beatrix niet vrij recent op bezoek samen met dat fijne zoontje van d’r bij dat gezellige regime daar? Levert Nederland geen wapens aan dat regime?
    Hoe het ook is; de mainstream media -CNN, de NOS in Nederland en noem ze maar op – doen niet aan journalistiek maar aan public relations.
    Goebbels zou zijn vingers erbij afgelikt hebben.

Reacties zijn gesloten.